Įkraunama...
Įkraunama...

2017 Vasarinukų mažuliukai

QUOTE(mascarra @ 2017 01 18, 18:47)
Moteros, ka nuo ausu uzdegimo galima naudoti? Taip slyksciai ausies viduje pulsuoja, iki negaliu  unsure.gif

Otipax - nelabai vaistas, bet gali padėti
Maxitrol - su antib., be recepto neparduos.
Jei tikrai rimtas ausų uždegimas, teks antib gert., jei skaudės, nedelst ir varyt pas lor arba šeimos gyd.
Atsakyti
QUOTE(mascarra @ 2017 01 18, 17:47)
Moteros, ka nuo ausu uzdegimo galima naudoti? Taip slyksciai ausies viduje pulsuoja, iki negaliu  unsure.gif

O elementariai vata su kamparo aliejum nepadėtų? Gal nusišneku, nežinau ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Extraordinary @ 2017 01 18, 19:56)
Otipax - nelabai vaistas, bet gali padėti
Maxitrol - su antib., be recepto neparduos.
Jei tikrai rimtas ausų uždegimas, teks antib gert., jei skaudės, nedelst ir varyt pas lor arba šeimos gyd.

Aciu smile.gif otipax butent turiu, jau susilasinau smile.gif seip skausmo nejauciu, tik toks diskomfortas toks pulsuojantis viduje ausies smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Vikute_e @ 2017 01 18, 17:13)
Na taip bet kas zino gal dar i vasari isiteksiu smile.gif gal po GN turimu dar leis dar paniesiot dienu.. nenoriu su skatinamaisiais, vaje kiek prisiskaiciau kaip mergos prisikencia, o ir ne visada padeda, galiausiai cp daro.. nemoriu  unsure.gif bandysiu naminiais budais skatintis biggrin.gif sian biski ant kamuolio pasokinejau lengvai aukstyn zemyn smile.gif arba reiks vyra prievartaut  bigsmile.gif

Mane skatino, bet paskiau epiduras. Sunkiai su tuo skatinimu, nepatiko 😀
QUOTE(Robi24 @ 2017 01 18, 17:47)
box.gif  hihihi.gif

Susistatėm šiandien lovytę, tai šakės, visai ankšta pasidarė miegamajam. Kaip kiti po kelis vieno kambario bute gyvena ir sutelpa, o aš trijuose neįsitenku. Reik gal kokį Teleloto nusipirkt, namui kokiam gal laimėčiau biggrin.gif

Jau užmiršau tą būdą. Sklerozė 😀
Atsakyti
QUOTE(mascarra @ 2017 01 18, 21:26)
Aciu smile.gif otipax butent turiu, jau susilasinau smile.gif seip skausmo nejauciu, tik toks diskomfortas toks pulsuojantis viduje ausies smile.gif

Linkiu, kad praeitų
Papildyta:
QUOTE(hipolite @ 2017 01 18, 15:47)
Man tai plaukai siausias pagalvojus kad nestumo metu 4 ar 5 kartus sirgau virusine kvepavimo taku infekcija ir kiek visko pripurskiau, priciulpiau tuo metu. Paskutini karta del viruso turbut ir vandenu buvo sumazeje ir vaikelis biski atsiliko, nes ir svorio nepriaugau visai ta menesi. Baisu kad kudikiui nebutu persidaves kuris nors is tu virusu ar kazkaip kitaip po gimimo neatsilieptu. Mano drauges kudikelis iskart po gimdymo turejo antibijotiku kursa suvartot, nes persidave virusas dar nuo pirmo trimestro. Nu tikiuosi kad mano organizmas neprileido tu virusu iki kudikio. Iki nestumo as isvis niekuo besirgau jau daug metu, o per si nestuma tai istisai su sloga ir gerkles skausmu pravaiksciojau. Atrodo kaip kempine surinkinejau visus virusus aplink, gerai kad baisesniu dar nepasitaike aplinkoj.

Aš irgi labai daug sirgau šį nėštumą, placenta saugo mūsų mažiukus, viskas bus gerai.
Atsakyti
Jolirta, neteisingai tyrimas buvo atliktas, nes prieš tai buvo nauji metai - valgiau naktį ir gėriau saldžius gazuotus gėrimus, po to tą naktį prieš tyrimą, aišku, nevalgiau ir negėriau saldžiai, bet gėriau vandens su citrina iki kokių 2 val., paskui negalėjau užmigti, taigi prieš tyrimą numigau gal kokias dvi valandas max. Po pirmos kraujo dozės lengvai alptelėjau ir gliukozės laukiau su amoniaku po nosimi (man rodos rašiau apie savo nuotykius biggrin.gif) ir pabaigai mane išsiuntė namo, kad per tas dvi valandas gripu nekvėpuočiau. Viso šito pasekoje organizmas buvo streso būsenoje, todėl rezultatas gali būti iškreiptas, bet kadangi aš daug svorio priaugau, tai vis tiek rizika yra, tai taip man ir reikia lotuliukas.gif
Oi, reikėjo jums girdėti, kaip vyras prasivardžiavo, kai pasakojau, ką gydytoja sakė, visais žodžiais, kokius tik mokėjo, matyt lotuliukas.gif doh.gif

Robi24, man irgi kaip vietos iš karto mažai, vienam kambary lova, kitam vežimo dalys, kėdutė balkone vežimo ratai... Žodžiu, klaustrofobija biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(hipolite @ 2017 01 18, 15:47)

Man tai plaukai siausias pagalvojus kad nestumo metu 4 ar 5 kartus sirgau virusine kvepavimo taku infekcija ir kiek visko pripurskiau, priciulpiau tuo metu. Paskutini karta del viruso turbut ir vandenu buvo sumazeje ir vaikelis biski atsiliko, nes ir svorio nepriaugau visai ta menesi. Baisu kad kudikiui nebutu persidaves kuris nors is tu virusu ar kazkaip kitaip po gimimo neatsilieptu. Mano drauges kudikelis iskart po gimdymo turejo antibijotiku kursa suvartot, nes persidave virusas dar nuo pirmo trimestro. Nu tikiuosi kad mano organizmas neprileido tu virusu iki kudikio. Iki nestumo as isvis niekuo besirgau jau daug metu, o per si nestuma tai istisai su sloga ir gerkles skausmu pravaiksciojau. Atrodo kaip kempine surinkinejau visus virusus aplink, gerai kad baisesniu dar nepasitaike aplinkoj.

Oj, kaip as jus suprantu unsure.gif si nestuma sergu jau astunta karta! ASTUNTA! As gyvenime tiek nesirgus kai dabar verysad.gif baisu, labai baisu kad maziukui nepersiduotu kokia zaraza verysad.gif visko buvo, ir aukstos temperaturos, ir belenkiek kosulio, ir letine sloga trukusi tris savaites kuri buvo beveik peraugus i sinusita, du kartus herpis, dabar ir ausies uzdegimas prilipo unsure.gif siaubas kazkoks, irgi jauciuos kaip kokia kempine visus virusus sugerianti... telieka tiketis kad viskas bus gerai, kad nepersidave joks sh maziukui, ir kad gimdyt bent iseis nesergant kokiu sh unsure.gif
Atsakyti
Zalialake man skleroze. Kaskart pasakoji. O man viskas nauja 😀.
As ir priaugau. Tfu tfu nieks nesikabinejo. Ir tyrimas viskas ok. Nors po gliukozes galvojau galus atiduosiu. Bet normos nevirsijo.
Jei dabar viskas gerai ner ko pergyvent.

Mascara ner ko taip jaudintis. Viskas bus gerai. Svarbu pasveikti iki gimdymo.
Pries tai manom, kad del infekcijos leliu praradau. Sio nestumo metu kai bakterija rado, taip dziaugiaus ir antibiotikus kaip saldainius geriau.
Kai persalimas buvo, tai jau gydziaus plius minus pagal save, labai minimaliai. Nes zinojau silpna vieta. Tikiu, kad viskas bus gerai. Dar siandien su masazuotoja pakalbejau, sako antibiotikai nestukems tikrai saugus.
Atsakyti
QUOTE(Jolirta @ 2017 01 18, 23:54)

Pries tai manom, kad del infekcijos leliu praradau. Sio nestumo metu kai bakterija rado, taip dziaugiaus ir antibiotikus kaip saldainius geriau.
Kai persalimas buvo, tai jau gydziaus plius minus pagal save, labai minimaliai. Nes zinojau silpna vieta. Tikiu, kad viskas bus gerai. Dar siandien su masazuotoja pakalbejau, sako antibiotikai nestukems tikrai saugus.

Ne tiek kad antibiotikai saugus, bet jie padarys tikrai maziau zalos nei ta bacila smile.gif
Atsakyti
Labas, miegat? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(mascarra @ 2017 01 19, 11:28)
Ne tiek kad antibiotikai saugus, bet jie padarys tikrai maziau zalos nei ta bacila smile.gif

Kai pirmam trimestre gydziausi burnos infekcija antibijotikais, tai ginekologas pasake, kad jeigu renkames is dvieju blogybiu, tai renkames mazesne, t.y. antibijotikus. Nes kita blogybe tai kad pereis toliau i kuna ta infekcija ir isvis gali prarast vaikeli. As dar tada perskaiciau instrukcija antibijotiku, buvo parasyta kad nesciosioms saugus. Tai as ir tikiu, siap sau nerasytu taip, bijotu patekt i teisma. Ir seimos gydytoja sake, kad jeigu farmacininkai nors kiek abejoja del vaistu saugumo, tai visad raso kad netinka nesciosioms, taip apsidraudzia, nors realiai kenksmingos buna tik per dideles tu vaistu dozes.
Papildyta:
Pridaviau siandien krauja ir slapima, na o dabar tikiuosi sestadienio dar sulaukt namie. Tada gydytojas pasakys ar kaklelis neatsidarineja. Nors siaip jau nieko labai smarkiai nejauciu. O jei apacia suskausta tai skaiciau internete kad normalu, nes tokiu metu pleciasi kaulai, kad vaikelis galetu lengviau praeit. Rami ta mano mazyle, nesispardo tik vartosi svelniai. Abi seses panasios turbut bus, nes ir pilve vienodai elgiasi mama saugo. Tai buna pridedu ranka patikrint ar juda, tai toks gumbelis issipucia toj vietoj, pasisveikina. ☺
Atsakyti
Kokia nesamone.... remuo kankint pradejo... neaisku ka galima gert. Tuoj isvis nevalgysiu...

Ar Jūs kažką geriat. Nes iš tų liaudiškų priemonių nepritaikiau nieko sau.
Atsakyti