Įkraunama...
Įkraunama...

2017 Vasarinukų mažuliukai

QUOTE(Jolirta @ 2017 01 19, 15:20)
Kokia nesamone.... remuo kankint pradejo... neaisku ka galima gert. Tuoj isvis nevalgysiu...

Ar Jūs kažką geriat. Nes iš tų liaudiškų priemonių nepritaikiau nieko sau.

Rennie, Manti is vaistu. Siandien kaip tik nusipirkau Manti, man skonis labiau patiko negu atsibodusio Rennie. Is liaudisku tai man pienas kazkiek nuramina. Anksciau budavo tik pries miega, o dabar istisai gaisras skrandyje ir gerklej.
Atsakyti
QUOTE(Irreelle @ 2017 01 19, 16:31)
Rennie, Manti is vaistu. Siandien kaip tik nusipirkau Manti, man skonis labiau patiko negu atsibodusio Rennie. Is liaudisku tai man pienas kazkiek nuramina. Anksciau budavo tik pries miega, o dabar istisai gaisras skrandyje ir gerklej.

Dėkui. Reikia siųsti į vaistinę.
Atsakyti
QUOTE(Jolirta @ 2017 01 19, 17:52)
Dėkui. Reikia siųsti į vaistinę.

Panos, rennie arba frutin geriau. Manti su aliuminiu, jis nepasisalina is kuno, brudu brudas, aisku kaip kam norisi, tik mano nuomone.

Man visa para kyla, nezinau kiek rennie suvalgyta. Kartais mezymo isgeriu, kai atrodo kvepuot nebegaliu, kazkodel padeda..

Mascarra, kaip ausis?

Man siandien ryte toks silpnumas buvo uzejes, galvojau issijungsiu, bet praejo, nesupratau ko.
Atsakyti
QUOTE(Extraordinary @ 2017 01 19, 17:36)
Panos, rennie arba frutin geriau. Manti su aliuminiu, jis nepasisalina is kuno, brudu brudas, aisku kaip kam norisi, tik mano nuomone.

Man visa para kyla, nezinau kiek rennie suvalgyta. Kartais mezymo isgeriu, kai atrodo kvepuot nebegaliu, kazkodel padeda..

Mascarra, kaip ausis?

Man siandien ryte toks silpnumas buvo uzejes, galvojau issijungsiu, bet praejo, nesupratau ko.

Aš paskaičiau apie manti, kad dar dažikliai įeina į sudėtį, kurie vaikams hyperaktyvumą sukelia, usa uždrausti, tqi nusiunčiau rennie nupirkt. Bet po valgio tik po valandos galima. Tai įlindau į vonią, kol dar galiu pamirkt.

O pas Jus leliukas apsivertes. Nes man toks jausmas kad vel atsiverte ir todel tos rugstys kyla. Ir dar staiga tas pilvas taip issoko, kad jau baisu kas po mėnesio bus....

Šiandien taip ramu, ramu..

Namie nuobodu, nėr kas veikt. Energijos nulis, tik iki virtuvės nušliaužt ir iki lovos.
Atsakyti
QUOTE(Jolirta @ 2017 01 19, 19:38)
Aš paskaičiau apie manti, kad dar dažikliai įeina į sudėtį, kurie vaikams hyperaktyvumą sukelia, usa uždrausti, tqi nusiunčiau rennie nupirkt. Bet po valgio tik po valandos galima. Tai įlindau į vonią, kol dar galiu pamirkt.

O pas Jus leliukas apsivertes. Nes man toks jausmas kad vel atsiverte ir todel tos rugstys kyla. Ir dar staiga tas pilvas taip issoko, kad jau baisu kas po mėnesio bus....
Šiandien taip ramu, ramu..

Namie nuobodu, nėr kas veikt. Energijos nulis, tik iki virtuvės nušliaužt ir iki lovos.

As tai nekreipiu demesio, valgau rennie kai tik jauciu kad kyla.

Pas mane apsivertes bet nenusileides. As irgi miegu ir valgau kaip meska, lauke slidu, nesinori vaiksciot, na visiskas laukimas..
Atsakyti
Skaidulos labai padėjo nuo rugščių, o prieš kelias dienas atradau kefyrą. Tikrai stebūklingai nuramina kylančias rūgštis... negeriu vaistų, vis ieškau kuom juos pakeisti.
Man jau pilnai 38 savaitės, paruošiamieji vis stipresni. Šiandien gėriau magnio, galvojau praeis skausmai, bet tai ne magnis kaltas... artėja jau didžioji dienelė... jau aną savaitgalį vyras klausė ką veiksim ateinantį (šį) savaitgalį - tada sakiau, kad „gimdysim”, kaži ar neprisišnekėjau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(kamejukas @ 2017 01 19, 20:07)
Skaidulos labai padėjo nuo rugščių, o prieš kelias dienas atradau kefyrą. Tikrai stebūklingai nuramina kylančias rūgštis... negeriu vaistų, vis ieškau kuom juos pakeisti.
Man jau pilnai 38 savaitės, paruošiamieji vis stipresni. Šiandien gėriau magnio, galvojau praeis skausmai, bet tai ne magnis kaltas... artėja jau didžioji dienelė... jau aną savaitgalį vyras klausė ką veiksim ateinantį (šį) savaitgalį - tada sakiau, kad „gimdysim”, kaži ar neprisišnekėjau smile.gif

Man tai vis dar nesitiki kad gimdysiu greit. Atrodo taip greitai laikas prabego.
Atsakyti
QUOTE(Jolirta @ 2017 01 19, 15:20)
Kokia nesamone.... remuo kankint pradejo... neaisku ka galima gert. Tuoj isvis nevalgysiu...

Ar Jūs kažką geriat. Nes iš tų liaudiškų priemonių nepritaikiau nieko sau.

As frutin geriau man padejo nesciom galima

Paskaitau as jusu bedeles ir galvoju su mielu noru dabar sutikciau kad ir sunku butu ir remuo 24 val per para grauztu kad tik vaikelis sveikas ir laiku butu gimes smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kedute: 20 sausio 2017 - 06:28
QUOTE(kedute @ 2017 01 20, 07:20)
As frutin geriau man padejo nesciom galima

Paskaitau as jusu bedeles ir galvoju su mielu noru dabar sutikciau kad ir sunku butu ir remuo 24 val per para grauztu kad tik vaikelis sveikas ir laiku butu gimes    smile.gif

Kedute, puikiai isivaizduoju..
Ka dabar gydytojai sako? Laukia kol pats prades valgyti?
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif

Pagaliau vakar vakare grizome namo is Vilniaus.Vis uzsukdavau paskaityti apie ka plepate,bet jau nieko nekomentuosiu,nepamenu ka norejau pasakyti...

Vakar Su vyru buvom Santariskese del gimdymo.Tikrai ten antpludis,bet praeinant isgirdau daktares vienos zodzius.Ji sake:man vienodai,as vistiek darysiu taip kaip yra geriau pacientei.Tai kazkaip apsidziaugiau,kad zmogiskumo medikai nepraradia.O taip tai viskas gerai.Sake neleis pernesioti nei vienos dienos po termino nes po cezario negerai pernesioti,tai lelyte veliausiai gims termino diena ax.gif .Esu dabar rami.Lieka susikrauti tases ir ramiai laukti didziosios dienos wub.gif

Kedute tukstantis apkabinimu,laikykites console.gif console.gif console.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Melisa87 @ 2017 01 20, 09:16)
Labas rytas 4u.gif

Pagaliau vakar vakare grizome namo is Vilniaus.Vis uzsukdavau paskaityti apie ka plepate,bet jau nieko nekomentuosiu,nepamenu ka norejau pasakyti...

Vakar Su vyru buvom Santariskese del gimdymo.Tikrai ten antpludis,bet praeinant isgirdau daktares vienos zodzius.Ji sake:man vienodai,as vistiek darysiu taip kaip yra geriau pacientei.Tai kazkaip apsidziaugiau,kad zmogiskumo medikai nepraradia.O taip tai viskas gerai.Sake neleis pernesioti nei vienos dienos po termino nes po cezario negerai pernesioti,tai lelyte veliausiai gims termino diena ax.gif .Esu dabar rami.Lieka susikrauti tases ir ramiai laukti didziosios dienos wub.gif

Kedute tukstantis apkabinimu,laikykites  console.gif  console.gif  console.gif  4u.gif

O kada Jums gimdyt?
Įdomu kokia tai gydytoja? Nes taip santariškėmis nusivylus. Bet džiugu tai išgirst.

Kedute o vaikiukui viskas gerai?

Na kiekvienu metu tos bedos atrodo didziausios. As tarkim mielai jau vaikeli supuociau. Nes tada kai galvojau paskutinioji, ko tik neprisigalvojau. Tik kita dien kai isgirdau sirdele apsiraminau. Tos mintis o gal jis numire, neapleidzia ir susidorot sunku.
Bet ateis ir mums ta diena. Td matau jau kelios ir supuoja vaikelius.

Ar kam yra tokia baime. Kad pirmaji vaikiuka labiau mylesite? Tos kurios turi jau vaikiukus?
Atsakyti
Sveikos,
na taip, kiekvienam etape atrodo tos bedeles dideles. Va pagimdzius irgi skaitau- tai neima kruties, tai nera pienelio, tai nekakoja, tai pilvuka pucia...bet toks gyvenimas, ka padarysi...paskui po daugelio metu atrodo tokios smulkmenos...

Kaip nekeista man si karta jokiu baimu, nei del gimdymo nei del meiles paskirstymo..gal todel, kad neturiu laiko apie tai galvoti, kiekviena diena vis kokiu reikalu reikaliuku. Dienas kai atsigulus galeciau tiesiog pareklasuoti galiu suskaiciuoti ant vienos rankos pirstu...vakar pvz. ryte is namu padirbejau, tuomet veziau dukterecia pas stomatologa su skaudanciu danciu, pasiemiau prie to pacio dukra is mokyklos, varem i makdaka, grizus dariau valgyti, tvarkiausi. siandien nuo ryto vel nuotoliniu budu turiu darbeliu, taip pat lyg zadejo drauge uzsukti su leliuku i svecius ir dar meistras ateis prieskambario spinta sumontuoti, zodziu, nera kada uzsikrauti nereikalingom mintim ir labai tuo dziaugiuosi smile.gif

Tik va siandien kai sumontuos spinta prieskambaryje, pagaliau galesiu susitvarkyti drabuzine ir prie to pacio bent tase pradesiu detis i ligonine..vis ramiau paskui bus smile.gif

Man siandien 36 savaites suejo wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Irreelle: 20 sausio 2017 - 09:47