Azu - jeigu pas tave su paštu gali būti problemų, tai gal išsiųsti tau Lietuvos adresu kai tu grįši? per porą dienų nueis
Na nebūčiau tokia tikra dėl dviejų dienų. Man iš Kauno išsiuntė registruotą voką antradienį, tai iki Vilniaus jis nuvažiavo penktadienį. Gavau pirmadienį.
O iš Vokietijos blykstė išsiųsta ketvirtadienį, vakar atsiėmiau ( čia ne per paštą)
Man Zundytė išsiuntė siuntinį penktadienį, pirmadienį atsiėmiau, ant voko užrašė mano telefoną ir man atėjo sms kad siuntinys jau pašte
Labas rytas
Na gal, mano tai Kaune pašte pragulėjo dvi paras tikiuosi kitiem greičiau viskas vyksta
Labas rytas Šiandien prasideda astronominė žiema, ir diena jau nebetrumpės, o sekundėmis pradės ilgėti.
Vadinasi, ritamės pavasariop.
Hipės karališkas žvilgsnis
Rapolui kupeta sveikatos, tai tiesiog sutapimas, negalima taip paprastai prišaukti ligos.
Kaip Zugučiui naktis praėjo ? Gal jau yra džiugesnių naujienų?


Hipės žvilgsnis: jums leidus, aš jus ignoruosiu

Tas prisimerkimas tereiškia, kad ji nenori konfliktuoti. Jei sausianosis stebeilijasi į akis, tai reiškia, kad gal nori pakonfliktuoti? Katės nepasimeta - jos lėtai, prisimerkdamos mirksi.
Viskas gerai, mam, aš taiki.


O jau Hipės kokie šepetukai


Klausykit kaip galima skaniai paruošti lydeką, įdaryta netiks nes nemoku, o ir nebus laiko kada užsiimti. Kažin ar skanu būtų iškepti o po to pamarinuoti? Magnuna gal nesunku


Na tfiu tfiu tfiu, bet atrodo stabilizuojames. Naktį nevėmė. Aišku vėl kėliausi 3h pamaitinti. Bet ryte jau ji bėgte nuo manęs nuskuodė į 2a. dar spėdama pašnekinti mane jaučiasi, kad daugiau jėgų turi
Rariuk - man net seilė nutyso apie lydeką pagalvojus. Kadangi iš telefono rašau tai receptą rašau trumpai - žuvį iškepu gabaliukais, marinatui užvirinu vandenį, pilu marinato pirkto iš parduotuvės (ant butelio taip ir parašyta - marinatas su prieskoniais, būna prie acto padėtas, Iki ir Maximose tikrai būna, Rimi kartais ir nebūna) dedu juodų ir k apnių pipirų, lauro lapų, cukraus šaukštą ir druskos pusę šaukšto, sudedu prieš tai pakeptus morkų griežinėlius ir svogūnų žiedus. Marinato pilu pagal skonį vis paragaudama, marinatas turi būti stiprokas nes karštas visuomet atrodū stipresnis nei atvėsęs. Į puodo dugną dedu sluoksnį morkų ir svogūnų, sudedu žuvies gabaliukus, ant viršaus vėl morkos susl svogūnais ir užpilu pravėsusiu marinatu. Kitą dieną jau galima valgyti. Jeigu pravėsęs marinatas atrodo silpnokas - įpilu truputį šalto marinato iš butelio. Jeigu į marinatą dėsi želatino, tai gausis žuvis drebučiuose, tik tada morkų su svogūnais į verdantį marinatą nedėk, apkepk stambesniais žiedais ir griežiniais ir padėliok ant žuvies. Jeugu daryti su želatina tai ir žuvį galima apkepus paskum gražiai sudėlioti, tom morkom su svogūnais apkaišyti
</p><p></p>
Oi kaip ačiū





Turės
Rariuk - kaulus turės, čia jau nieko nepadarysi, bet man skonis atperka visus kaulus
Apus - kaip Gufio akis?