Įkraunama...
Įkraunama...

Jaukūs namučiai

Vrine,kad susidubliavo smile.gif))

Atsakyti

Susitrigubino jau net...☺ nesuprast kodėl. Parsivežiau vaiką...žadėjo nakvot pas babą pirmą kartą....bet vakare graudu paliko 😅

Atsakyti

Nunėriau tase, bandysiu parduot. Ryt vaziuoju i vilniu automobili parsivaryt. Daugiau nieko naujo. Sveikos

Atsakyti

Sunfl. Kas per mašiniukas ????😉

Atsakyti

Sunfl. Kas per mašiniukas ????😉

Mazda 2. Automatas, nors issilaikius mechanine. Jei tikrai nusipirksiu pasirodysiu ;)

Atsakyti

Labas mergaites :)

Vakar palaidojom mamos mamą. 

Paskutinė babytė čia mano buvo. Daugiau nebėra senelių.... :(

Šeštadienį naktį Jokūbėliui ištino žandas labai labai. Dantis prieš tai jam neskaudėjo.Sekmadienį vakare iki ligoninės važiavom,nes situacija jau tragiška buvo.  Tai iš vaikų ligoninės mus išvarė. Sako važiuokit į miesto ligoninę. Ten paguldė . Pirmadienį ryte ir iš ten išrašė. Odontologas ir nesupranta kodėl jam čia taip. Išgręžė dvi skyles dantyse,kad pūliai valytusi iš vidaus.Geria antibiotikus. Tai šnd jau geriau.  Dar laidotuvės. Tai streso o jei kiek apturėjau. 

Šeštadienį, sekmadienį, pirmadienį - dirbu. Tad Velykom nieko negaminsiu ir nešvęsiu :)

Atsakyti
QUOTE(Sunflowers @ 2017 04 12, 20:06)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="V-Rinė" data-cid="71567701" data-time="1492022340"><div><p>Sunfl. Kas per mašiniukas ????😉</p></div></blockquote><p>Mazda 2. Automatas, nors issilaikius mechanine. Jei tikrai nusipirksiu pasirodysiu ;)</p>

As ir issilaikius mech.bet vairuoju nuo pat pradziu tik automata. Maziau streso 4u.gif ax.gif
Atsakyti
QUOTE(V-Rinė @ 2017 04 12, 19:15)
<p>Kuku. Ku darat kad tylit.....kai lyyyyyyyyja....😮</p>

Dainuojam ax.gif

QUOTE(-Darateja- @ 2017 04 12, 21:21)
<p>Labas mergaites smile.gif</p>
<p>Vakar palaidojom mamos mamą. </p>
<p>Paskutinė babytė čia mano buvo. Daugiau nebėra senelių.... verysad.gif</p>
<p>Šeštadienį naktį Jokūbėliui ištino žandas labai labai. Dantis prieš tai jam neskaudėjo.Sekmadienį vakare iki ligoninės važiavom,nes situacija jau tragiška buvo.  Tai iš vaikų ligoninės mus išvarė. Sako važiuokit į miesto ligoninę. Ten paguldė . Pirmadienį ryte ir iš ten išrašė. Odontologas ir nesupranta kodėl jam čia taip. Išgręžė dvi skyles dantyse,kad pūliai valytusi iš vidaus.Geria antibiotikus. Tai šnd jau geriau.  Dar laidotuvės. Tai streso o jei kiek apturėjau. </p>
<p>Šeštadienį, sekmadienį, pirmadienį - dirbu. Tad Velykom nieko negaminsiu ir nešvęsiu smile.gif</p>

Ojetus unsure.gif . Bet tai dar turėjai babytę wub.gif . Prisimenu, kokia manoji gera buvo wub.gif . Norėčiau kada nors tokia būt ax.gif . och
Atsakyti

Daratėja uzuojauta.

As uzvakar buvau pas mociute ligoninej, niekaip is galvos neiseina. 

KolJe oi bus to streso tikrai. Mazai vairavus as....

Atsakyti
Sveikos :0

Neturejau neivienos babytės, abi dievulis pasišauke dar prieš mano gimimą

Sun nu faina lauksim pasirodant prie naujos mašinos mirksiukas.gif

Daratėja imk, jei pades 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lyžuka: 13 balandžio 2017 - 07:36
Labos, ponios.
Daratėja 4u.gif 4u.gif oi kaip baisu dėl Jokūbėlio unsure.gif
Bet tau gerai, šventėms nereiks ruoštis...o kur vaikai būna kai tu va šitaip darbuose? vieni namuose?

Lyžuka, nu sakyk ką gaminsi, tu tai niekur neišvažiuosi ir tikrai prie puodų stovėsi biggrin.gif tongue.gif tongue.gif tongue.gif

kep pavargau šiandien. labai labai... unsure.gif o dar oras šaltas šaltas, einu per pietus ir galvoju- visiškai dar tiktų ilgaauliai....ania? smile.gif
Atsakyti

kep pavargau šiandien. labai labai... unsure.gifo dar oras šaltas šaltas, einu per pietus ir galvoju- visiškai dar tiktų ilgaauliai....ania? smile.gif

Naja. As tim pirmadieni zemakulnius buvau apsiovusi, o siaip su ilgaauliais. Ir salta, ir slapia dar lauke.

Pasirodo mus kaime yra Yamaha muzikos pamokeles  :rolleyes:  Antradieni isbandysim.

Atsakyti