Įkraunama...
Įkraunama...

Jaukūs namučiai

Labas 4u.gif
Aš darbe, bet dar spėjau mažikei suknią nupirkti, o broliai nuvežė ją baliavoti pas darželio draugą. Dar sau bačiukus nusipirkau, bet vienas bjauriai vienoje vietoje ties siūle spaudžia , galėsiu verkti, kaip Vrinė vis dėl batų biggrin.gif . Bet bandysiu būt graži, reikės į gimtadienį eiti.

Kelis kiaušius šįryt numargino mažikė spalvotais vaškais, o kiti tradiciškai rytoj tuo užsiimsim, nes mes vis per pačias Velykas po pamaldų ir valgių žaidžiam marginimą biggrin.gif .

Jei iki ryt neprisijungčiau - gražaus šventų Velykų ryto, sveikatos ir ukvatos visoms, ir kad dūšiai būt gerai, ne tik kūnui biggrin.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti

Nuuuu. Kas dažo per velykas kiaušus ??? Nesu girdėjusi....

Atsakyti
Laba.
As kijavo kotletus iskepiau, 13vnt. gavosi,vaikam sniceliukai smile.gif Eisiu vistiena drebuciuos pasidaryt ir laisva iki vakaro. Vakarienei sian zuvis su salotom smile.gif Vakare vyras su vaikais kiausus margins, vienus su dazais spalvotus,kitus su svogunu lusktais ir zolelem smile.gif Nugara paskaudo,eisiu prigult ant sofkos smile.gif
Atsakyti

O tie kijevo kotletai kepami kažkaip kitaip nei paprasti ? Kame tas kitokiškumas ?

Atsakyti
QUOTE(V-Rinė @ 2017 04 15, 16:32)
<p>O tie kijevo kotletai kepami kažkaip kitaip nei paprasti ? Kame tas kitokiškumas ?</p>

ta prasme? Nu gerai gerai, nekepiau, o viriau aliejuje,ta turejai omeny? smile.gif)

Atsakyti
aha ir man keista kad dazo, pas mus nieko nedaroma tokia diena viskas iš vakaro, smile.gif

geriu žalia arbata, kad miegas neimtu ir spausiu i bažnyčią mirksiukas.gif

o jums visoms gražių ir skanių Velyku 4u.gif
Atsakyti

Kolje  pačia tiesioginiausia prasme. Nesu jų gaminusi tai net neįsivaizduoju kaip jie gaminami ☺ kitaip nei paprasti ?  Nors ką aš čia apie kotletus. Visos važnyčioj tupi. Aš tik iš vonios va jau lovoj guliy.....

Atsakyti
QUOTE(V-Rinė @ 2017 04 15, 20:16)
<p>Kolje  pačia tiesioginiausia prasme. Nesu jų gaminusi tai net neįsivaizduoju kaip jie gaminami ☺ kitaip nei paprasti ?  Nors ką aš čia apie kotletus. Visos važnyčioj tupi. Aš tik iš vonios va jau lovoj guliy.....</p>

kijevo kotletas gi su vištienos krūtinėle ir sviestu vidury daromi, kokie paprasti, ar tie su faršu turi omeny smile.gif
seniai bevalgiau kijevo, visai norėč bet man daug darbo atrodo, o jei dar tas sviestas išbėga..
šiandien žadėjau kept lazaniją su špinatais ir feta, bet buvom mieste, apsiprekint en bei ten, susivėlinau. iš vakar buvo dar likę ala guliašo tai pribaigėm, dar mieste valgėm. ryt einam pas draugus,tai va ir nereiks gamint biggrin.gif nusinešim tik kažką.
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif
Kiek sniego blink.gif blink.gif blink.gif

vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pempė12: 16 balandžio 2017 - 05:04

Nu ir ankstyva pempe  :) Pas mus ir sniegelio priverte. Ir kokias saltas naktis visa savaite rodo. Pasipils avarijos.

O as paskui vaikus suslogavau, nors vakar viska dariau kad tik nesloguociau, net krienu valgiau, bet atrodo kad nelabai padejo.

Marguciai simet musu tokie: nudaxiau dviem spalvom, o dukra juos su flomasteriais ir piestukais papuose  :)  Vo tep.

Geru svenciu visom.

Atsakyti
Sveikos smile.gif

tao švenčiat tongue.gif

ir pas mus neprasciau smile.gif

https://scontent-arn...amp;oe=598AF460
Atsakyti
jAU DABAR TIKRAI SU ŠVENTOM VELYKOM 4u.gif

Sniegas jau aptirpo, forzitijos žiedai nusipurtė sunkią naštą, bet dabar kokia pūga, duoda ubago kąsniais, vėl visas oras baltai pilkas blink.gif . Kur žolė pasimatė, ar tik vėl nepasislėps ax.gif

Pagaliau pavalgėm, aš pirmąkart dienoj biggrin.gif . Brangiausias kalakutienos su bulvėmis orkaitėje iškepė, kol aš truputį nusnaudžau ax.gif . Ir kiaušinukus numarginom, ir prieš kalakutą pasidaužėme ir suvalgėme. Mes visada Velykų dieną marginame, nes anksčiau nerandame laiko arba mažai dalyvaujančių ax.gif . Su kompanija smagiau.
Keistos Velykos
Atsakyti