Įkraunama...
Įkraunama...

Jaukūs namučiai

Pas mane dabar irgi automatas. Jauciu i mechanika ir nekeisciau. Prie gero greit priprantama  :) 

Atsakyti

Aš nesu važiavusi su automatu. Tik su mechaninėm ir man jokių problemų tai nesudaro ☺

Atsakyti

Aš nesu važiavusi su automatu. Tik su mechaninėm ir man jokių problemų tai nesudaro ☺

Atsakyti

Na aš nesakau, kad sukeldavo kokių problemų, bet automatas mieste nepalyginamai geriau.

Atsakyti
nieko negaliu pasakyti, nes su automatu nesu bandžiusi net. Gal pabandyčiau ir kitokios nebenorėč.

Jėėzau jėėzau kaip lauke šalta....

pikkolo- į yamaha čia kurį vesi??? smile.gif
Atsakyti

Bet tau gerai, šventėms nereiks ruoštis...o kur vaikai būna kai tu va šitaip darbuose? vieni namuose?

Taip, tada jie vieni namuose.

O savaitgaliais kai man reikia dirbti- brolis atvaziuoja, ar sesuo vaikus pasiima, ar vaiku tetis pabuna.  

Darbo dienom-vieni, savaitgaliais su aukle :)

As nevairuoju. 

Bet noriu vairuot  :D

Lauke vejo didumas, o saltumas...... balandzio vidurys tatais.... :B

Atsakyti
Tikrai šalta. Darbe vėl 16, šildžiau su dviem pečiais, bett lubos aukštos, greit nesigauna. Gerai, kad ką užsisiausti turiu.

Užvakar dainavau,vakar dainavau, šiandien giedojau, ryt giedosiu, namo nepareinu, nieko negaminu. Truputį vyras, truputį dukra, makaroniukai dar gelbėja ax.gif

O kam trumpi batai, aš tokių dar neieškojau, ir žieminio palto atsiprašiau
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pempė12: 13 balandžio 2017 - 21:22
QUOTE(V-Rinė @ 2017 04 13, 16:29)
Labos, ponios.
Daratėja  4u.gif  4u.gif  oi kaip baisu dėl Jokūbėlio  unsure.gif
Bet tau gerai, šventėms nereiks ruoštis...o kur vaikai būna kai  tu va šitaip darbuose? vieni namuose?

Lyžuka, nu sakyk ką gaminsi, tu tai niekur neišvažiuosi ir tikrai prie puodų stovėsi  biggrin.gif  tongue.gif  tongue.gif  tongue.gif

a kodėl čia man toks nuosprendis biggrin.gif
va kaip tik šiemet visai nežadu apsikraut maistais, kad paskui nereiktu stumdyt šaldytuve tongue.gif, vakar beje išsikepiau torto papločius du , tai perpjovus ploni atrodo gausis labai, gal reikejo dar kokiu trečdaliu norma didinti unsure.gif

pas mus vis kitaip dabar šildo darbe taip, kad duris ir į koridoriu ir į lauka pradarom daznai , aš jau mastau apie batelius bigsmile.gif

pempe, mišiose giedi? Gal liksi ant velyknakčio?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lyžuka: 14 balandžio 2017 - 07:22

V-Rine mažiuką vešiuos į Yamaha, tik šį antradienį turėsiu ir dukrą pasiimti, nes nenoriu palikti vienos namie. Nors kai einam į lauką lieka viena, bet aš jai palieku telefoną, įvedžiau savo nr., parodžiau kaip skambinti jei kas nutiktų. 

Atsakyti

Laba mergaites :)

Kadangi ryt į darbą išeinu, tai prie kompiuterio nebeprisėsiu be kitos savaitės.

Tad iš anksto visoms gražių , linksmų, švenčių. Skanių, tvirtų margučių  :mirksiukas:

Atsakyti
QUOTE(Lyžuka @ 2017 04 14, 07:19)
a kodėl čia man toks nuosprendis biggrin.gif
va kaip tik šiemet visai nežadu apsikraut maistais, kad paskui nereiktu stumdyt šaldytuve tongue.gif, vakar beje išsikepiau torto papločius du , tai perpjovus ploni atrodo gausis labai, gal reikejo dar kokiu trečdaliu norma didinti  unsure.gif

pas mus vis kitaip dabar šildo darbe taip, kad duris ir į koridoriu ir į lauka pradarom daznai , aš jau mastau apie batelius  bigsmile.gif

pempe, mišiose giedi? Gal liksi ant velyknakčio?

Aha, mi6iose, ir vakar , ir šiandien, tik Velyknakty neb8siu, nebent į pabaigą, bet Velykų ryte- taip

QUOTE(pikkolo @ 2017 04 14, 09:11)
<p>V-Rine mažiuką vešiuos į Yamaha, tik šį antradienį turėsiu ir dukrą pasiimti, nes nenoriu palikti vienos namie. Nors kai einam į lauką lieka viena, bet aš jai palieku telefoną, įvedžiau savo nr., parodžiau kaip skambinti jei kas nutiktų. </p>

Smagu bigsmile.gif . Papasakok paskui, ką ten veikiat 4u.gif

QUOTE(-Darateja- @ 2017 04 14, 20:09)
<p>Laba mergaites smile.gif</p>
<p>Kadangi ryt į darbą išeinu, tai prie kompiuterio nebeprisėsiu be kitos savaitės.</p>
<p>Tad iš anksto visoms gražių , linksmų, švenčių. Skanių, tvirtų margučių  mirksiukas.gif</p>

Ačiū wub.gif Tau irgi 4u.gif
Atsakyti

S veikos. Lyžuka tortas atrodo wauuuu.... o koks čia yra ?  O šokoladą su kuo maišei kad toks minkštas atrodo ?   Nudažėm kiaušus. Šiemet pagrinde žali gavos. .. turėjo būt trijų spalvų o gavosi dvi žalios ir su svogūnais. ..😅 ai tiks....    Geriu kavą eisiu torto maklinti. Kažkaip įkvėpimo nėr.. tau mano gausis tikrai  ne toks kaip Lyžukos...

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo V-Rinė: 15 balandžio 2017 - 11:33