Įkraunama...
Įkraunama...

Jaukūs namučiai

QUOTE(V-Rinė @ 2017 06 14, 10:40)
ką ten dar prikaišiojai???

tulpių dar nereik išraut????

žilių, tagečiu, kosmėju, nelabai jau ir reikėjo, ale negi išmesi smile.gif

Aš nukasiau dali kai tik pradejo gelst kažkiek lapai, o kitas palikau, matysiu kas kita pavasari bus
Atsakyti
Aš miego noriu. Juodai nesidirba šiandien.

O gaisras tai tikrai baisus ten. O dar aukštai gyvenant ir neturint kaip išbėgt tai išvis baisus biggrin.gif
Atsakyti

Aš tai einu gult 22 val, kelčiausi tai kokia 9, bet deja neturiu pasirinkimo, tai jei pasiseka keliuosi 7.

Apie gaisra neskaičiau, tik kažką per radiją girdėjau.

Buvom sportuot, tai mažiukas atbuliniu varė varė kol pas kitą mamytę nukeliavo. Jis ten vienas toks aktyvistas. Sakau kitą sykį gal be manęs namo iškeliausi  :laugh: 

Namie kaip ir remontai, keitėm šilumos siurblį, dar vartų vieną atramą perdaro, nes kasmet šaltis išverčia. Naudojasi vyras kad namie būnam. Kitą savaitę važiuosim į Palangą pabūt.

Atsakyti

Aš tai einu gult 22 val, kelčiausi tai kokia 9, bet deja neturiu pasirinkimo, tai jei pasiseka keliuosi 7.

Apie gaisra neskaičiau, tik kažką per radiją girdėjau.

Buvom sportuot, tai mažiukas atbuliniu varė varė kol pas kitą mamytę nukeliavo. Jis ten vienas toks aktyvistas. Sakau kitą sykį gal be manęs namo iškeliausi  :laugh:

Namie kaip ir remontai, keitėm šilumos siurblį, dar vartų vieną atramą perdaro, nes kasmet šaltis išverčia. Naudojasi vyras kad namie būnam. Kitą savaitę važiuosim į Palangą pabūt.

Tai dar anksti eini. As be 23-24 val., be sansu :D

Atsakyti

Tai kad mazasis anksti eina gult, dar dukra i mokykla eina (ale stovykla ten), tai irgi eina tokiu laiku gult. Tai ir as kartu. Juk dar nakti 2 kartus keliuosi.

Atsakyti
Rytas 4u.gif
Oi, kaip tyyyyngiu ax.gif

Vakare eisim į šešėlių teatro spektaklį, kur vakar per Labą rytą rodė.
Atsakyti
labas rytas,
aš irgi tingiu ir miego noriu.

Pikkolo kaip faina dėl Palangos. kur apsistosit? tai dabar vaikus vyrui ir pati į kopas poilsiuko smile.gif

Lyžuka- kas per gėlė kosmėja? ten google man nerodo smile.gif

ko jūs? smile.gif

Atsakyti

Labas rytas. Vakar truputi paravėjau ir vėl nugarą skauda :( Ir vizitas pas moterų gydytoją atpuola :( Eisim virtinų lipdyt 😍

Atsakyti
nus kaip gali tokio kvietko nerodyt tongue.gif

https://lt.wikipedia...g/wiki/Kosmėja

https://www.google.c...ZDafi8AfptanQCA
Atsakyti

Pikkolo kaip faina dėl Palangos. kur apsistosit? tai dabar vaikus vyrui ir pati į kopas poilsiuko smile.gif

Giminių bute. Dėl to ir važiuojam dviem savaitėm. Tik kad nuo centro labai toli, dar už gelbėjimo stoties. Na bet kai už dyką (tik už komunalinius susimokėt), tai gerai. Vyras nevažiuoja, jis nė už ką dvi savaites su mumi neišbūtų. Sakiau čia jam gimtadienio dovana  :laugh:  Važiuos mama, o gal ir tėtė prisijungs, nes vargu ar į vieną mašiną su daiktais tilpsim: vežimas, sauskelnės, žaislai....

Atsakyti

Lyžuka kaip katė?

Atsakyti

Laba ryta, 

kaip nuo ryto akys sunkios norisi prasitrint, ir su vandeniu praplaut  :huh2: bet gi negaliu.. itariu per daug kompo... 

neužsirašiau neužsirašiau tongue.giftongue.giftik pamenu parašiau irgi kažkada po 22 val. jau ir kai parašei ko taip anksti net pati sau pagalvojau- nu koks anksti ... bet sakau gal kaip ne taip laiką pažiūrėjai tai nieko neberašiau.
o pas jus ten balanda anksčiau yra?
o 22,38 val eiti gulti na pats tas, dar tv pažiūriu kiek. Aš nemėgstu rytais miegot, man tiesiog gaila rytų biggrin.gifnet per per išeigines max iki 8 miegu.

skaitau anglijoje koks gaisras tas baisus daugiaaukščio. eikit balon kokia nelaimė... unsure.gif

aha pas mus valanda anksciau. 

nu taip reikia issimiegot, sutinku, bet ne visada pavyksta. 

as daugiau vakaro zmogus, ryte galiuu miegot ir iki 12 :P o daugiau naktinet. nors, kai anksciau atsikeliu tai daugiau pasidarau. bet jau savaitgali, jei niekur nereikia vaziuot, 8 niekada nesikelciau. 

tas gaisras kazkas baisaus  :huh2:  kiek baimes ir panikos sukele brrr

Labas rytas. Vakar truputi paravėjau ir vėl nugarą skauda :( Ir vizitas pas moterų gydytoją atpuola :( Eisim virtinų lipdyt 😍

pasisaugok kol dar pilnai nepraejo, reikia laiko.

Vyras nevažiuoja, jis nė už ką dvi savaites su mumi neišbūtų. 

?? kaip cia. kodel neisbutu?  :huh2: 

Atsakyti