Įkraunama...
Įkraunama...

Jaukūs namučiai

kolkas niekas neaišku, vis vežiojam lašinti vaistus ir suleisti, šiandien jau neveš dukra, pritraukė į švirkštus , o ryt darys kraują ir žiures ar gereja kepenu rodikliai ar nebe tai jei geres, operacija, jei ne tai jau nieko nepagelbesim liks tik migdymas, bet kai aš dabar pasižiuriu i ja nu atrodo gyvūnelio žudymas man tas migdymas unsure.gif

šiaip lyg pagerejo bukle, bent jau nevemia

va mūs ligonis

vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lyžuka: 15 birželio 2017 - 08:57

Labas rytas  :4u: 

Dėl katytės Lyžuka išties liūdna  :4u: reik geriausio tikėtis  :4u: 

Va geros naujienos kad nebebus roumingo europos sajungoj. Tai kol UK dabar dar EU grįžus namo nereikės pergyventi dėl didelės telefono saskaitos  :yahoo:​ 

Atsakyti

Lyzuka, bet jei turi gyvent su skausmais ir nepilnavertiskai, tai ir kankinimas.. tai jau geriau migdyt, jei nieko nebeina padaryt...

mes savo kalyte ir uzmigdem, auglys buvo isplites tiek, kad nelabai ka butu galima pakeist, o jau ir sena buvo. 

BigBang, o taip, as ir dziaugiuos del to, gaila, kai buvom Barc dar nebuvo :D nors ir nedaug isnaudojom, bet vistiek. 

dabar bus ramu. 

Atsakyti
tai žinau aš del kates, bet vistiek...
nelabai del tu tel supratau, vistiek skelbia, kad lietuviai mokes daugiau unsure.gif
Atsakyti

Lyzuka, bet jei turi gyvent su skausmais ir nepilnavertiskai, tai ir kankinimas.. tai jau geriau migdyt, jei nieko nebeina padaryt...

mes savo kalyte ir uzmigdem, auglys buvo isplites tiek, kad nelabai ka butu galima pakeist, o jau ir sena buvo. 

BigBang, o taip, as ir dziaugiuos del to, gaila, kai buvom Barc dar nebuvo :D nors ir nedaug isnaudojom, bet vistiek. 

dabar bus ramu. 

senai galėjo jau padaryt tai :) dabar atostogaujant nereikės sukt galvos dėl saskaitos grįžus :) nors aš nelabai sukdavau galvą dėl to, bet didesnę saskaitą gavus nelabai smagu būdavo :)

Atsakyti

nelabai del tu tel supratau, vistiek skelbia, kad lietuviai mokes daugiau unsure.gif

mokėsi tiek pat kik būdama lietuvoj. tavo tarifas zinutems, skambuciams bus tiek pat eur centu kiek kad yra tavo plane numatyta.

Atsakyti

Lyžuka stiprybės jums ir sveikatos katei.  Grange, labai sunku mažiau judėt, man reik judesio :D Aš tokia esu, nenusėdžiu vietoje :)

Pikkolo smagu atostogos :) Dėl vyro nu labai keista....

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sunflowers: 15 birželio 2017 - 09:40
Dėl vyro ir kurortų- nieko labai keisto nematau. maniškis irgi 2 sav tikrai neišbūtų nei už ką. o ir pačiai manau apkarstų smile.gif smile.gif Maniškiui 3 d. pajūry jau išbandymas...bet dar dar atkenčia esant reikalui smile.gif
na svarbu kad orai geri būtų, nes jei tokie kaip ši savaitė tai nieko gero....

Laba gaila katytės. Aš ir dabar dar kaip košmarą visą tą rytą atsimenu kai saviškę vežėm migdyt unsure.gif unsure.gif unsure.gif

ai geras buvo- savaitgalį nuvažiuoju pas mamą, ta sako o aš naują gyventoją turiu. kambary katę irgi ruskiukę. Šalia jos namo yra nusipirkę sodybą ir dabar remontuojasi jauni žmonės, vasarai išvažiuoja į užsienį. Tai sako atvežė ir labai prašė prižiūrėt, nes tikra močiūtė nepriima, ten vaiką kažkokį apdraskė ar kas ten. Tai sako ką darysi- paėmė, priėmė. bet leidžia būt tik dviejuose kambariuose, nes siaubingai šeriasi....pati mama irgi- žinot kaime neįpratę kad katinas kambaryje kakotų ir t.t. sako na dar taip neteko gyvenime- tenka katino kakiukus valyt.... bet tai kur dėti gyvūną. Įdomiai- mane iš karto prisileido ir atėjo pasiglaustyt, o vaikų nesileidžia, kerta. sakė šiaip pikta tokia. gal jos visos ruskiukės tokios su charakteriu....
Atsakyti

nu taip nelengvas sprendimas.,

del telefono saskaitu cia aktualu keliaujantiems, nes isvykus uz salies ribu moki jau daugiau kai atsiliepi, skambini, sms, ar internetas. o dabar bus taip pat, kaip tavo saly. 

senai galėjo jau padaryt tai :) dabar atostogaujant nereikės sukt galvos dėl saskaitos grįžus :) nors aš nelabai sukdavau galvą dėl to, bet didesnę saskaitą gavus nelabai smagu būdavo :)

aha,tikrai kad galejo seniai. nu as ir nelabai, bet tikrai, kai saskaita pamatai tai.. esu daugiausiai 18 eur virsaus mokejus! tada buvo pikta,kai saskaita paprastai 15 max buna. bet po Maroko man atrodo, ten labai brangu buvo, plius internetas. 

Atsakyti
Lietuvoje tai brangs dėl to, kadangi čia buvo buvo labai pigu (berods bendrai mažiausi tarifai ES), užsienin tokių sau leist negali, tai, kad išlygintų balansą, kelia kainas.
Atsakyti

Lietuvoje tai brangs dėl to, kadangi čia buvo buvo labai pigu (berods bendrai mažiausi tarifai ES), užsienin tokių sau leist negali, tai, kad išlygintų balansą, kelia kainas.

Aaa na tada gali būti.. Tik vat man nesąmonė, kodėl tada LT algų nesulygina... 

Atsakyti

V-Rinė keistumas del to, kad su jais neisbutu vyras tas dvi savaites, o ne paciu atostogu ilgumas.

Maniskis irgi neisbutu taip ilgai vienoje vietoje. Jam reik keliaut.O man ne. As noriu ramiai pailset. Tuo labiau ir dukrai visai neidomu keliones.

Atsakyti