šiaip lyg pagerejo bukle, bent jau nevemia
va mūs ligonis

Lyzuka, bet jei turi gyvent su skausmais ir nepilnavertiskai, tai ir kankinimas.. tai jau geriau migdyt, jei nieko nebeina padaryt...
mes savo kalyte ir uzmigdem, auglys buvo isplites tiek, kad nelabai ka butu galima pakeist, o jau ir sena buvo.
BigBang, o taip, as ir dziaugiuos del to, gaila, kai buvom Barc dar nebuvo nors ir nedaug isnaudojom, bet vistiek.
dabar bus ramu.
Lyzuka, bet jei turi gyvent su skausmais ir nepilnavertiskai, tai ir kankinimas.. tai jau geriau migdyt, jei nieko nebeina padaryt...
mes savo kalyte ir uzmigdem, auglys buvo isplites tiek, kad nelabai ka butu galima pakeist, o jau ir sena buvo.
BigBang, o taip, as ir dziaugiuos del to, gaila, kai buvom Barc dar nebuvo
nors ir nedaug isnaudojom, bet vistiek.
dabar bus ramu.
senai galėjo jau padaryt tai dabar atostogaujant nereikės sukt galvos dėl saskaitos grįžus
nors aš nelabai sukdavau galvą dėl to, bet didesnę saskaitą gavus nelabai smagu būdavo
tai žinau aš del kates, bet vistiek...
nelabai del tu tel supratau, vistiek skelbia, kad lietuviai mokes daugiau
nu taip nelengvas sprendimas.,
del telefono saskaitu cia aktualu keliaujantiems, nes isvykus uz salies ribu moki jau daugiau kai atsiliepi, skambini, sms, ar internetas. o dabar bus taip pat, kaip tavo saly.
senai galėjo jau padaryt tai
dabar atostogaujant nereikės sukt galvos dėl saskaitos grįžus
nors aš nelabai sukdavau galvą dėl to, bet didesnę saskaitą gavus nelabai smagu būdavo
aha,tikrai kad galejo seniai. nu as ir nelabai, bet tikrai, kai saskaita pamatai tai.. esu daugiausiai 18 eur virsaus mokejus! tada buvo pikta,kai saskaita paprastai 15 max buna. bet po Maroko man atrodo, ten labai brangu buvo, plius internetas.