Įkraunama...
Įkraunama...

Jaukūs namučiai

QUOTE(Sunflowers @ 2017 06 15, 13:26)
<p>V-Rinė keistumas del to, kad su jais neisbutu vyras tas dvi savaites, o ne paciu atostogu ilgumas.</p><p>

eiktu gal ne taip supratote. Gi gyvena kartu ir visi kartu išbūna va kiek laiko. Manau jis pajūry tiek laiko neišbūtų smile.gif maniškis irgi neišbūtų.

nu ko jūs? biggrin.gif

Sunfl ką tu (nedirbanti) nuveikei šiandien? virtiniai su kuo? oi kaip norėčiau bet aš jų matote neraitau visiškai smile.gif
Atsakyti
Užbaigt šitą dieną, dar kia ir jau atostogos biggrin.gif

Kažkada čia tuoj evakuaciją iš pastato žaisim, tai klausom vis, ar dar, ar jau bėgt nereikia biggrin.gif
Atsakyti

eiktu gal ne taip supratote. Gi gyvena kartu ir visi kartu išbūna va kiek laiko. Manau jis pajūry tiek laiko neišbūtų smile.gifmaniškis irgi neišbūtų.

nu ko jūs? biggrin.gif

Sunfl ką tu (nedirbanti) nuveikei šiandien? virtiniai su kuo? oi kaip norėčiau bet aš jų matote neraitau visiškai smile.gif

Gal ir netaip supratau.

Ka cia priveiksi. Namus tvarkiau ir valgyt gaminau. O virtiniu idaras tai virta bulve sumaisyta su varske. Labai skanu. Kuria kita diena darysiu su mesa. As su forma darau virtinius ir koldunus. 

Atsakyti

Dvi savaites gal ir mano neisbutu,bet kartais tas atskiras pabuvimas yra gerai :) O beto ne amerika, seda i masina vyras ir savaitgali galima praleist kartu :) 

Pas mus nedarbo diena, agurkine sriuba sumeistravau ir katik i orkaite ikisau idaryta dz.slyvom vista,su daug morku ir pievagrybiu,zodziu viska ka radau saldytuve sukisau :) Krapai jau pavyte buvo,nu gaila mest,ikisau,lai kepa kartu :) Bulviu neturiu,bus su kuskusu :) 

Vakar su bendradarbiais susitikus buvau,plaukem laivu,tai nudegiau kelienus!! Bet tik viena labiausia skauda,tai ir sutino ir skauda,kitas nieko..sian ryte ziuriu ir rankos ir veidas idege :)

Atsakyti
Nu va. Nesigirdi mūsų kabe signalizacijos priešgaisrinės. Jei kolevos gelbėt nebūtų atbėgę, būtume sudegę biggrin.gif
Atsakyti

Tai jam nėr ką veikt su mumis, tai pamiegot nori, tai triukšmo per daug ir t.t. Tai jei ir važiuotų kartu, vis viena su vaikais būčiau visada viena, tai ko ten jam važiuot? Norės, atvažiuos gal savaitgalį, bent vienai dienai.

KolJe kokia proga šiandien laisva?

Atsakyti

Devintines ;)

Atsakyti
Namuose totalus sruzdėlynas blink.gif . Juoda blink.gif
Pripyliau grindis acto, nesugalvoju ką daugiau daryti...

Prašau patarimų 4u.gif
Atsakyti

Kelis metus mus gelbejo mieles. Uzmaisai mieles su trupuciu vandens ir medaus. Mase sudeti i mazus indelius, pvz degtuku dezutes ir padeti ant ju tako. Skruzdeles nesis i namus ir mieles sunaikina motinele.

Bet vat jau pernai nesuveike kaip ir simet. 

Atsakyti

Laba vakarą mergaites :)

Šnd ryte važiavau prie jūros pasideginti, tai kopose pats tas :)

Po to su drauge kavos išgėriau.

O va db įsipyliau taurę balto vyno, susikėliau kojas ir mėgaujuosi poilsiu  :wub:

Šeimyną į Palangą išvažiavo. Aš kadangi dirbu ryt, tai savaitgalį važiuosiu ten :)

Atsakyti

Tai jam nėr ką veikt su mumis, tai pamiegot nori, tai triukšmo per daug ir t.t. Tai jei ir važiuotų kartu, vis viena su vaikais būčiau visada viena, tai ko ten jam važiuot? Norės, atvažiuos gal savaitgalį, bent vienai dienai.

KolJe kokia proga šiandien laisva?

Kaip tai nera ka veikt su seima? Tai jus niekada nevaziuojat kur atostogu kartu ilgesniam laikui? 

Nu nezinau, gal taip buna.gal vel stebiuos ve reikalo..

Namuose totalus sruzdėlynas blink.gif. Juoda blink.gif

Prašau patarimų 4u.gif

As daug labai neturejus tokiu bedu, bet buvo kazkuriais metais kai skruzdes is terasos i svetaine vande keltis, nes kai langas per visa siena tai joms lengva ilyt..

Man kazkas patare cukru su cinamonj sumaisyt ir pabert juostele ten kur jos eina.jos eda cukru, bet mirsta nuo cinamono.tai ryte radau pilna isdvesusius, suslaviau su tuo cukrum ir tiek ziniu.kitos prisiedusios lauke gal isdvese.dar i ju vieta papyliau ir kazkaip jos issikrauste tai dabar net neber tfu tfu

Atsakyti
QUOTE(grange @ 2017 06 15, 21:31)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="pikkolo" data-cid="71678235" data-time="1497536480"><div><p>Tai jam nėr ką veikt su mumis, tai pamiegot nori, tai triukšmo per daug ir t.t. Tai jei ir važiuotų kartu, vis viena su vaikais būčiau visada viena, tai ko ten jam važiuot? Norės, atvažiuos gal savaitgalį, bent vienai dienai.</p><p>KolJe kokia proga šiandien laisva?</p></div></blockquote><p></p><p>Kaip tai nera ka veikt su seima? Tai jus niekada nevaziuojat kur atostogu kartu ilgesniam laikui? </p><p>Nu nezinau, gal taip buna.gal vel stebiuos ve reikalo..</p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="pempė12" data-cid="71678465" data-time="1497546546"><div><p>Namuose totalus sruzdėlynas vartotojo įkelta nuotrauka. Juoda vartotojo įkelta nuotrauka

Prašau patarimų vartotojo įkelta nuotrauka</p></div></blockquote><p>As daug labai neturejus tokiu bedu, bet buvo kazkuriais metais kai skruzdes is terasos i svetaine vande keltis, nes kai langas per visa siena tai joms lengva ilyt..</p><p>Man kazkas patare cukru su cinamonj sumaisyt ir pabert juostele ten kur jos eina.jos eda cukru, bet mirsta nuo cinamono.tai ryte radau pilna isdvesusius, suslaviau su tuo cukrum ir tiek ziniu.kitos prisiedusios lauke gal isdvese.dar i ju vieta papyliau ir kazkaip jos issikrauste tai dabar net neber tfu tfu</p>

Nesistebėk, tikrai ne visi vyrai ištveria su mažais vaikais, dažniausiai nori, kad jie jau ateitų 18-os protingi, be verksmų, kaprizų ir pan. Tai labai puiku, jei jie tuo metu, kai vaikai dr maži, sugeba aprūpinti šeimą ir neišplaukia suvisam neištvėrę sunkumų ax.gif
Papildyta:

Mielių neturiu, bet cinamono į valias, einu, išbandysiu 4u.gif Ačiū abiem 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(-Darateja- @ 2017 06 15, 19:47)
<p>Laba vakarą mergaites smile.gif</p>
<p>Šnd ryte važiavau prie jūros pasideginti, tai kopose pats tas smile.gif</p>
<p>Po to su drauge kavos išgėriau.</p>
<p>O va db įsipyliau taurę balto vyno, susikėliau kojas ir mėgaujuosi poilsiu  wub.gif</p>
<p>Šeimyną į Palangą išvažiavo. Aš kadangi dirbu ryt, tai savaitgalį važiuosiu ten smile.gif</p>
<p> </p>

Oi, kaip tau gerai...
O aš šeštadienį varau pas tave, o tu pasiplauni biggrin.gif . Pamojuosiu Palangos pusėn biggrin.gif
Atsakyti