Įkraunama...
Įkraunama...

Jaukūs namučiai

paskutinę dieną,kai jau nusteikiau, kad ai dzin, imsiu į kėlionę didelę rankinę per petį, atradau kuprinę. papigiaja tokia, bet visai patogi biggrin.gif
Atsakyti
Labu. Tinginiauju . O tikrai galėjau pvz į sodą nuvažiuot....

Norit siaubiako.
Vakar vakare lyginausi darbui. nu kaip kas vakarą. Šiandien ryte nuėjau .... lygintuvas dar įjungtas...kaista...karštas. išjungau. Dabar bijau įjungt...nes antro tai neturiu - o jei nebeveiks...... nu kaip šitaip...aaaa ??????
Atsakyti
QUOTE(V-Rinė @ 2017 06 16, 20:05)

Norit siaubiako.
Vakar vakare  lyginausi darbui.  nu kaip kas vakarą. Šiandien ryte nuėjau .... lygintuvas dar įjungtas...kaista...karštas. išjungau. Dabar bijau įjungt...nes antro tai neturiu - o jei nebeveiks...... nu kaip šitaip...aaaa ??????

jei nieko nepadegei, tai jam pačiam turbūt nieko nenutiko smile.gif
Atsakyti

Norit siaubiako.
Vakar vakare lyginausi darbui. nu kaip kas vakarą. Šiandien ryte nuėjau .... lygintuvas dar įjungtas...kaista...karštas. išjungau. Dabar bijau įjungt...nes antro tai neturiu - o jei nebeveiks...... nu kaip šitaip...aaaa ??????

Vaje, gerai kad namų nesudeginai... na bandysi įjungti ir matysi ar veikia ar ne. Dabar jau nieko nepakeisi.. 

Atsakyti
Mūsų lygintuvas pats išsijungia po tam tikro laiko jeigu nieko nedarai, tipo ir ant rūbų paguldytas issijungtu, šito bairrio nebandžiau biggrin.gif, o šiaip tai jau tikrai nemaloni situacija, nors aš kuo toliau tuo mažiau lyginu
Atsakyti

Norit siaubiako.

Gerai kad nieks nesudege 😮

Atsakyti
BIG, KOKIE GRAŽŪS batukai clap_1.gif

Sun, mamai 4u.gif

Pavargau ax.gif
Atsakyti
Lyžuka o kaip nelygini - eini sulamdyta ???? Aš tai lyginu kasdien. Man sijonai susitrina ☺ o ir bliuskas kai imi iš spintos reikia lygint. O ir dukros rūbai kai ima iš savo kukulinės spintos ☺☺☺☺ visada reikalauja lyginimo. Vž aš lyginu kasdien. Na tik penktadieniais ne 😅😅😅

Vyras mano uliavoja sodyboj su bendradarbiais. Aš tinginiauju. ..vaikai net nzn kur bastosi. Betvarkė kažkokia...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo V-Rinė: 16 birželio 2017 - 20:07

Aš tik vyro marškinius lyginu. Ir kartais kokią suknę jei reikia. Visa kita nelabai glamžosi. Prieš džiaunant gerai patampau ir gerai būna.

Atsakyti

Aš irgi nelyginu, net lygintuvo neturiu. Nevaikštau susiglamžius, kažkaip mano drabužių medžiago nesiglamžančios  :irnesakyk: bet žinau kad reikės dabar lygintuvą įsigyt prieš gimstant leliui, nes rūbelius reikės lygint :)

Atsakyti
Tiesiog neperku rubu kurie lamdosi itin pvz iš lino, o šiaip jei jau koks sijonas linkes lamdytis tai lygink nelygines o už valandos sedijimo vistiek atsikelsi kaip su nelygintu biggrin.gif
o dukra tegu tvarkingai pirma pasideda rubus tongue.gif , o jei ne tada jau jos pasirinkimas , beje ji aplamai nelinkus nieko lyginti, nebent jau kokia super duper proga kaip pvz fotosesija
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lyžuka: 16 birželio 2017 - 20:14

Bigbang nei vieno vaiko drabuzeliu nelyginau. Net nesuprantu kodel reikia lyginti.

Atsakyti