Norit siaubiako.
Vakar vakare lyginausi darbui. nu kaip kas vakarą. Šiandien ryte nuėjau .... lygintuvas dar įjungtas...kaista...karštas. išjungau. Dabar bijau įjungt...nes antro tai neturiu - o jei nebeveiks...... nu kaip šitaip...aaaa ??????
Norit siaubiako.
Vakar vakare lyginausi darbui. nu kaip kas vakarą. Šiandien ryte nuėjau .... lygintuvas dar įjungtas...kaista...karštas. išjungau. Dabar bijau įjungt...nes antro tai neturiu - o jei nebeveiks...... nu kaip šitaip...aaaa ??????
jei nieko nepadegei, tai jam pačiam turbūt nieko nenutiko

Labu. Tinginiauju . O tikrai galėjau pvz į sodą nuvažiuot....
Norit siaubiako.
Vaje, gerai kad namų nesudeginai... na bandysi įjungti ir matysi ar veikia ar ne. Dabar jau nieko nepakeisi..

Labu. Tinginiauju . O tikrai galėjau pvz į sodą nuvažiuot....
Norit siaubiako.
Gerai kad nieks nesudege 😮

Sun, mamai

Pavargau

Vyras mano uliavoja sodyboj su bendradarbiais. Aš tinginiauju. ..vaikai net nzn kur bastosi. Betvarkė kažkokia...
Aš tik vyro marškinius lyginu. Ir kartais kokią suknę jei reikia. Visa kita nelabai glamžosi. Prieš džiaunant gerai patampau ir gerai būna.
Aš irgi nelyginu, net lygintuvo neturiu. Nevaikštau susiglamžius, kažkaip mano drabužių medžiago nesiglamžančios bet žinau kad reikės dabar lygintuvą įsigyt prieš gimstant leliui, nes rūbelius reikės lygint

o dukra tegu tvarkingai pirma pasideda rubus

Bigbang nei vieno vaiko drabuzeliu nelyginau. Net nesuprantu kodel reikia lyginti.