Sveikos

Va išminties pažeriau

Labas rytas
o aš tikiuosi kad atsiradus mazam kleckiukui namie vyras istvers su mumis ir nereikes vienai atostogauti. Nebent va sugalvociau į LT nuvažiavus likt ilgesniam laikui, bet tada manau jis grystu tik del to kad i darba jau reiketu jam. O kaip bus - na pamatysim. Aš dar jauna, be patirties tai ir man keistai tai atrodo, jei su seima nenori buti, tai ka veikia kai seima visa atostogauja. As jauciu prisigalvociau nesamoniu ir pyktis pradetume. Nors gal ir ne. Kol neisoki i tuos batus atrodyti gali visaip, o jau kai patiri tai viskas kitaip buna svarbu paciai pikkolo tai netrukdo ir ji to nesureiksmina, kiekviena seima yra skirtinga
palinkesiu geru atostogu
Gyvenu jaunų šeimų kvartale, tai matau ir po darbo ir savaitgaliais tėčiai ir su vežimais ir smėlio dėžėse, tai matyt nėra visai neištveriama
Mano aplinkoj mazai tokiu teciu
Tai va atsikelem, nuvaziavom pas senelius. O ten mamai visai blogai. Isveze i ligonine. Dar dukrai tapatybes kortele nuvaziavom uzsakyt, o pasirodo, kad ji dar metus galioja. Ne i ta data paziurejom. Kad neuzsikresti grizom namo. Pabijojau, tika pati dukra buvo ligoninej. O mamai temperatura sukilo, kraujas jokiu uzdegimu, virusu nerodo, kraujas labai nusilpes ir kalio trukumas. Nekoks tas penktadienis.
Sveikos 😉
Gyvenu jaunų šeimų kvartale, tai matau ir po darbo ir savaitgaliais tėčiai ir su vežimais ir smėlio dėžėse, tai matyt nėra visai neištveriama
Mano aplinkoj mazai tokiu teciu
Tai va atsikelem, nuvaziavom pas senelius. O ten mamai visai blogai. Isveze i ligonine. Dar dukrai tapatybes kortele nuvaziavom uzsakyt, o pasirodo, kad ji dar metus galioja. Ne i ta data paziurejom. Kad neuzsikresti grizom namo. Pabijojau, tika pati dukra buvo ligoninej. O mamai temperatura sukilo, kraujas jokiu uzdegimu, virusu nerodo, kraujas labai nusilpes ir kalio trukumas. Nekoks tas penktadienis.
Sveikos 😉
Galiu pasakyti tik tiek, kad kol nebuvo vaikų, viskas atrodė kitaip, ir vyrui, ir man. Dar su dukra pabūdavo, bet ji nebuvo tokia reikli kaip sūnus. Bet ir su neidavo į lauką, nekeisdavo sauskelnių, tuo labiau nemaitindavo. Už tai galiu padėkoti anytai, kuri nuo pat nėštumo pradžios kalė į galvą, kad vyrai neturi auginti vaikų ir kad jiem nepriklauso būti su vaikais (kol jie tokie maži) ir pan. Nu ir yra rezultatas. Yra dvi išeitys: susipykti ir išsiskirti, arba gyventi taip kaip yra. Skyrybom nei morališkai, nei finansiškai, nei kaip kitaip nesu pasiruošusi. Taip, būna pikta, kad visur viena su vaiku, bet ką dabar. Paaugs sūnus, bus kitaip. Dabar vyras su dukra pabūna, nes jau didelė. Ir ligoninėj su mažiuku gulėjom, kai jai atostogos buvo, nebuvo kur palikt, tai kartu į darbą vežėsi, sportuot važiavo kartu. Važiavau į klasės susitikimą, irgi dukra liko namie su tėčiu. O vat su mažiuku jam sunku, sunku ir man, tai kai jau visai mane sunervina, tai pabūna su juo kol nusiraminu, pvz savaitgalį. Paaugs, tikiuosi daugiau laiko praleis kartu, vis tik berniukas, tai sportuot, tai žvejot gal važiuos kartu. Nu ką su tom mergom veikti?
Tau gerai pikkolo, kad duoda nors trumpam atsipusti. Man duoda tik pvz kol arbata ar sriuba kokia verdu jai.
Finansiskai nebijau isskirti ir susipykti. Bijau likti viena. Butu depresija man. Nors jau buvau susikrovus daiktus su visam, mazai truko, kad buciau isvaziavus. Pats vyras atkalbejo, sake daugiau pades. Laukiu rezultatu....
Iš tikrųjų girdėjau kad vaikai apverčia daugelį dalykų aukštyn kojom. Džiaugiuosi, kad mes čia nei anytų šalia turim, nei mamų. Draugai aplink jo tikrai tokie tėčiai, tai manau kad viskas bus gerai ir sulauksiu tos pagalbos. Kaip bus - vienas D težino. Kol kas MB yra labai šeimyniškas. ir siurbia tvarkosi ir jei prastai jaučiuosi valgyt padaro. Nėra jis toks kad po darbo gryžo ir prie tv ant sofos su alaus skarbonke. Tikrai pfu pfu pfu kol kas labai geras. Manau labai daug kas priklauso ir nuo to kokioj aplinkoj patys vyrai augo tiek maži būdami tiek kokie draugai supo. Ir va kaip pikkolo sako - anytos dėka, tikrai puikiai suprantu. Jei jis ir mažas būdamas matė kad tik mama laiko visus 4 namu kampus o ir dar jam pasakė kad taip turi būt tai jam atrodo kad taip yra teisinga ir nieko blogo neįžvelgia. Mums moterims arba susitaikyt arba palikt juos telieka. Vienos stiprios finansiškai, psichologišai trenkia durimis, kitos bando su tuo susitaikyt. Kuris variantas geriau - nežinau. Aš pati nagaliu irgi pasakyt kaip daryčiau. Bet jums - pikkolo ir sunflowers - linkiu didelės kantrybės ir tikėkimės kad ateis geresnės dienos ir jūsų vyrai daugiau įsitrauks į vaikų gyvenimą.
Sunflowers - sveikatos mamai tavo
Sunflowers tu juk niekada jau nebūsi viena. O man labai dar dukra padeda, kai ji būna namie tai galiu viską pasidaryti. O ir dabar atradau kad mažiukui labai patinka šliaužioti ir tyrinėti viską, tai atsinešu į virtuvę, patiesiu pleduką ir paleidžiu ant jo. O tai būdavo zirzia ir zirzia kol kažką virtuvėje darau, dabar ramu, tik reik sužiūrėt, kad nenuklystų kur nereik. O dar katinas ateina, tai kiek vaikui džiaugsmo.
O mamai sveikatos. Jau ne pirmą kartą išsikapanoja, ir dabar išsikapstys, tikiu tuo