Įkraunama...
Įkraunama...

Jaukūs namučiai

Sunflowers tu juk niekada jau nebūsi viena. O man labai dar dukra padeda, kai ji būna namie tai galiu viską pasidaryti. O ir dabar atradau kad mažiukui labai patinka šliaužioti ir tyrinėti viską, tai atsinešu į virtuvę, patiesiu pleduką ir paleidžiu ant jo. O tai būdavo zirzia ir zirzia kol kažką virtuvėje darau, dabar ramu, tik reik sužiūrėt, kad nenuklystų kur nereik. O dar katinas ateina, tai kiek vaikui džiaugsmo.

O mamai sveikatos. Jau ne pirmą kartą išsikapanoja, ir dabar išsikapstys, tikiu tuo  :mirksiukas:​ 

ooo kaip miela :) aš tam reikalui gultuką nupirkau, tikiuosi pasiteisins :) 

Atsakyti

Sunflowers tu juk niekada jau nebūsi viena. O man labai dar dukra padeda, kai ji būna namie tai galiu viską pasidaryti. O ir dabar atradau kad mažiukui labai patinka šliaužioti ir tyrinėti viską, tai atsinešu į virtuvę, patiesiu pleduką ir paleidžiu ant jo. O tai būdavo zirzia ir zirzia kol kažką virtuvėje darau, dabar ramu, tik reik sužiūrėt, kad nenuklystų kur nereik. O dar katinas ateina, tai kiek vaikui džiaugsmo.

O mamai sveikatos. Jau ne pirmą kartą išsikapanoja, ir dabar išsikapstys, tikiu tuo  :mirksiukas:​ 

Na kita prasme viena bijau likti....

Man dukra labai padeda. Moka jau ir dulkes valyt, siurbti, grindis plauti, indus isplauna :D viska darom kartu viska. Bet noris kartais biski vienai pabuti.... 

Cia siaip diskusija, as nesiskundziu 😉 Esu betkokiu atveju labai laiminga, nes turiu brangiausia turta "dukra".😍

Aciu merginos uz linkejimus 😉

Atsakyti

ooo kaip miela :) aš tam reikalui gultuką nupirkau, tikiuosi pasiteisins :)

Man gultukas nepasiteisino.

Atsakyti

Kiekvienoj seimoj yra,kazkas erzinancio :) 

Sun,nebijok likt viena, o ir gi ne karo metas, rastum kita vyra kuris lepintu ir myletu,nereik saves nuvertinti ;) 

Nebijau likt viena,o ir susinervinus daznai pasiulau eit kur jam geriau :D Sako negerai gazdint aip vyru nes iseis, nu ir lai eina.. As ir galiu but pavargus,kita,neisimiegojus ar man ka skauda.. Ne vien jiems,jie gi ne pasaulio bambos,o kaip ir sakau negerai su manim,susirask kuri geriua pasirupins :D Tada labai greit apsiramina tie vyrai :) 

Gultuka turiu ale su muzikele,nezikau ar patis ir tiks, su dukra paprasta turejau,tai sededavo tol kol kazka darydavau,valgyt virtuvei ar kambarius tvarkydavau,paskui neberekejo,leles sodino. Ir nepergyvenu nei kiek. Mazai pratinau dukras prie supimu,veziojimu,lingavimu,bandysiu ir sy kart :) 

Atsakyti

Tai va KolJe as visai ir nebijociau jei iseitu jis. Iki siol tikrai mane maniskis, kad jis pasaulio bamba. Dabar lyg apsitvarke, ziuresim kiek truks.  As dukra tik migdydavau gultukyje, nes siaip jai jis nepatiko. 

Dabar uzsikabinau ant nertu rankiniu is virves :D 

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sunflowers: 16 birželio 2017 - 13:27

Man gultukas nepasiteisino.

Tai va matysim ar mums pasiteisins, naudota nupirkau, nepabandes nesuzinosi :) dar pirma gimti turi :D 

as dbr neriniais uzsiemiau, nes nuo nieko neveikimo jau stogas pradejo vaziuoti  :oh: 

Atsakyti

Tai va matysim ar mums pasiteisins, naudota nupirkau, nepabandes nesuzinosi :) dar pirma gimti turi :D

as dbr neriniais uzsiemiau, nes nuo nieko neveikimo jau stogas pradejo vaziuoti  :oh:

Ka neri?

Atsakyti

Batukus pirma karta vakar bandziau nerti, pabandysiu ikelti parodyti pirma blyna :) 

O dabar gelyte nuneriau ir galvoju galva juoste nunert, tik va kokio ji ilgio turetu but nezinau. Zadu uzdet gal per kokia fotosesija pirma :) Kokios buna leliuku galvyciu apimtys gal zinot mazdaug?  :hmm:​ 

Atsakyti

Va batukai - 

8c5fb9bded1f39a58d15d3e7dac2bd97369.JPG

Atsakyti

Turim BB gultuką. Tikras gėris. Vis dar naudojam. Pats moka pasisupti. Dukrai kitokį turėjau, bet irgi patiko ir ilgai naudojom.

O aš deja save labai nuvertinu. Nemanau, kad susirasčiau kitą vyrą, turbūt taip ir likčiau vieniša. Na bent taip manau. Nebent kokioj Ispanijoj vyro ieškot  :laugh: Ten prieš storas ispanes jaučiausi tikra gražuolė, ir vyrų dėmesio nemažai sulaukiau. 

Big Bang naujagimio galvos apimtis kažkur 35-37 cm. O jūs mergaitės laukiat? 

Buvau šiandien biškį apsipirkti. Tai eilinį sykį nusivyliau drabužių pardėm. Nu nėr ką berniukui nupirkti. Atrodo, kad jie tai nuogi turi vaikščiot. O mergaitėm oho kiek visko. Reiks sesės prašyt, kad kai grįš į Lt, atvežtų drabužiukų mažiukui. kadangi pas ją pačią du bernai, tai žinos ką pirkti, nes dukrai tai nežino ką nupirkt. Sako: net nežinau kuom gyvena mergaitės.

Atsakyti

Va batukai - 

8c5fb9bded1f39a58d15d3e7dac2bd97369.JPG

Grazus batukai

Atsakyti

Turim BB gultuką. Tikras gėris. Vis dar naudojam. Pats moka pasisupti. Dukrai kitokį turėjau, bet irgi patiko ir ilgai naudojom.

O aš deja save labai nuvertinu. Nemanau, kad susirasčiau kitą vyrą, turbūt taip ir likčiau vieniša. Na bent taip manau. Nebent kokioj Ispanijoj vyro ieškot  :laugh: Ten prieš storas ispanes jaučiausi tikra gražuolė, ir vyrų dėmesio nemažai sulaukiau. 

Big Bang naujagimio galvos apimtis kažkur 35-37 cm. O jūs mergaitės laukiat? 

Buvau šiandien biškį apsipirkti. Tai eilinį sykį nusivyliau drabužių pardėm. Nu nėr ką berniukui nupirkti. Atrodo, kad jie tai nuogi turi vaikščiot. O mergaitėm oho kiek visko. Reiks sesės prašyt, kad kai grįš į Lt, atvežtų drabužiukų mažiukui. kadangi pas ją pačią du bernai, tai žinos ką pirkti, nes dukrai tai nežino ką nupirkt. Sako: net nežinau kuom gyvena mergaitės.

OI rastum tu tą vyrą  :irnesakyk: Tik dabar taip atrodo.

Taip mergytės :) 

Grazus batukai

ačiū :) 

Atsakyti