Įkraunama...
Įkraunama...

Jaukūs namučiai

Na ir ko darat. aš kažkaip žiauriai negražiai tinginiauju ir lodariauju. Bet juk per šventes dirbti negalima....ane? ☺
Atsakyti
QUOTE(V-Rinė @ 2017 02 16, 17:06)
Na ir ko darat. aš kažkaip žiauriai negražiai tinginiauju ir lodariauju. Bet juk per šventes dirbti negalima....ane? ☺

aš irgi žadejau, bet kažkaip užsikabinau už spintelių biggrin.gif (perkeltine aišku prasme biggrin.gif ) tai peržiurejua stalčius, išmečiau kai ką , ar tokiu asoteliu kolekcija pervaliau , čia man toks klausimas pakilo, ar laikot ka ant spinteliu viršaus? Na kažkokiu grožybiu nereikalingu tik dulkems rinkti? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Lyžuka @ 2017 02 16, 17:29)
aš irgi žadejau, bet kažkaip užsikabinau už spintelių biggrin.gif (perkeltine aišku prasme biggrin.gif ) tai peržiurejua stalčius, išmečiau kai ką , ar tokiu asoteliu kolekcija pervaliau , čia man toks klausimas pakilo, ar laikot ka ant spinteliu viršaus? Na kažkokiu grožybiu nereikalingu tik dulkems rinkti?  bigsmile.gif

Virtuvėj ne. Popieriais iškloju kad mažiau valyt 😆😆 popierius išmetu kitus sukloju ☺ tinginė☺ nepatinka man pintikliuškos tos visos ☺

Tingiu ir yingėt. Sūrį kepimui suprieskoniavau. Bet gal ryt kepsiu .....☺ geriau išsimarinuos ....
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo V-Rinė: 16 vasario 2017 - 17:58
Aš irgi nutrenkus viska, ale tie asočiai ner kur det tai ir liko mirksiukas.gif , bet vis su jais darbas nuvalyk ir t.t., kažkad laikiau tokias vazas stiklines tai tas gerai i indaplove, prasuko ir vel blizga
Atsakyti
Buvau dvejose vietose renginiuose ir dar bažnyčioje. Grįžau kltūringa, patriotiška ir pakylėta biggrin.gif. Kelis kartus apsiverkiau nuo gražumo ir gilumo blush-anim-cl.gif

QUOTE(Lyžuka @ 2017 02 16, 17:29)
aš irgi žadejau, bet kažkaip užsikabinau už spintelių biggrin.gif (perkeltine aišku prasme biggrin.gif ) tai peržiurejua stalčius, išmečiau kai ką , ar tokiu asoteliu kolekcija pervaliau , čia man toks klausimas pakilo, ar laikot ka ant spinteliu viršaus? Na kažkokiu grožybiu nereikalingu tik dulkems rinkti?  bigsmile.gif

Laikau. Visus puodus, svarstykliukes, trąšas ir pan. Netelpa man kitur. Tai nėra grožybės. T.SKANT- IŠ REIKALO, NE IŠ MEILĖS biggrin.gif

QUOTE(V-Rinė @ 2017 02 16, 17:36)
Virtuvėj ne. Popieriais iškloju kad mažiau valyt 😆😆 popierius išmetu kitus sukloju ☺ tinginė☺ nepatinka man pintikliuškos tos visos ☺

Tingiu ir yingėt. Sūrį kepimui suprieskoniavau. Bet gal ryt kepsiu .....☺ geriau išsimarinuos ....

Kokia protinga bigsmile.gif . Išmintinga 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(pempė12 @ 2017 02 16, 20:40)
Buvau dvejose vietose renginiuose ir dar bažnyčioje. Grįžau kltūringa, patriotiška ir pakylėta biggrin.gif. Kelis kartus apsiverkiau nuo gražumo ir gilumo blush-anim-cl.gif
Laikau. Visus puodus, svarstykliukes, trąšas ir pan. Netelpa man kitur. Tai nėra grožybės. T.SKANT- IŠ REIKALO, NE IŠ MEILĖS biggrin.gif
Kokia protinga bigsmile.gif . Išmintinga 4u.gif

oho kaip gausiai renginiu smile.gif

vrine kaip ta sūrį kepi išduok paslaptį? gal čia bus man ideja šeštadieniui smile.gif, o jei ne prasuksiu ir su tinginiu čeburekais mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lyžuka: 17 vasario 2017 - 08:37

Labas. Mes vakar su drauge romantiskai prie zvakiu su vynu pasisedejom. Siandien galva skauda abiem :D Virtuvej ant spinteliu pas mane nieko nera... Tik kavos aparatas mikrobangine ir virdulys. Visa kita spintelese. O aukstai nera net tarpo nes spinteles iki pat lubu... Nei dulkiu valyti o ir tvarkingai sudeti daiktus yra kur. Man tvarkinga virtuve tai viskas suslepta pliki stalvirsiai ir nublizginta viskas

Picolo, vienkiemy gyvenat kad kaimynu neturit?

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo karapuzike: 17 vasario 2017 - 11:54

Ne, nevienkiemyje, bet salia nera kaimynu, negyvena niekas, nors namas stovi. Kiti toleliau.

Atsakyti
išsirinkau akinius, dabar reiks ilgai laukt, kol pagamins biggrin.gif o jau kaina tai bože bože, litais, jei būtų, tai išviskosmosas būtų blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Cartman @ 2017 02 17, 20:50)
išsirinkau akinius, dabar reiks ilgai laukt, kol pagamins  biggrin.gif o jau kaina tai bože bože, litais, jei būtų, tai išviskosmosas būtų  blink.gif

Manęs tas irgi laukia ax.gif . Žadėjau sau, kad iki šilto sezono akiinius turėsiu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(pempė12 @ 2017 02 17, 22:35)
Manęs tas irgi laukia ax.gif . Žadėjau sau, kad iki šilto sezono akiinius turėsiu ax.gif

tai jau ruoškis morališkai atsisveikinimui su eurais. Mes abu pirkomės, nes ir saviškį priverčiau pagaliau įsigyt, o jau vis nedažlibint pradėjo, o darbe tai kompas nuolatinis.
Atsakyti
QUOTE(Cartman @ 2017 02 17, 21:44)
tai jau ruoškis morališkai atsisveikinimui su eurais. Mes abu pirkomės, nes ir saviškį priverčiau pagaliau įsigyt, o jau vis nedažlibint pradėjo, o darbe tai kompas nuolatinis.

O to planuose nelabai lotuliukas.gif . Labiau į kokią ekskursiją norėčiau ax.gif
Atsakyti