QUOTE(V-Rinė @ 2017 02 16, 17:06)
Na ir ko darat. aš kažkaip žiauriai negražiai tinginiauju ir lodariauju. Bet juk per šventes dirbti negalima....ane? ☺
aš irgi žadejau, bet kažkaip užsikabinau už spintelių

QUOTE(Lyžuka @ 2017 02 16, 17:29)
(perkeltine aišku prasme
) tai peržiurejua stalčius, išmečiau kai ką , ar tokiu asoteliu kolekcija pervaliau , čia man toks klausimas pakilo, ar laikot ka ant spinteliu viršaus? Na kažkokiu grožybiu nereikalingu tik dulkems rinkti? 

Virtuvėj ne. Popieriais iškloju kad mažiau valyt 😆😆 popierius išmetu kitus sukloju ☺ tinginė☺ nepatinka man pintikliuškos tos visos ☺
Tingiu ir yingėt. Sūrį kepimui suprieskoniavau. Bet gal ryt kepsiu .....☺ geriau išsimarinuos ....
Aš irgi nutrenkus viska, ale tie asočiai ner kur det tai ir liko
, bet vis su jais darbas nuvalyk ir t.t., kažkad laikiau tokias vazas stiklines tai tas gerai i indaplove, prasuko ir vel blizga

Buvau dvejose vietose renginiuose ir dar bažnyčioje. Grįžau kltūringa, patriotiška ir pakylėta
. Kelis kartus apsiverkiau nuo gražumo ir gilumo 
Laikau. Visus puodus, svarstykliukes, trąšas ir pan. Netelpa man kitur. Tai nėra grožybės. T.SKANT- IŠ REIKALO, NE IŠ MEILĖS
Kokia protinga
. Išmintinga

QUOTE(Lyžuka @ 2017 02 16, 17:29)
(perkeltine aišku prasme
) tai peržiurejua stalčius, išmečiau kai ką , ar tokiu asoteliu kolekcija pervaliau , čia man toks klausimas pakilo, ar laikot ka ant spinteliu viršaus? Na kažkokiu grožybiu nereikalingu tik dulkems rinkti? 

Laikau. Visus puodus, svarstykliukes, trąšas ir pan. Netelpa man kitur. Tai nėra grožybės. T.SKANT- IŠ REIKALO, NE IŠ MEILĖS

QUOTE(V-Rinė @ 2017 02 16, 17:36)
Virtuvėj ne. Popieriais iškloju kad mažiau valyt 😆😆 popierius išmetu kitus sukloju ☺ tinginė☺ nepatinka man pintikliuškos tos visos ☺
Tingiu ir yingėt. Sūrį kepimui suprieskoniavau. Bet gal ryt kepsiu .....☺ geriau išsimarinuos ....
Kokia protinga

QUOTE(pempė12 @ 2017 02 16, 20:40)
Buvau dvejose vietose renginiuose ir dar bažnyčioje. Grįžau kltūringa, patriotiška ir pakylėta
. Kelis kartus apsiverkiau nuo gražumo ir gilumo 
Kokia protinga
. Išmintinga 

Kokia protinga

oho kaip gausiai renginiu

vrine kaip ta sūrį kepi išduok paslaptį? gal čia bus man ideja šeštadieniui

Labas. Mes vakar su drauge romantiskai prie zvakiu su vynu pasisedejom. Siandien galva skauda abiem Virtuvej ant spinteliu pas mane nieko nera... Tik kavos aparatas mikrobangine ir virdulys. Visa kita spintelese. O aukstai nera net tarpo nes spinteles iki pat lubu... Nei dulkiu valyti o ir tvarkingai sudeti daiktus yra kur. Man tvarkinga virtuve tai viskas suslepta pliki stalvirsiai ir nublizginta viskas
Picolo, vienkiemy gyvenat kad kaimynu neturit?
Ne, nevienkiemyje, bet salia nera kaimynu, negyvena niekas, nors namas stovi. Kiti toleliau.
išsirinkau akinius, dabar reiks ilgai laukt, kol pagamins
o jau kaina tai bože bože, litais, jei būtų, tai išviskosmosas būtų

QUOTE(Cartman @ 2017 02 17, 20:50)
išsirinkau akinius, dabar reiks ilgai laukt, kol pagamins
o jau kaina tai bože bože, litais, jei būtų, tai išviskosmosas būtų 

Manęs tas irgi laukia

QUOTE(pempė12 @ 2017 02 17, 22:35)
tai jau ruoškis morališkai atsisveikinimui su eurais. Mes abu pirkomės, nes ir saviškį priverčiau pagaliau įsigyt, o jau vis nedažlibint pradėjo, o darbe tai kompas nuolatinis.
QUOTE(Cartman @ 2017 02 17, 21:44)
tai jau ruoškis morališkai atsisveikinimui su eurais. Mes abu pirkomės, nes ir saviškį priverčiau pagaliau įsigyt, o jau vis nedažlibint pradėjo, o darbe tai kompas nuolatinis.
O to planuose nelabai