Įkraunama...
Įkraunama...

Jaukūs namučiai

Tai gal labai gerą vardą pirkai. Na bišk už karvę juk dar pigiau. Dukrai kai pirkom tai apie 150. Na šiaip jo. Brangu aš pagaunu save kad norėčiau gal akinių. Dėl stiliaus -vaizdo. Ai geriau tfu tfu tfu...
Šiandien tuščia diena darbe. Visoj lt programos nėjo, kažkokie gedimai. Tai nedirbom beveik nieko.. tik laiko gaila....

Lyžuka klausei dėl sūrio. Tai suprieskoniuoju bei nučesnakuoju, palaikau pusdienį ir kepu. tiek to mokslo. Šitokį dar valgo. O žalių naminių nevalgo....na ir man tokie skanesni. Visada pusryčiams valgau sūrį tokį.
Atsakyti
QUOTE(pempė12 @ 2017 02 17, 21:53)
O to planuose nelabai  lotuliukas.gif . Labiau į kokią ekskursiją norėčiau ax.gif

va kaip tik Vrine paraše tai pritart belieka, čia paga; norus ir kišene na pajamas gal tongue.gif, nes mb daresi tai už 100 eu, močiutei apie 40 užteko, o sunus į toli su visokiais ten cilindrais 700 suplojo

toki suri mes vasara megstam ant groteliu šašlykinej pasikept
Atsakyti
As gryzus vasarą Dariaus akinius Lt. Nes man kainos pasirodė žemos. Sumokejau 211e. Dukrai dariau čia vokietijoje berods 90e.kainavo. Bet mums stiklus pusę kompensavo draudimas.

Bacila kabinas. Gerkle skaudena,ausis,liežuvio galas kaip nuplikytas unsure.gif
Atsakyti

KolJe sveikatos  :4u:

Man sloga tik  :4u: Labas :4u:

Atsakyti
grrr..pikta. Sitiek rasiau ir ner.. Imete nauja versija :saudau

Aciu,sian geriau, pervargus,stresas..

Veliau susikaupsiu ir parasysiu dar karta,ka rasiau pries tai.Db pikta biggrin.gif
Atsakyti
aš rėmelius ėmiau brandinius, bet nelabai brangius. Nes ieškojau, kad ir kaina normali būtų ir kokybiški ir gražūs, kadangi kasdien nešioju. bet akinių lęšiai kainavo daugiau negu rėmeliai. Tai sumoj 230 eur man gavos.
Atsakyti
Zodziu, rasau dar kart.
Ketvirtadieni ir penktadieni buvo susirinkimas darbe, vaiku nebuvo, sprendem problemas,nauja metodika isbandem ir pora nauju taisykliu ivedem. Per viena uzduoti susipykom su keliom kolegem. Taip soko ant musu,vaipesi,kad negalejau nusileist.Tai puse nusterusiu buvo,kad as galiu buti ir kitokia. Sakau taip darbe as rami,i konfliktus nesiveliu,akiu nedraskau,bet jei mane izeidzia,nestovesiu ir galva nelinguosiu. Viena ta pacia diena atsiprase,kita Kita.Idomu kaip dabar dirbsis toliau. Dar beliko su grupes kolegem pakalbeti,nes jau ziuriu ant galvos uzlipo.Rugseji buvom apsipyke,atrodo isakiau,bet ziuriu nieks nesikeicia. Visi pastebejo,kad viena dirbu savoj grupei,kitos tik su tel.zaidzia ar kalba. Mano manymu,darbo metu dirbt reik, o ne skabinetis su tevais ar vyrais ir aptarineti klausimus,suprasciau jei ten kokie svarbus terminai pas gyvdytojus... aj zodziu,nelinksma visai.
Atsakyti
sveikos gyvos,
kolje ar rodė jau tave per tv?
o dėl kolegių tai teisingai padare- nėr ko ant galvos užlipti... nemėgstu tokių žmonių... na anų tų tokių kaip tavo kolegės.
priviriau kopūstienės , padariau brokolio mišrainės ir iškepiau blynų biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif meniu sujauktas, be ryšio... ;) bet aiiii...taip norėjos. man sriubos, dukrai mišrainės, sūnui blynų.... vyras įtariu mėsos vakarui tikisi, bet nebus mėsos, lai kopūstus graužia biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
Nerode dar smile.gif

Pas mane kopustu sriuba ir keptos bulves su zuvim,vaikam shnizelis smile.gif
Ryt lazanija,vaikam su mesa,man su darzovem biggrin.gif

Atsakyti

Pas mane pusryciam miezine kose. Pietums spageti boloneze. Vakarui padariau burokeliu misraines. Rytojui guliasines sriubos isviriau ir noriu ryt kepti bulviniu blynu

As ant akiniu sutaupiau. Pagavau Kaledine akcija ir uz 9.99 eur gavau ir patikrinima ir remelius ir visa gaminima.. All in 1 . aisku ten be jokiu pribambasu bet geri ir tokie... Nejauciu skirtumo.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo karapuzike: 18 vasario 2017 - 18:15
Krp pameni kažkada mišraine su vištiena buvai prirodžiusi skanią. Pamiršau...primink aaaa....

Atsakyti
Tai kaip suprantu nieko gero nenuveikėt apart valgymu ;D

Pas mane kugelis, vakare dukra kepasi koldunus, aš gal nieko , nežinau dar ne vakaras, rytdienai kažkas iš burokeliu mirksiukas.gif
Atsakyti