Įkraunama...
Įkraunama...

Jaukūs namučiai

Keptas  vistos ketvirtis, kukuruzau, keptos siemkos ir majinezas

Atsakyti
Krp dekui.

Stintų niekas nevarėt valgyt ? Po 1 eurą už 1 vnt ☺☺

Kaip man negera nuo tos mano mišrainės....žinau kad negaliu valgyt nu bet ir susilaikyti nelabai galiu....
Atsakyti

V-rine, vyras praeita berods savaitgali parveze svieziu. Buvau isleidus i kursiu marias.

Mes siandien gimtadienyje buvom. Tika nesenai dukra pas senelius isvezem, sergu juodai. Po pietu pasileido nosis.

Atsakyti
Pirko turguj vyras stintu tikrai ne po 1 eur už vnt biggrin.gif, pigiau mažumėlę, bet man jos aplamai nei šis nei tas jau geriau tada eiline juru lydeka ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Lyžuka @ 2017 02 18, 19:05)
Pirko turguj vyras stintu tikrai ne po 1 eur už vnt biggrin.gif, pigiau mažumėlę, bet man jos aplamai nei šis nei tas jau geriau tada eiline juru lydeka  ax.gif

Sako po 6 eurus eina ?
Atsakyti

:unsure:​ Neminekit stintu. Numirsiu kaip ju noriu 

Atsakyti

O mes kažkaip norėjom labai, bet kai reikėjo valgyt ir noro nebeliko :D

Atsakyti

Nu ir vakaras. Nuejau vaiki migdyt, o dukra is tualeto rekia: mama, mama. Na as taip negarsiai lyg "ka?" ir kaip issigando vaikis, kaip pradejo klykt, niekaip negalejau nuramint, daugiau kaip pusvalandi, visas susiles, suprakaitaves, akys net uztine nuo asaru. Jau ir man nervai neatlaike, aprekiau. O dukra dar skystai labai pakakojo. As visiskoj panikoj ir nevilti, skambinu vyrui, kad gristu namo, o jis susitikime buvo, dar brendzio taurele isgere. Galiausiai vaikiui idejau zvakute ir uz 10 min nuluzo. Vienu zodziu esu tiek fiziskai, tiek psichologiskai pavargus. Labanakt.

Atsakyti
Aš stintų nemėgstu. .
sushi noreciau 😁 bet geriu obuolių arbata
Atsakyti
Labas 4u.gif
Sninga bigsmile.gif
Noriu miego
Noriu tingėti
Atsakyti

Ir as siandien pabudau jau pavargusi. Nu ziauriai tingiu. Tikrai eisiu pietu miegelio.

Atsakyti
Tai ir tingekit smile.gif
As ir tyngiu smile.gif Pietus padarysiu ir gulesiu ant sofkes smile.gif
Atsakyti