Lyzuka, zinok as ir verkiau kai isvaziavau mokytis. Tik man tada dar nebuvo 18 metu ir pirma karta viena buvau.
Nu tai mano vaikas jau nuo 9 kl buvo išėjes toliau mokintis taip sakant iš namu, bet va jau dar toliau ir kažkaip toks sukretimas gavosi

o paskui siunčia per tel nuotraukas kaip skalbenkę įjungt

Zinok yra vaiku, kurie darzelyje verkia iki 6 men. Bet vis viena ateina laikas kai turi nuo mamos atsiskirti. Jei tau labai sunku palikti verkiancia darzelyje, tegu veza vyras. Paprastai vaikai lengviau tecius paleidzia nei mamas.
As isvaziavau menesiui i komandiruote, ir ta laika veziojo vyras, visai kitas vaikas buvo kai grizau. Tada dukrai buvo 3 metai. Nesiulau isvaziuot, bet gal jai truksta bendravimo su teciu? Pasibuvimo tik dviese? Zinok daug lengviau tada mama paleidzia vaikas, nes maniske irgi buvo mamyciuke. Tik vat tuos vyrus sunku buna priversti pabuti su vaikais.
Taip, jai truksta tecio..... Bet siuo atveju as jo nepriversiu jos nuvesti i darzeli....
Nepregyvenkit, mano sūnus verkė kai išvažiavo studijuot, nu ką jau padarysi ir aš verkiau
, betgi nelaikysi pasikišus po pažastim, toks gyvenimas
o buna tokiu tevu ai va dukra iš namu nenori, bijo išeit, tegul neakivaizdiniu studijuoja
nu čia aš aukštesniam lygmeni, bet vaikai vistiek vaikai kiek jie metu bebūtų
Ne, ne vesiu as ja tikrai vesiu. Reikia vest, kad ir kaip sunku.

<p>Taip, jai truksta tecio..... Bet siuo atveju as jo nepriversiu jos nuvesti i darzeli....</p>
Ne priversk, o susitark. O gal jam patiks, pats nustebs
V-Rine, o ko tu senoj versijoj sėdi?

Sveikos. Tikiuosi sveikos
Dar pati pilnai nepasveikau ir vaika serganti vakar parveze namo. Matyt uzteko kontakto su manim sestadieni ir uzsikrete.
Nu bet kaip smagu, jau kvepia pavasariu
per kompą leidžia senojoj vesijoj, vakar per telefą neleido jau...
jo , pavasariu kvepia.... man tuoj alergijos jaučias

nors šiandien praskleidus užuolaidas išsižiojau- balta...išėjus į gatvę dar labiau- sliiiidu kaip....
Sunfl. kuo sergat dabar? virusai gripai ar peršalimai? pasakysiu kaip bambeklė babutė - sėdit namuose ir susirgt sugebat

dėl mokslų- tai išvažiavus ir aš verkiau. Ir sakiau mesiu viską nieko man nereik... ir pas mamą sėdėsiu.... pažįstu net vyrus kurie verkė ir mesti mokslus norėjo.... o dabar jų į namus nebegali prikviesti mamos aplankyti...

mano dukra irgi įtariu verks, nes naminė tokia...
bet ar tai blogai?

Aš tai manau, kad gerai, reiškia vaikui gera buvo tuose namuose ir yra ko gailetis, o ateitis visus baugina tai logiška ir normalu, tuo labiau kai jau žinai, kad į ta nerūpestingą gyvenimo etapa jau nebegrįši niekada
man dar kolkas ir iš ten ileidžia i sena versija