Įkraunama...
Įkraunama...

Jaukūs namučiai

Na sloguojančius tai tikrai veda vedė ir ves vaikus į darželį. Tėvams nedarbingumo juk už vaiko slogą neduoda... ir už tokius net pykti nereik. pikta tik kai jau kriokiančius ar su tempom ir vaistų buteliukais suveda. Kolje o pas jus veda sloguojančius ? O šiaip linkiu kad pati neužsikrėstum tais virusais....ojej kaip vaikui negerai...

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo V-Rinė: 12 kovo 2017 - 19:25
QUOTE(Lyžuka @ 2017 03 12, 18:21)
Nu kas čia daros, jau ir aš nuo jūsų apsikrėčiau  unsure.gif , visa naktį galva plyšo, o jau prakaitai upeliais ėjo, dieną irgi ne ką geriau, o dar laidotuves ant galvos, nežinau kaip atlaikysim

Lyžuka, tikiuos, kad ne močiutės iškrito unsure.gif
4u.gif
Atsakyti

Sloga slogai nelygu. Pirmais darzelio metais dukrai budavo tokia seka: sloga, temperatura, angina. Tai kur jau vesi su sloga. Bet kai isaugo anginu meta, tai kelis kartus vedziau ir su sloga. Tik vat po slogis ji ilgai koseja. Gali net iki 3 men koseti, ne karta del to ejom pas gydytoja, nes kitos mamos labai jau smerkianciai ziuredavo. O viena net pasiskunde savininkei. Bet kad jai viskas gerai budavo, plauciai svarus, tiesiog iskoset sekreta turejo. 

Atsakyti

mes šiandien varėm į miestą pusryčiaut. Įsivaizduojat, jau praktiškai ir papusryčiaut Vilniuj be staliuko rezervacijos nelabai įmanoma. Ir net brangiausiose senamiesčio parkavimo zonose visos vietos užimtos. o dar sako žmonės pinigų neturi.

O kokosų aliejų aš blynus kepant naudoju smile.gif

O kokį naudoji?

Noriu nusipirkti, bet nžn koks geriau :)  Nes vieni tinka maistui, kiti ne. 

Kad žmonės turi pinigų-faktas.

Nes šitoks žmonių valgymas kavinėse/restoranuose tai kažkas baisaus!!! Niekaip negaliu atsistebėti šituom :) 

Silkutė+marinuotas agurkėlis+svogūnų laiškai+kastinis+juoda duona = nuostabi mano vakarienė :wub: 

Atsakyti
QUOTE(pempė12 @ 2017 03 12, 19:36)
Lyžuka, tikiuos, kad ne močiutės iškrito unsure.gif
4u.gif

Na močiutė, bet čia tolimesnė , mamos sesuo, amžius gražus 90 metų, bet vistiek kažkaip ta mirtis sukrečia unsure.gif
Atsakyti
Daratėja, aš perku šitą http://ekopirk.lt/ek...kosu-aliejus-3/. Jo ir prekybcentriuose yra smile.gif
Atsakyti
QUOTE(-Darateja- @ 2017 03 12, 19:55)
Kad žmonės turi pinigų-faktas.</p><p>Nes šitoks žmonių valgymas kavinėse/restoranuose tai kažkas baisaus!!! Niekaip negaliu atsistebėti šituom smile.gif </p><p>Silkutė+marinuotas agurkėlis+svogūnų laiškai+kastinis+juoda duona = nuostabi mano vakarienė wub.gif </p>

Tai jau taip. Užtat ir kainos siaubingos, jau nebeįmanoma niekur nueiti. Su vaikais kai Akropoly buvom, picerijoje 7 su virš euro tikrai ne didžioki pica blink.gif . Tai kad jau buvau pažadėjusi, tai pasilikom. Kad aš būčiau kada sugalvojusi valgyti picą už 25 litus blink.gif ... Gerti jau nenorėjom

QUOTE(Lyžuka @ 2017 03 12, 19:55)
Na močiutė, bet čia tolimesnė , mamos sesuo, amžius gražus 90 metų, bet vistiek kažkaip ta mirtis sukrečia  unsure.gif

4u.gif
Atsakyti
QUOTE(pempė12 @ 2017 03 12, 21:13)
Tai jau taip. Užtat ir kainos siaubingos, jau nebeįmanoma niekur nueiti. Su vaikais kai Akropoly buvom, picerijoje 7 su virš euro tikrai ne didžioki pica blink.gif . Tai kad jau buvau pažadėjusi, tai pasilikom. Kad aš būčiau kada sugalvojusi valgyti picą už 25 litus blink.gif ... Gerti jau nenorėjom
4u.gif

bet, kad ir su didesnėm kainom vietos perpildytos. šiandien keliose vietose mum buvo, kad nueinam, mūsų klausia "turit rezervaciją? ne. tada labai atsiprašom". Ir tai ne penktadienio vakarą, o sekmadienį 11 ryto biggrin.gif
bet maisto kainos, tai joo. mane labiausiai kreupina dienos pietūs. pvz pas mane darbe pietūs gaunas apie 5 eur (ne kažkur kavinėj, o ofiso valgykloj).
Atsakyti
QUOTE(Cartman @ 2017 03 12, 20:28)
bet, kad ir su didesnėm kainom vietos perpildytos. šiandien keliose vietose mum buvo, kad nueinam, mūsų klausia "turit rezervaciją? ne. tada labai atsiprašom". Ir tai ne penktadienio vakarą, o sekmadienį 11 ryto  biggrin.gif
bet maisto kainos, tai joo. mane labiausiai kreupina dienos pietūs. pvz pas mane darbe pietūs gaunas apie 5 eur (ne kažkur kavinėj, o ofiso valgykloj).

taip, vakar vakare dukra laisvej kažkokioj buvo kavinej, tiksliau norejo būt biggrin.gif, Talutti, tai sako cia net darbo diena rezervuotis reikia unsure.gif

pas mus vežioja pietus į darba/namus tai sriuba 1.2, antras iš mesos apie 3.5, kokie varšketukai 2.5 tai irgi link penkiu traukia, o jei dar du iš šeimos dirba jau vien pietums kasdienai po 10 eur unsure.gif

Tiesa, gal kuri buvot neseniai laidotuvese, kiek dabar deda į vokeli? Duosim pinigais, ale galva neišneša kokia suma unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lyžuka: 12 kovo 2017 - 20:51
QUOTE(Lyžuka @ 2017 03 12, 21:39)
taip,  vakar vakare dukra laisvej kažkokioj buvo kavinej, tiksliau norejo būt biggrin.gif, Talutti, tai sako cia net darbo diena rezervuotis reikia  unsure.gif

mes kelis kartus ten buvom, kokteiliai labai geri, o vat maistas tai mum nekažką kaskart pasirodė. unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Lyžuka @ 2017 03 12, 20:39)

Tiesa, gal kuri buvot neseniai laidotuvese, kiek dabar deda į vokeli? Duosim pinigais, ale galva neišneša kokia suma  unsure.gif

Nežinau. Kai buvom giminės laidotuvėse, bet tolimesnių, tai į dėžutę 10 įmetėm. Bet mes buvom tik vakare, į pačias laidotuves ir pietus nėjom.
Atsakyti

Mes 20 dėjom. Sako dabar tiek dažniausiai deda. 

Atsakyti