Vakar nesimatavau. Šiandien ryte tai viršutinis buvo per žemas, apatinis - per aukštas.
Vakar nesimatavau. Šiandien ryte tai viršutinis buvo per žemas, apatinis - per aukštas.
man šiandien irgi kažkaip galvai įdomiai. na taip nelabai gerai bet dar ir ne labai blogai

Lyžuka, tai kiek į voką dėjot?
50 dejom, galvojom vainika pirkt ale kaina 40 eur

Ateinu pasiskust Vaikis blogai miega naktim. Tik iki pirmo valgymo ramiai ismiega, kazkur iki 00.00-1.00 val, o paskui vos neapsikabinus ji turiu miegot, kad nesiblaskytu ir neverktu. Nutirpsta viskas taip miegant, o dar nuo kokios 5 val vis virkauja, raitosi labai, lyg pustu pilvuka. Keliasi ~7 val, o as dar taip noriu miego. Buna atsikeliu atrodo visai nepailsejusi. Namie nepamiega ilgiau kaip 30 min, tad turim butinai eiti i lauka, tada dar grizes pamiega, bent pavalgyt speju. Jau net nebezinau kuom uzimti, atrodo viskas atsibode, visur negerai jam, o vakare isvis tik ant ranku ramus, net juokiasi kaip smagu. Tad vakarieniauju tik kai seimyna grista. Ir siaip nori viso viso mano demesio. O dar dabar is darbo vel pristojo. Bet vienintelis laikas kada galiu prisesti prie kompo yra tarp 20 val ir 20.30, t.y. tarp vieno ir kito vaiko guldymo miegoti. Va ir dabar jau akys limpa, tik galva padesiu ant pagalves ir atsijungsiu.
Vo tep gyvenu. Zinau kad dabar vienas is sunkiausiu etapu, t.y. tarp 4 ir 6 men.

Rūpinkitės, panos, savim

Dar nakti vaikis suslogavo. Tai nei valges normaliai, nei miegojes. Pyksta kai traukiu snargliukus, dar labiau isiverkia. Laukia linksmybes. Turejom vaziuot pas gydytoja patikrai, reiks skambint kaip mum daryt, nes siandien sveiko vaiko diena.
pikkolo

energijos ir man trūksta. ir miego kažkodėl trūksta ir aplamai dar ir pinigų trūksta ir visko trūksta

Aš, kai vaikui būdavo užgulta noytė ir sunku prakvėpuot, tiesiod į lovytę, šalia jo padėdavau vienkartinių nosinyčių su mentoliu. Lengviau prakėpuodavo.

Hello merginos
Aš nelabai turiu kuom pasiskųsti , nebent oru Nu galėtų būt šilčiau
Šalta!
Nusipirkau šnd žurnalą " Nuo taško iki taško" , kur reikia taškus sujungti
Tai visi taip užsikabliavom Jungiam taškus ir negalim sustoti
Eilė buvo susidariusi
Jokūbėlis truputi apsirgo, sloga, kosulys, bet nieko rimto
Šaltas rytelis, vėjuotas rytelis. Vakar galvojau kad jau "kailį" reikia keisti kaip ir peršilta buvo, šiandien džiaugiuosi kad dar nepakeičiau

Daratėja, sudominai su žurnalu, reikės pažiūrėti prekybcentriuose. Vaikui nupirksiu

valio savaitgaliu kvepia....

Sveikos