Įkraunama...
Įkraunama...

Jaukūs namučiai

na matysim, tik keista kaip skirias kainos to apties krašto laidojimo namuose unsure.gif pvz kur mes uošvį laidojom ir čia dabar
Atsakyti
labas rytelis 4u.gif
kaip laikotės pirmadienį?
kaip ligoniai mažieji?
Atsakyti

Noriu miego. Nu ir pasitaike vaikas nemiegalius. Ech. Nuo 6.33 jau gyvas. Dar po 7 val koki 20 min numigom ir viskas :oh: Buc miegojus ir miegojus. 

Varom siandien abu sportuot. Tik nezinau kaip pavyks, bo ir valgyt ir miegot tuo metu turetu. Reiks bandyt isiulyt papa pries vaziuojant, gal bent kiek patrauks, ir gal numigs vaziuojant. Issimiegos grizes, o as po kokiu 6 metu  :rolleyes: 

Atsakyti

Laba  :)

Miegojau gerai.

Papusryčiavau skaniai.

Kavą išgėriau skaniai.  

Oras lauke superinis.

Vien žo-pirmadieis geras  :)​ 

Atsakyti

Miegojau blogai. Pusryciam tik kava. Pietu dar nenoriu. Skauda raumenis po vakarykscio sporto. 

Labas

Atsakyti
Sveikos, damos biggrin.gif

Susiplakiau kiaušino trynį su cukrumi ir užgėrinėju žalia aarbata. Kaip skanu...
Atsakyti
QUOTE(pempė12 @ 2017 03 13, 18:22)

Susiplakiau kiaušino trynį su cukrumi ir užgėrinėju žalia aarbata. Kaip skanu...

O jetus,kaip tu gali toki gert.. man kiausinio trinys primena, kaip skrandzio tyrima dare,feee,net suvimde..

Lauke ateina pavasaris, zada iki +18 wub.gif ir aisku savaitgali lietu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(KolJe @ 2017 03 13, 20:03)
O jetus,kaip tu gali toki gert.. man kiausinio trinys primena, kaip skrandzio tyrima dare,feee,net suvimde..

Lauke ateina pavasaris, zada iki +18  wub.gif ir aisku savaitgali lietu biggrin.gif

tongue.gif

Vėl kalendorius apsisuko, ot laikas bėga blink.gif
Atsakyti
Bega,bega jau trecias siu metu menesis,o kur buvo sausis ir vasaris, miegojau turbut biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(KolJe @ 2017 03 13, 20:19)
Bega,bega jau trecias siu metu menesis,o kur buvo sausis ir vasaris, miegojau turbut biggrin.gif

Žiauru, bet aš irgi nejutau huh.gif . Kažkokia nesąmonė. Reiktų neiti į darbą, ir gulėti kur nors saulėkaitoje, ir spoksoti į medžių lapus ar į debesis, ir kad dienos būtų tokios ilgos, kad net atsibostų... Tada gal nereiktų sakyti, o kur laikas dingo...
Atsakyti

Gogelį mogelį valgai ane ???? Jetau kaip skanu vaikystėj buvo. Na tada nebūdavo kaip dabar valgomų ir nevalgomų saldainių tai ir gogelis būdavo skanumynas. Dabar vaikai sako mam duok saldainių. Sakau pasiimkit gi saldaininėj...tai kad sako ten visi neskanūs....visi šokoladiniai ar karvutės ir neskanūs. Jo. Reiks gogelio pasiūlyt.

Sunfl ką sportuoji ?  SENai jau ? Kaip dukra ? 

Aš sušilimo visai nelaukiu nes neturiu trumpų batų sezoninių prie sijono. Na nebent tiesiai į batelius. Anuos turiu ☺

Atsakyti

V-Rinė fitnesa namie, siandien antra diena.

Dukra serga.

Atsakyti