Noriu miego. Nu ir pasitaike vaikas nemiegalius. Ech. Nuo 6.33 jau gyvas. Dar po 7 val koki 20 min numigom ir viskas Buc miegojus ir miegojus.
Varom siandien abu sportuot. Tik nezinau kaip pavyks, bo ir valgyt ir miegot tuo metu turetu. Reiks bandyt isiulyt papa pries vaziuojant, gal bent kiek patrauks, ir gal numigs vaziuojant. Issimiegos grizes, o as po kokiu 6 metu
Laba
Miegojau gerai.
Papusryčiavau skaniai.
Kavą išgėriau skaniai.
Oras lauke superinis.
Vien žo-pirmadieis geras
Miegojau blogai. Pusryciam tik kava. Pietu dar nenoriu. Skauda raumenis po vakarykscio sporto.
Labas

Susiplakiau kiaušino trynį su cukrumi ir užgėrinėju žalia aarbata. Kaip skanu...

Susiplakiau kiaušino trynį su cukrumi ir užgėrinėju žalia aarbata. Kaip skanu...
O jetus,kaip tu gali toki gert.. man kiausinio trinys primena, kaip skrandzio tyrima dare,feee,net suvimde..
Lauke ateina pavasaris, zada iki +18

Lauke ateina pavasaris, zada iki +18

Vėl kalendorius apsisuko, ot laikas bėga

Žiauru, bet aš irgi nejutau

Sveikos, damos
Gogelį mogelį valgai ane ???? Jetau kaip skanu vaikystėj buvo. Na tada nebūdavo kaip dabar valgomų ir nevalgomų saldainių tai ir gogelis būdavo skanumynas. Dabar vaikai sako mam duok saldainių. Sakau pasiimkit gi saldaininėj...tai kad sako ten visi neskanūs....visi šokoladiniai ar karvutės ir neskanūs. Jo. Reiks gogelio pasiūlyt.
Sunfl ką sportuoji ? SENai jau ? Kaip dukra ?
Aš sušilimo visai nelaukiu nes neturiu trumpų batų sezoninių prie sijono. Na nebent tiesiai į batelius. Anuos turiu ☺
V-Rinė fitnesa namie, siandien antra diena.
Dukra serga.