Įkraunama...
Įkraunama...

Jaukūs namučiai

QUOTE(pikkolo @ 2017 03 13, 10:36)
<p>Noriu miego. Nu ir pasitaike vaikas nemiegalius. Ech. Nuo 6.33 jau gyvas. Dar po 7 val koki 20 min numigom ir viskas doh.gif Buc miegojus ir miegojus. </p><p>Varom siandien abu sportuot. Tik nezinau kaip pavyks, bo ir valgyt ir miegot tuo metu turetu. Reiks bandyt isiulyt papa pries vaziuojant, gal bent kiek patrauks, ir gal numigs vaziuojant. Issimiegos grizes, o as po kokiu 6 metu  rolleyes.gif </p>

Ir kaip pasportavot smile.gif ?

QUOTE(Sunflowers @ 2017 03 13, 12:26)
<p>Miegojau blogai. Pusryciam tik kava. Pietu dar nenoriu. Skauda raumenis po vakarykscio sporto. </p><p>Labas</p>

Kaip taip sugalvojai sportuoti? Ir dar viena bigsmile.gif
Aš neturiu valios viena ax.gif . O į kokią aerobiką ar ką nors madingesnio biggrin.gif norėčiau
Atsakyti

Pempė12 noriu but grazi 😊

Atsakyti

Hm kaip cia du kartus ta pati zinute 😯

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sunflowers: 13 kovo 2017 - 22:26
QUOTE(Sunflowers @ 2017 03 13, 22:25)
<p>Hm kaip cia du kartus ta pati zinute 😯</p>

Reiškia labai labai nori būt graži biggrin.gif
Et, manau, tu ir taip graži biggrin.gif

Aš irgi noriu būt graži ax.gif
Atsakyti

Pempė12 nu iki tikro grozio pirma kokiu -10 kg reiktu :D

Atsikelem 6, reik dukros slapuma tyrimam nuvezti. Siaip ne taip priprasiau ant puodo padaryt, vyras isveze. Mes pusryciaujam. 

Labas. Ale ir 6 ryte jau kaip silta lauke 💕

Atsakyti

Gerai pempe pasportavom. Tik maziui nepatiko ant kamuolio ir i pabaiga zirsti pradejo. Bet grizus dar 1,5 val numigo.

Varom i lauka, nueisim iki pasto, toks grazus oras.

Atsakyti
Sveikos,
laukas pro langą gražu o lauke tai gaiviai saulėtai vėsu. na ko norėti- kovas dar tik.....
graži ir aš noriu būt. Panoriu ir praeina smile.gif ir gant lengvai nueina sakyčiau biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif

Atsakyti

Labas rytas. 

Atsakyti
Na sveikos, kad tik sveikinates 4u.gif

na va ir atlaikem laidotuves unsure.gif
Atsakyti
Kaip vakar galvą skaudėjo. Dar niekad tokio skausmo neturėjau. Dar ir šiandien galva sunki.
Atsakyti
QUOTE(Cartman @ 2017 03 15, 11:12)
Kaip vakar galvą skaudėjo. Dar niekad tokio skausmo neturėjau. Dar ir šiandien galva sunki.

o spaudimo nesimatavai? Gal reikėjo ka nors iš plečiančiu išgert
Atsakyti