Įkraunama...
Įkraunama...

*** Mūsų katytės ir katinėliai ***

Apsilankėme nedideliuose farmacijos ir stiklo muziejukuose. Bet labiausiai man patiko alaus muziejus Lvivarnia. Kaip moteris, esu aplankiusi tikrai nemažai alaus ir futbolo muziejų Europoje, todėl galiu atsakingai sakyti, jog Lvivarnia - vertas dėmesio objektas. Įsikūręs buvusioje alaus darykloje, labai gražiai sutvarkytas ir info nemažai anglų kalba. Po turo, degustavome 4 rūšių alų, viso už 4 bokalus žmogui mokėjome 1.2 euro. 

BAD3740-A-DE74-40-A2-ACB0-1-FE1-C13-B6-B

851-F8296-2-FD7-487-B-81-DB-BB3-CA58-F2-

7713197-D-74-E5-4-E3-F-BC50-1805-A390757

Rotušės varpinėje užlipus nustebino ten grojantis lounge stiliaus muziką didžėjus.

59354-A60-14-C5-4-DA7-8-DEE-E3-ED1-CAD1-

Kai einant gatve koldūnas apkabina ir pabučiuoja :

F66-CDF9-C-947-D-47-A4-9-FEF-206682-B129

Lvoviečiai tvirtina, kad jie yra tikri kavos ekspertai. Žinoma, kavos pupelių jie neaugina. Bet, kad kavą gaminti moka - faktas. Kavos kasykloje ( toks kavinės pavadinimas), kavą karamelizuoja įspūdingais degikliais, kas mums visiems padarė vau efektą. Vyras juokėsi, kad barmenas jam depiliavo antakį, aš bandau jį įtikinti, kad gal jau seniai pas jį buvo tik 1 antakis. 

FD588-B9-C-0232-4-C2-C-925-E-A10389696-D

Atsakyti

Aist, ačiū už nuostabų foto reportažą. Tu kaip visada nuostabi prie to pelemeniaus :D

Oi prajuokino, Haku ir jo teisinga dėžutė :D

Atsakyti

Lapyna, sveikatos Haku. Nesmagu, kai šeimos nariai serga. Gaila, kad tokiam jaunam katukui jau yra sveikatos nesklandumų. Laikykitės.  :4u:  Man Lvovas labai skiriasi nuo Kijevo. Pastarasis mažiau jaukus. Nežinau, kaip jūsų šeimai, bet mano Rapolą čia labai stebina vietinių "piktumas". Tokios rūgščios išraiškos ir nesišypsojimas. Sūnus sako, jog jam yra nesmagus jausmas, jog pardavėja ( valytoja, tarnautojas  ar šiaip praeivis) jį aprėks. Mes su vyru - sovietiniai vaikai - raminame jį, kad geri čia žmonės, o užsišikęs slaviškas veidas toli gražu nerodo blogio širdyje. O dar kai Rapolas nesupranta rusiškai, jam prakalbus angliškai, vietiniai sutrinka ir pradeda mikčioti bei vengti akių kontakto. 

Atsakyti

Išmokėme Rapolą kirilicos. Tai skaito visai neblogai. Tik nesupranta ką.  :D 

Šponkiukas yra tobula Ainu auklė. :first:  Atsiunčia nuotraukas ir video iš namų, kaip katė murkia visa apsipatenkinusi jai ant keliu. Man taip gera tai matyti.  :D Šponkiuk, ačiūūū, mieloji, tu - tikra kačių užkalbėtoja profesionalė .  :4u:   :oro_buckis: 

Atsakyti

Aist, Kijevas tikrai nėra jaukus miestas. Ir žmonės gal ne tiek pikti, kiek pilni įtampos. Toks jausmas, kad čia viskas visiems kelia stresą. Šiaip aptarnavimo sferoje žmonės gerai išauklėti, ir šypsosi, ir rūpinasi - kartais net per daug. Bet gatvėje nemažai ir piktų. Mano paauglei dukrai tas irgi užkliuvo. Pareiškė norą per vasaros atostogas kuo daugiau laiko praleisti LT. :)

Haku jau atsigauna. Jau ir padūkti turi noro, ir maistą kaulina kiekvienam žingsny (neduodu, žinoma, tik dietinius sausiakus). Rytoj važiuosim pas vetus kontrolei.

Atsakyti

Aist, važiavom čia prieš gerą valandą pro panoramą, sakau vyrui gal užsukam pas Ainu, tokia faina katė, noris dar paglostyti, sako ai gal ne, dar po to pagalvos ką negero (ne katė, o jūs :D

Selfis

20190218-122036.jpg

Taip buvau pasitikta šiandien

20190218-120337.jpg

Atsakyti

Vaje, Šponkiuk, jūs su vyru galit pas mus gyvent iki penktadienio vakaro, jei tik norit. Ir net kokį tūsą daryt. Aš  ( ir Ainu) negaliu atsidžiaugti tavo rūpestingumu.  :D 

Atsakyti

Labas rytas :4u: Su rytinės kavos puodeliu labai smagiai susiskaitė Aist kelionių reportažas.Rapolas gerai pastebėjo apie piktus sovietinius žmones.Tą patį sakė ir mano sūnus po kelionės į Ukrainą.Bet nieko, jie pasitaisys, kaip ir mes pasitaisėme.O jei dar vairavimo  kultūra keliuose  pagėrėtų, tai iš viso Europa būtumėm. :lol:

Aist, kas ten per daiktas,kur tu sėdi?Pagal sienų dekorą tai vonia,pagal išvaizdą tai rogutės :hmm:Bent aš vietoj rogių  naudočiau  :ax: 

Kaip gerai,kad yra tokių puikių auklių  kaip Šponkiukas,Ainu laukimas neprailgo.

Džiugu dėl Haku :wub:

Atsakyti

Labarytą  :4u: 

Aist - nai nai koks smagumas skaityti tavo reportažus  :4u:  :4u:  :4u:  su didžiausiu malonumu suskaičiau  :) 

Lapyna - sveikatėlės Haiku  :4u:  msno mažoji blusikė labai išstypo  :)  pagal ilgį Kruopą jau gerokai praaugo, Grikį ko gero irgi pavijo, į plotį tikiuosi nesivys  :) 

Šponkuti - tu iš tiesų kačių užkalbėtoja  :4u:  :) 

Rytinė mamkos ruošimosi darban priežiūra

20190218-063047.jpg

20190218-063857.jpg

Atsakyti

2d9e4635f268.jpg

Mieli kolegos,pusryčius ar pavalgėte???

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lisitėja2: 19 vasario 2019 - 08:44
Aist, turi duotybę rašyti ir vaizdžiai dėstyti mintis. Dažniau taip daryk mirksiukas.gif Labai gera skaityti biggrin.gif
Buvau Lvove prieš laaabai daug metų, prisiminimai labai priblėsę. Bet net tada kalbėjo, kad jis labiausia vakarietiškas Ukrainos miestas.
Šponkius pas Ainu į svečius važiuoja. Tai kaip dabar Aist jaustis hihihi.gif
Lisitėja net pietus Moliui su Zunda į lovą atneša bigsmile.gif Va čia tai aptarnavimas biggrin.gif
Haku relaksas prajuokino biggrin.gif Pas Lapyną teisingos dėžutės randasi.
Atsakyti

Daredi, tiesa pasakius važiavau tik kartą, darbo dieną aš per pietų pertrauką nueinu, man tik nepilnos 10 min pėstute :) 

20190219-120124.jpg

Atsakyti