Labrytis
Katinėlis jau savo poste
Ružavanosis
Labas rytas, tamsus ir apniukęs
.Bet Grikio nosiukas šviečia kaip saulytė
Mes rytą leidžiame tradiciškai- didelis šuo išvytas, pufas okupuotas
Užregistravau Jumą kitam penktadieniui į vet. gydyklą sterilizacijai, nes panašu, kad mažajai pradeda kilti atitinkamų klausimų ir su tais moteriškais klausimais mažoji bandė kreiptis į Kruopą (Grikį porą dienų išvis ignoravo), tačiau teta Kruopa, kadangi tokios patirties pati neturėjo, pravijo mažąją.
Oi, sėkmės mažiukei
Mudu su Rubcia šian važiuojam kraujo tytimo

Ačiū, mergytės
Sėkmės Runciui ir lauksim žinių
Sėkmės Runciui ir Jumai
Ką gi, atvykome į Truskaviecą. Savo laiku žymus gydomasis kurortas man pasirodė gerokai "pavargęs". Išsiklaipę šaligatviai, nutriušę namų fasadai, apsilaupusiomis reklamomis nuklijuoti kioskeliai.
Vienas kitas prabangiai atrodantis viešbutis. Šios vietos garsiausias gydomasis mineralinis vanduo - Naftusia - unikalus. Atsigėrus lieka stiprokas naftos poskonis. Bet, sako, labai sveika. Apsistojome sanatorijoje/viešbutyje "Shale Grall". Nedidelis, tvarkingas, personalas paslaugus. Aišku, pirmą dieną patys negalėjome užsirezervuoti medicininių procedūrų. Būtina eiti konsultacijos pas gydytoją. Gydytoja pasipasakojo, kad tarybiniais laikais yra buvusi Vilniuje, maloniai aptarėme, kad jaunimui nebereikia mokyklose mokytis rusų kalbos, na ir po to gavome procedūrų lapą. Tvarkingai ėjome į druskų kambarį, kažkokio juodo parafino aplikacijas, burbuliavome žolelių voniose, inhaliavomės, buvo išmasažuoti. Beje, viso kūno pilnas gilus ir laaaaabai kokybiškas masažas kainuoja 13 eurų. Aš dar plius puikų pedikiūrą su geliniu lakavimu pasidariau ir sumokėjau 19 eurų. Išmokome keletą frazių ukrainietiškai, to pasekoje bonus gaunam vietinių šypsenų. Laukiu kol paruoš sesutė man vonią. Kalbam ukrainiečių - rusų - anglų kombinuota kalba. Moteris klausia manęs, kas man tie du vyrai, su kuriais kartu vaikštom. Pradedu aiškinti, kad jaunesnis - mano sūnus. Gaunu pagyrų, kad atrodau kaip sesuo, kad nebūtų atspėjusi ir t.t. Išsišiepiu visa patenkinta kaip saulė, padėkoju už komplimentus. O tada moteriškė vėl klausia: " A tot druhoi mužčina eto tože your son?" Na, kaip šlapiu skuduru snukin gaunu. "Muž",- išspaudžiu rūgščiai.

Eina sau, Šponkiukas yra kačių užkalbėtoja. Man labai patinka Lisitėjos katinukai, kad drauge miega.
Ačiū, Aist už reportažą
Runcuncukas šaunuolis - CREA nukrito žemiau viršutinės ribos, svoris nenukrito, klinikoje kovėsi dėl savo kraujo
Šiek tiek atlėgo
Erendira, puikios žinios. Džiugu dėl jūsų.