Įkraunama...
Įkraunama...

*** Mūsų katytės ir katinėliai ***

Erendira - džiugu dėl Runculio  :4u:  :4u:  :4u: 

Aist - ačiū už geros nuotaikos dozę  :D  tie vandenys ir procedūros turbūt stebuklingos, todėl gydytoja ir pasimetė tarp tavo šeimos amžiaus  :D  paklausk TB - gal jo irgi klausė apie tavo amžių - gal kartais klausė ar tu jam ne anūkė  :D 

Šiandien ryte didieji sulindo kas kur aukščiau

20190221-063229.jpg

20190221-063240.jpg

Ir paliko mažą babaužėlį vieną apačioje nuobodžiauti

20190221-062200.jpg

20190221-062203.jpg

20190221-062156.jpg

Atsakyti

Smagiai skaitėsi Aist nuotykiai. Magnun,atsiūsk man rainąjį bobaužėlį.Ot su Zunda galvom eitų.Nes dabar margajai nelabai yra su kuo dūkti.Visi mano žvėrys seni,žaisti tingi.

Džiaugiuosi už Runciką. :wub:

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lisitėja2: 21 vasario 2019 - 08:44

Lisitėja, aš galiu juodulį savo atsiųsti :D oj visi galvom eitų  :lol:​ 

Atsakyti

Labas rytas, 

dar pasidalysiu vakar išgirstais naujais dalykais apie katų sveikatą... Runcios CREA normoj, bet šlapimo ph padidėjęs. Pasirodo, tas reikalas gali didėti ir nuo maisto kaitaliojimo, ir nuo skaniukų visokių ir netvarkingos mitybos...(aš kaip tik bandžiau jam inkstinius RC ir Hills).Žodž, maža kam pravers....

Nepaisant to, vakar gavau Brit Care veterinarinio renal. Hipoalerginis ten visoks, kaina humaniška... Na, ir nelabai Runcia juo džiaugiasi. Tai, manau, imsim Hills'ą, nes nuo RC akys apraudo... Žodž, nuo vieno pabangaus maisto, ant kito  :rolleyes: 

Beje, turiu 2 naujus maišiokus po 2 kg Hills Z/d, gal kuriai reikia vokiškomis kainomis?

Neriu pogrindin, ryt jau turėtų prašviesėti horizontai  :rolleyes: 

Visoms gražios dienos  :4u:  :4u:  :4u: 

Atsakyti

Aist, nu kaip smagiai skaitosi! Ypač nustebino maudynės su delfinu.  :wub:  O kad nuo ukrainietiško maisto kūnas sparčiai apvalėja, tai faktas... 

Vakar buvau su Haku pas vetus. Viskas neblogai, tik va kraujyje kreatininas kiek padidėjęs.  :unsure:  Nors prieš savaitę, kai vėmė, buvo normalus. Nemanau, kad inkstai... Gydytoja liepė pagal galimybę daugiau maitinti šlapiu maistu. O aš galvoju: gal nuo vaistų? Savaitę gavo 6 pavadinimų preparatus. Dar prisiskaičiau, kad gali būti dėl širdies nepakankamumo. Turint omeny meinų polinkius, tikiuosi, kad ne tas variantas...

Atsakyti

Sveikos. 

Babaužėlis kaip ruoniukas ant grindų raivosi.  :wub:

Haku linkiu, kad visi medicininiai parametrai  stabilizuotųsi ir tik gerėtų.  :4u:

Aš po vakar delfinų, matyt, peršalau ( kabina bronchus, laužo kaulus, bando kilti temperatūra) ir dabar jau tikrai pagal sanatorijos paskirtį gydausi.   Rytoj vakare skrydis namo. Šponkiukas šiandien paskutinį kartą aplankė Ainu. Iš video ir foto, kuriais pasidalino, man panašu, kad Ainu rytoj vakare mus pamačiusi pareikalaus Šponkiuko.  :D Katė ryškiai įsimamino savo laikiną auklę.  :wub:

Atsakyti

kad Ainu rytoj vakare mus pamačiusi pareikalaus Šponkiuko.  :D Katė ryškiai įsimamino savo laikiną auklę.  :wub:

Ot, žinosi,kaip po svietą lakstyti :lol: Nesusirg,gydyk bronchus,vnž vyk tą bjaurybę iš kūno. :box:

Atsakyti

Aist, neįsisirk  :4u: 

Runciui ir Haku sveikatos ir atrasti tinkamą maistą/mitybos būdą.

Man visai patiko lankyti Ainu, kaip tik išnaudodavau sukauptą darbo laiką ilgesnei pietų pertraukai, pravėdindavau galvą or gaudavau katę paglostyti  :D O dar kai Ainu rodo didesnį susidomėjimą manimi nei mano visi kartu sudėjus :D Netgi buvo gaila, kad negalėjom jos pas save pasiimti :D

Atsakyti

20190221-122907.jpg

Atsakyti

20190220-122710.jpg

Atsakyti

Privalomas stabtelėjimas, prieš norint eiti toliau

20190221-120803.jpg

Atsakyti

Ainu Šponkiuko koją apsikabinusi guli visa laiminga.  :wub: 

Atsakyti