Įkraunama...
Įkraunama...

*** Mūsų katytės ir katinėliai ***

Aist, sveika (nelabai sveika) grįžusi! :)

Šponkiuk, mano katės net išmaišytame maiste sugebėdavo išsirankioti skanesnius gabalėlius. :) Na, bet dabar gauna tą patį veterinarinį ir neturi šansų išsikalinėt.

Čia mano katalius miegalius.

Priedas  IMG_9412s.jpg   314,79KB   1 Parsiųsta kartų

Atsakyti

Katinėlių meilė

Priedas  IMG_9389s.jpg   371,73KB   0 Parsiųsta kartų

Priedas  IMG_9396s.jpg   359,64KB   0 Parsiųsta kartų

Ir dūkimas... :)

Priedas  IMG_9308s.jpg   428,44KB   0 Parsiųsta kartų

Priedas  IMG_9319s.jpg   543,11KB   0 Parsiųsta kartų

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lapyna: 23 vasario 2019 - 21:06

Laikykites Aist ir Lisitėja, neįsisirkit smarkiai.

Buvom su maže knygų mugėj, žmonių tiek, kad net turint bilietus, kad įeit laukėm eilėj 15min

Man čia visokių rūpesčių sugriuvo vienu metu ir linksmų ir ne, tai nuspausta kaip citrina jaučiuos

Atsakyti

a7df4609428a.jpgAmžinai pavargę ir neišsimiegoję :P

Atsakyti

[I]A juos reikėjo valgyt? [/i]20190223-100945-01.jpg

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Šponkiukas: 24 vasario 2019 - 11:11

Labas. 

Mika su Haku kaip draugiškai bendrauja.  :wub:  gal Haku jau neblogai jaučiasi, kad dūksta? 

Lisitėjos susiglaudę miegaliai.  :wub: 

Kugis žolynėlyje.  :D 

Aš va kartais pagalvoju, kad faina, kai kelios katės po vienu stogu gražiai sutaria - išsidūksta tarpusavyje. Bet gamtoje katininiai šiaip labai teritoriniai individualistai, pavieniui laikosi ir dažniau draugysčių vengia, su tam tikrom išimtimis.  :hmm: 

Kadangi naktį miegojau su kojinėmis ( čia kai turiu temperatūros taip miegu), tai šįryt mano vyrai į knygų mugę be manęs išlėkė. Liepė gulėti ir sveikti. Nusiunčiau knygų sąrašą, kurį jie turi man iš ten sumedžioti ir namo fiziniu pavidalu parvilkti. Kaži, parveš bent vieną.  :rolleyes: 

Atsakyti

7-A292-B9-D-C7-FF-4304-B94-A-590-AFA6478

F7-E96-E1-B-1-F07-43-ED-A282-4-F674-C740

Atsakyti

Aist, sveik :4u:

Geras knygų grobis. Pasidarė įdomu, kur tu dedi perskaitytas knygas, na tas kur nusiperki? Ar kaupi namuose visas, ar kažkam perleidi.Nes jei laikytum visas, tai oho kiek jų prisidarytų.Aš,pvz pajutau,kad knygų gausa slegia,  po remonto atidaviau į miesto biblioteką.Pasilikau pačias mylimiausias.

Liūtai gyvena šeimomis, tai kodėl katės taip negali?Mažoji vis gretinasi prie Molio, kabina žaisti.Ne kartą esu mačiusi kaip dičkis jai kailį velėja.Bet matyt neskaudžiai, nes Zundytė vėl ir vėl kimba prie Moliuko.Ir gulėti kartu būtent ji ateina.

Atsakyti

Aist, vyras sakė, jei knygų po to nepazilieki, tai tapino prezidentą kai visi šeimoj perskaitys, perpirktume :) 

P.S. Kad kačių knyga pas mane, nepamiršau :)

Na ir Aist su Lisitėja, greičiau sveikit  :4u:​ 

Atsakyti

Man gražu draugaujančios katės, o bet tačiau pas mane draugystė vadinasi - primušk artimą savo :(

Priedas  IMG_20190224_162827-2080x1560.jpg   71,85KB   0 Parsiųsta kartų

Ja na solnyshke lezhu

Ja na solnyshko glezhu

Beladyl dyl dyl idiot :D

Atsakyti

Pasidarė įdomu, kur tu dedi perskaitytas knygas, na tas kur nusiperki? 

Grožines ir mano nuomone nevertingas dokumentines atiduodu pažįstamiems su sąlyga, kad kai perskaitys neužlaikys, o perduos dar kam nors. Kad knyga keliautų. Patikusias grožines ar rimtesnes dokumentines pasilieku. Poeziją, jei rezonuoja, pasilieku ( Beje, vyras Ilzės Butkutės naujo poezijos rinkinio mugėje nerado.) Kaip meno kūrinį. Šiaip tai turiu knygų "kaupimosi" problemą . Vyras mėgsta e.skaityklę, kas labai protinga ir racionalu. Bet man taip patinka fizinės knygos. (Aš iš prigimties esu lietikė čiupinėtoja).   :ax: 

Aist, vyras sakė, jei knygų po to nepazilieki, tai tapino prezidentą kai visi šeimoj perskaitys, perpirktume :)

Gal tiesiog paskolinsiu. Nėra ji literatūriškai labai vertinga. Kritikai sako, kad "Vilko valanda" buvo geresnė. Rapolas po savaitės filmuosis "Auksiniame prote" ir prašys Tapino autografo, kad pasirašytų "Prezidente".  :D

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Aist: 24 vasario 2019 - 18:42

Wow, sėkmės Rapolui! Negalėjau Tapino Vilko valandos perskaityt, nu niekaip :( Dėka Erendiros atradau audio knygas, negaliu atsidžiaugt, o popierines imu iš bibliotekos. Tiesa mugėj prisipirkau National Geographic, niekaip negaliu jiems atsispirti, toks vizualinis orgazmas akims :D

Atsakyti