Įkraunama...
Įkraunama...

*** Mūsų katytės ir katinėliai ***

Mes Tapino "Vilko valandą" audio versiją visa šeima perklausėme automobilyje važiuodami į Varšuvos oro uostą. O iš kokios bibliotekos imi knygas, Gielux? 

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Aist: 24 vasario 2019 - 23:08

Sveikos gyvos šviesų saulėtą pirmadienio rytą :4u:

Jei ne vėjas, tai sakyčiau vyturiukas pavasarį parnešė.Kas iš pajūrio jau tuoj galėsite išgirsti jo giesmelę.

Nebegaliu :blink: , ta prakeikta sloga mane baigia nužudyti, dar gerai,kad šiandien laisva diena.Iki rytojaus bus geriau.

Joks darbas neatliekamas be griežtos margos kontrolierės. :P .3ec01ef23291.jpg

Atsakyti

Labuks,

Ar gerai pailsėjote savaitgalį?

20190224-102442.jpg

20190224-102452.jpg

20190224-102550.jpg

Kugis žolynėlyje  :wub:  :D 

Lapynos katinėlių meilė akį džiugina  :wub: 

Spurgigės poilsėlis labai įkvepiantis  :D 

Lisitėjos gulinėtojai susglaudę miega  :wub:  zundikė šaunuolė - moteriškai Moliuką jaukinasi  :D 

Aist - smagus grobis iš mugės  :4u:​ 

Atsakyti

Aist, šeškinėje yra tokia vietinės reikšmės bibliotekėlė, ji nedidelė, bet man labai arti. Karoliniškėse yra dar, tai ji žymiai didesnė. O Mickevičiaus biblioteka labai jau nepatogioj vietoj :)

Atsakyti
Sveikutes,
aš irgi mėgstu ir viena, ir su dukrom lankytis Karoliniškių bibliotekoje - ten tikrai visko daug galima rasti, fondai nuolat atnaujinami. Va ir šiandien buvau: pasiėmiau ir A. Tapino romaną (pirmą, dar nebuvau skaičius...), ir tą naują knygą apie Lietuvos damas bigsmile.gif

Linkėjimai Jums visoms nuo Dulkės. Šiuo momentu jos didenybės nuotraukos neturiu, bet kai ji leisis būti nupaveiksluota - taip ir padarysiu biggrin.gif
Atsakyti

Aš tave stebiu

20190220-203440.jpg

Net ir negalvok išdykauti

20190220-203425.jpg

Atsakyti

Aš nebuvus Karoliniškių bibliotekoj, bet vaikai sakė, kad pakankamai didelė.

Mano katėm pavasaris pasijuto. Spurga visur šokinėja, laigo, kaip į uodegą įkirpta, bet kadangi jai toli iki Belos gracijos, tai viską numeta, nuverčia :huh2: O Bela tiesiog privalomaja tvarka turi apeit laiptinę, patikrint ar viskas tvarkoj ir pageidautina kas 10 min, nes kitaip kabo ant rankenos ir baubia ir laukia kol kas iškvies gyvūnų globos tarnybą :B Durdomas

Atsakyti

Laba rytą  :4u: 

Kiba miegat dar?

20190224-120357.jpg

Atsakyti

Nee,nemiegam,darbe jau.Tik sveikatos 0, o dar sako,kad sloga ne liga.

Atsakyti

Lisitėja - laikykis  :4u:  :4u:  :4u:   sloga išties blogas draugas, išdraugink kuo greičiau  :4u: 

Aist - kaip tu? Atsilaikei prieš slogą?

Atsakyti

Diena, kokia diena. Nieko nežinau

Priedas  IMG_20190226_130430-1560x2080.jpg   86,21KB   0 Parsiųsta kartų

Atsakyti

Sveikos. 

Magnunos gražuoliai  :wub: 

Aist - kaip tu? Atsilaikei prieš slogą?

Lyg ir gerėju. Dėkui.  :4u: 

Atsakyti