Mes Tapino "Vilko valandą" audio versiją visa šeima perklausėme automobilyje važiuodami į Varšuvos oro uostą. O iš kokios bibliotekos imi knygas, Gielux?
Sveikos gyvos šviesų saulėtą pirmadienio rytą
Jei ne vėjas, tai sakyčiau vyturiukas pavasarį parnešė.Kas iš pajūrio jau tuoj galėsite išgirsti jo giesmelę.
Nebegaliu , ta prakeikta sloga mane baigia nužudyti, dar gerai,kad šiandien laisva diena.Iki rytojaus bus geriau.
Joks darbas neatliekamas be griežtos margos kontrolierės. .
Labuks,
Ar gerai pailsėjote savaitgalį?
Kugis žolynėlyje
Lapynos katinėlių meilė akį džiugina
Spurgigės poilsėlis labai įkvepiantis
Lisitėjos gulinėtojai susglaudę miega zundikė šaunuolė - moteriškai Moliuką jaukinasi
Aist - smagus grobis iš mugės
Aist, šeškinėje yra tokia vietinės reikšmės bibliotekėlė, ji nedidelė, bet man labai arti. Karoliniškėse yra dar, tai ji žymiai didesnė. O Mickevičiaus biblioteka labai jau nepatogioj vietoj
aš irgi mėgstu ir viena, ir su dukrom lankytis Karoliniškių bibliotekoje - ten tikrai visko daug galima rasti, fondai nuolat atnaujinami. Va ir šiandien buvau: pasiėmiau ir A. Tapino romaną (pirmą, dar nebuvau skaičius...), ir tą naują knygą apie Lietuvos damas

Linkėjimai Jums visoms nuo Dulkės. Šiuo momentu jos didenybės nuotraukos neturiu, bet kai ji leisis būti nupaveiksluota - taip ir padarysiu

Aš tave stebiu
Net ir negalvok išdykauti
Aš nebuvus Karoliniškių bibliotekoj, bet vaikai sakė, kad pakankamai didelė.
Mano katėm pavasaris pasijuto. Spurga visur šokinėja, laigo, kaip į uodegą įkirpta, bet kadangi jai toli iki Belos gracijos, tai viską numeta, nuverčia O Bela tiesiog privalomaja tvarka turi apeit laiptinę, patikrint ar viskas tvarkoj ir pageidautina kas 10 min, nes kitaip kabo ant rankenos ir baubia ir laukia kol kas iškvies gyvūnų globos tarnybą
Durdomas
Laba rytą
Kiba miegat dar?
Nee,nemiegam,darbe jau.Tik sveikatos 0, o dar sako,kad sloga ne liga.
Lisitėja - laikykis
sloga išties blogas draugas, išdraugink kuo greičiau
Aist - kaip tu? Atsilaikei prieš slogą?
Diena, kokia diena. Nieko nežinau
IMG_20190226_130430-1560x2080.jpg 86,21KB
0 Parsiųsta kartų
Sveikos.
Magnunos gražuoliai
Aist - kaip tu? Atsilaikei prieš slogą?
Lyg ir gerėju. Dėkui.