Artėjančio pavasario laukimas
Magnunos kačiukai - pavasario šaukliai.
Prie Magnunos pavasario šauklių, prisidedame ir mes
nu va , kokia bėda pas mane namuose atsirado 7 kačiukai.. KĄĄĄĄDARYYYT ?????? Kaip išdalinti??? O jau judrūs- niekaip į vieną vietą nesukišu.. Šiaip žadu atiduoti Dryžuotai laimei.. gal išdovanos kaip nors.. kaip manot?
Vilkra - kokie smagučiai

Vilkra nuostabūs kačiukai

Manoji kompanija visai su žaislais nežaidžia,tinginiai visiški,neskaitant popierinės dėžės ar maišeliai ,tuomet dar prisimena ,kad padūkt moka

Lisitėja ar nugalabijai slogą?

Kokie patiešni kačiukai Ačiū,Mudu,nežinau kuri kurią nugalabysim.Nepasiduodam viena kitai
Sveikos
Aist, Šponkiau kaip sveikatos?
Lisitėja, mušk tu ją greičiau, česnaku kokiu, ar 50g su pipiru
Sveikos.
Lisitėja, kokios ankstyvos snieguolės pas jus.
Vilkra, mieli katukai.
Grikis apsirengęs lietpaltį - palapinę.
Aš jau, man rodos, sveika. Nebeturėjau laiko sirgti. Darbo po atostogų vandenynas, o dar asistentė sukarščiavo ir kelias dienas vargšiukė namie gydėsi. Tuomet aš staiga turėjau stipriai susiimti ir atlaikyti visą frontą.
Merginos, rytoj, penktadienį, 21.30 val. LRT "Auksinio proto" žaidime rodys jaunėlį Rapolą. Gal ir jums bus įdomu pažiūrėt?
Sveikos!
Aist, būtinai žiūrėsiu, reklamą jau mačiau,ir šiaip visad žiūriu, dabar su dar didesniu azartu žiūrėsiu ir už Rapolą sirgsiu!
Pas mus viskas gerai lyg ir,tik su špulės valgymu, tai kažkokia tragedija, jau tai tai neįtinku su maistu tai žiauriai....tiesiog nebežinau ką duot, gal ji kirminų turi, kad taip neėda, nupirkau tabletę, girdysiu, žiūrėsim kas bus...
FB mačiau kad pas Diinką talkos organizuojamos, kada mes važiuosim padirbėt?
Labas rytas :4u:Su pirma pavasario diena
Bet žiūrint pro langą, tai skamba kaip pokštas.Turime pūgą,leduko ir sniegą.
Aist, būtinai sirgsiu už Rapolą.
Špūlei reikia badmečio, tai skanu būtų viskas.O gal jai kas su viduriukais negerai?O gal šiaip iš tų nevalgiukų?
Mačiau, mačiau apie talką
Kaip manote kam skirtos lentynos?Teisingai, tam,kad katinas turėtų kur gulėti.
Labas rytas
Sveikinu pasveikusias ir linkiu pasveikti nepasveikusioms
Aist, būtinai žiūrėsiu
Zundyt, Diinka minėjo kažkokius apetitą skatinančius vaistus... maža ką, gal mačytų? O su tuo Špūlikės valgymu... net mažiukė žiopliuukė ji vis pamiršdavo valgyti, tokia išsiblaškėlė
Moliuk teisingai, lentynos (kaip ir visa kita), skirta kačiukams . Maniškiai net turi lentynoje specialų stalčiuką su kailiniu paklotuku, bet nedažnai naudoja...
Vilkros netyčiukai