Įkraunama...
Įkraunama...

*** Mūsų katytės ir katinėliai ***

Artėjančio pavasario laukimas 

20190223-134248.jpg

20190223-134319.jpg

Atsakyti

Magnunos kačiukai - pavasario šaukliai.  :wub: 

Atsakyti

Prie Magnunos pavasario šauklių, prisidedame ir mes d01292176a20.jpg

Atsakyti

nu va , kokia bėda pas mane namuose atsirado 7 kačiukai.. KĄĄĄĄDARYYYT ?????? Kaip išdalinti??? O jau judrūs- niekaip į vieną vietą nesukišu.. Šiaip žadu atiduoti Dryžuotai laimei.. gal išdovanos kaip nors.. kaip manot?

52977616_1461155870686948_17435886858755

Atsakyti

Vilkra - kokie smagučiai  :wub:  :wub:  :wub:  :wub:  :wub: 

20190224-145153.jpg

Atsakyti
Labas rytas 4u.gif

Vilkra nuostabūs kačiukai wub.gif

Manoji kompanija visai su žaislais nežaidžia,tinginiai visiški,neskaitant popierinės dėžės ar maišeliai ,tuomet dar prisimena ,kad padūkt moka biggrin.gif

Lisitėja ar nugalabijai slogą? unsure.gif
Atsakyti

Kokie patiešni kačiukai :wub: Ačiū,Mudu,nežinau kuri kurią nugalabysim.Nepasiduodam viena kitai :lol:​ 

Atsakyti

Sveikos

Aist, Šponkiau kaip sveikatos?

Lisitėja, mušk tu ją greičiau, česnaku kokiu, ar 50g su pipiru :D

Atsakyti

Sveikos. 

Lisitėja, kokios ankstyvos snieguolės pas jus. 

Vilkra, mieli katukai. 

Grikis apsirengęs lietpaltį - palapinę. 

Aš jau, man rodos, sveika. Nebeturėjau laiko sirgti. Darbo po atostogų vandenynas, o dar asistentė  sukarščiavo ir kelias dienas vargšiukė namie gydėsi. Tuomet aš staiga turėjau stipriai susiimti ir atlaikyti visą frontą. 

Merginos, rytoj, penktadienį, 21.30 val. LRT "Auksinio proto" žaidime rodys jaunėlį Rapolą. Gal ir jums bus įdomu pažiūrėt? 

Atsakyti

Sveikos!

Aist, būtinai  žiūrėsiu, reklamą  jau  mačiau,ir  šiaip  visad  žiūriu, dabar  su  dar  didesniu  azartu  žiūrėsiu  ir  už  Rapolą   sirgsiu!

Pas  mus  viskas gerai lyg  ir,tik  su špulės  valgymu, tai  kažkokia  tragedija, jau  tai  tai  neįtinku  su maistu  tai  žiauriai....tiesiog  nebežinau  ką  duot, gal  ji  kirminų  turi, kad  taip  neėda, nupirkau  tabletę, girdysiu, žiūrėsim  kas  bus...

FB mačiau  kad  pas  Diinką  talkos  organizuojamos, kada  mes  važiuosim  padirbėt?

Atsakyti

Labas rytas :4u:Su pirma pavasario diena  :4u:

Bet žiūrint pro langą, tai skamba kaip pokštas.Turime pūgą,leduko ir sniegą. :blink:

Aist, būtinai sirgsiu už Rapolą. :wub:

Špūlei reikia badmečio, tai skanu būtų viskas.O gal jai kas su viduriukais negerai?O gal šiaip iš tų nevalgiukų?

Mačiau, mačiau apie talką  :ax:

3de26bc17829.jpg

Kaip manote kam skirtos lentynos?Teisingai, tam,kad katinas turėtų kur gulėti. :lol: 

Atsakyti

Labas rytas  :4u: 

Sveikinu pasveikusias ir linkiu pasveikti nepasveikusioms  :4u: 

Aist, būtinai žiūrėsiu  :rolleyes: 

Zundyt, Diinka minėjo kažkokius apetitą skatinančius vaistus... maža ką, gal mačytų? O su tuo Špūlikės valgymu... net mažiukė žiopliuukė ji vis pamiršdavo valgyti, tokia išsiblaškėlė  :wub: 

Moliuk teisingai, lentynos (kaip ir visa kita), skirta kačiukams :D . Maniškiai net turi lentynoje specialų stalčiuką su kailiniu paklotuku, bet nedažnai naudoja...

Vilkros netyčiukai :hihihi:  :wub:

Atsakyti