Įkraunama...
Įkraunama...

*** Mūsų katytės ir katinėliai ***

Laba, pas mus  irgi  bando  snigti, tai  aš  garsiai  paprieštaravau  tam, truputį  apstojo ...

Erendira, ji  nepamiršta  valgyt, ji  kelia  tetą  paryčiais, kepšendama  letenėle,kartais  ir  su  nagiukais, nes  bliudukas  tuščias, o kai  įdeda  tada  ratais  aplink  ir  neėda, paskui  iki  vakaro  abi  su  Pupse  suėda, vakare  vėl  guliašiukas....Sausiuko  visada  yra....kakoja  visi  daug, nes  tulikas  pilnas, aiškiai  niekas  namie  nebadauja,bet  terorizmas  mūsuose  ypač  mėgstamas  užsiėmimas...ir  dieną  ir  naktį....

Atsakyti

Nuo gero gyvenimo visi išlempa :D Spurga nebevalgo kai kurių paštetų, šiandien turėjau brandintos jautienos irgi sukiodama nosį valgė, o Bela savo bliūdą ištuštino. Bet va paprašainičit Spurga neužmiršo :D valgiau šiandien džiovintą figą su kava, tai savo guzikais pagatava buvo mane suryt

Atsakyti

Jau pas didžiają Zundytę Špuliukei nieko netrūksta.

Gali pasakyti,kad nuo gero gyvenimo visi pasileidžia kaip beržinės tvoros.Badmetį taikau periodiškai.Kai tik pradeda išsikalinėti iš guliašo, tai keliom dienom ant sauso davinio tupia.Tada žliaubia guliašus apsilaižydami.

Ai, pačios ir išsilepinom :irnesakyk:

Atsakyti
Aist sveikinimai Rapolui 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif Šaunuolis 4u.gif
Atsakyti

Šaunuolis Aistės Rapolas, MB sakė parašyti, kad mes didžiuojamės tavo sūnumi :)

Atsakyti

Aist, šaunuolis  Rapolas! Taip  ir toliau !  Toks protingas ir  žavus  jaunuolis! Ale  Valinskui  su  Tapinu  tai  reikia  šlepete  per  dubces  gerai  išvanoti  už  pradžioje  žaidimo  tokius  juokelius  ir  lyg  vaikio   nurašymą  dėl  amžiaus.O  Rapolas  nušluostė  nosį  abiems.....

Atsakyti

Ir aš jungiuos prie sveikinimų! Šaunuolis Rapolas!!! Bravooooo!!!

Atsakyti

Ačiūūū, merginos, už palaikymą ir sveikinimus Rapolui.  :wub:  Laikykit, prašau, kumščius už šį jaunuolį rytoj 16 val., nes vyks į finalo filmavimą.  :D 

Atsakyti

Aist, tavo berniukėliui daug palaikymo :4u: Geri ir protingi vaikai yra didžiausia gyvenimo dovana

:wub:Gero šeštadienio, o kas keliauja į mugę gero pasižmonėjimo.Nesušalkite, šalta visur, pas mus net iki - 8 nukrito :unsure:

O aš lekiu į darbuką  :ax: 

Atsakyti

AIST, sveikinimai Rapolui.. Nes irgi didžiuojamės tavo sūnumi ir sėkmės Jam toliau.. Važiuoju švęst tėčio 80.. kažkaip keista.. Man jis visada toks jaunas  .. O dabar BAC 80... Nu žodžiu- ir aš sena pasijutau.

Atsakyti

Labas rytas  :4u:  Šaunuolis Rapolas :super:  Uodegos sumegztos!

Atsakyti

Aist, sveikinimai Rapolui, užauginot nuostabų sūnų. :4u: Vakar vakare sėdėjom ir pirštus sukryžiavę laikėm, kai žiūrėjom. :D

Ir sėkmės jam kuo didžiausios finale!

Atsakyti