Įkraunama...
Įkraunama...

*** Mūsų katytės ir katinėliai ***

Atsiskaitau : purškiau trešnes, šiandien, karbamidu su vario sulfatu.

Nupurškiau sėkmingai, nauju puktštuvu, nuo kopėčių nenukritau, tikiuosi gero trešnių derliaus  :D 

Atsakyti

Merginos, jūs - nuostabios.  :4u:  :4u:  :4u: 

Šiandien jau atsidarė žibučių sezonas. Vaikščiojome su Čija po vietines kalvas ir mėgavomės. Tokias puikias saulėtas dienas kaip šiandien aš įsirašiau į ilgalaikę atmintį, kad, kai ateis diena - šikna, būtų į ką atsiremti.  :D 

5-FD6969-A-0-AA0-45-E2-B854-470-E2-C6095

A8407766-4834-40-F3-BD09-070-DC6-B1-D34-

O tuo tarpu namie laukia jauki pagal visus ten Fengšui trijulė - katė, kava, tulpės. 

3-B6-A29-EB-E979-439-E-92-F9-8-F7-BF774-

Atsakyti

Grrr, rašiau rašiau ir pradanginau viską.  Pypt. O rašiau kaip smarkiai šiandien padirbėjau. Nuaeravom ir nugrėbėm visą pievą, tai tas 9a sklypas nebeatrodė mažiukas :D Dabar prisėdau ir bijau, kad jau nebepakilsiu :) puslas tai kaip per gerą treniruotę  Screenshot-20190323-175650-Connect-01.jp

O čia gražiausia dienos akimirka

20190323-140205.jpg

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Šponkiukas: 23 kovo 2019 - 18:14

Šiandien diena puiki, jei nekreiptumei dėmesio į vėją.Kažkaip man jo per daug,akys pilnos žemių, ir kas bjauriausia nuo jo skaudena galva.

Darbštuolės jūs visos :4u:Šponkiuk, mažink apsukas, dar išgriūsi.Viena yra sporto salėje, kitą yra žemės ūkio darbai.Būk atsargi.

Garbanė tarp žibučių :wub: Tulpės gražios labai labai, Ainu taipogi.

Mūsų sodo kačiūūūūkmedis :lol:

71833d17d81a.jpg

Aš šiandien iš užsibrėžtų darbų neatlikau tik vieno- neišgenėjau trešnės.Atlėkė varnėnas, įsitaisė prie inkilo ir kas duos džiazų, net sodas skamba :oh: Negi karsies į medį ir trukdysi tokiam momentui?Nenugrius ta trešnė ir negenėta :irnesakyk:

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lisitėja2: 23 kovo 2019 - 19:14

Lisitėja, buvo vėjuota? Pas mus iki kokios 17 beveik visiškai be vėjo, saulėtoj vietoj dirbant buvo karšta ir su maikėm darbavomės.

Atsakyti

Cha cha cha, tik ką nors pasakyk. Ne ne ne, mano katės jokių daržovių ir vaisių neėda 😁 padariau bliūdą guakamolės, nusisuku, girdžiu čiapčiapčiap. Spurga įlindus į bliūdą ir net kaifuoja 😁 daviau, surijo porą gerų šaukštukų. Bet paskaičiau, kad negalima, vadinas daugiau negaus.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gielux: 23 kovo 2019 - 20:11

a8c939a71c12.jpgKomposto gamyba, o gal benamis katinėlis? :blink:

Atsakyti

Kai pakeli akis 2 

20190324-123848-03.jpg

Šiandien išvežinėjom vakar sugrėbtą seną žolę. Iš vienos krūvos išbėgo didelė pelė. Lauke buvo Kugis, galvoju parodysiu jam pelę, kol ta per bortelį nepabėgo už tvoros. Tai Kugis man einant prie jo dėjo į kojas ir nesugebėjau jo pagauti,  įvaldė klaidinamuosius judesius :D 

Atsakyti

Labukas, smagia pasibuvot  :ploja2:  (vis dar pavydžiu)

4pv954.jpg

Atsakyti
Jetus, kokie Nikutės žydri guzikai bigsmile.gif

Sveikos,

Su baltu pavydu suskaičiau įspūdžius apie penktadieninį pasisėdėjimą biggrin.gif Šventai tikiu, kad Aist kepsnys buvo tobulas mirksiukas.gif
Parodyk savo naują plaukuoseną, Aist.

Merginos, kokios jūs šaunuolės sodininkės-daržininkės 4u.gif
Atsakyti

Iš šeštadienio darbų

https://youtu.be/RRYIR7g7fLM

Erendira, mes vakar irgi pradėjom minėtą serialą žiūrėti, visai neblogas :)

Atsakyti

Akytessssss 😍😍😍😍😍 Nikuna, neišgyvenčiau su tokiu žvilgsniu, viską atiduočiau pamačius :D

Atsakyti