Labas rytas. Aist ir merginos, ačiū, vakar buvo smagu. Mane toliau persekioja norintys nusižudyti daiktai. Pusę šešių pašokau iš lovos nuo telefono krentančio ekranu į plyteles garso. O Bugi sėdi ant spintelės ir ramiai žiūri. Kas per katinas, net nesistengė atkalbėt telefono, nekristi ekranu ant plytelių. Laimė, kad buvau užklijavusi apsauginį stikliuką, tai nusižudė tik jis.
Sveikos
Aist, ačiū tau labai labai! Puikus ir skanus vakaras! Ačiū visom, buvo labai gera!
Ech, ta Bugi ji gal ir bandė, bet jis ryškiai kačių kalbos nemokėjo, neišsilavinęs kokis tai 😁
Labai labsi ačiū Aist už svetingumą ir skanią vakarienę ir merginoms už puikią kompaniją
P.s. nupurškiau medžius
Labas rytas
Dėkui visoms už puikų vakarą ir Aist už laaaabai skanią vakarienę labai gera buvo susibėgti ir pasimatyti
Grikis nuo ankstyvo ryto atsukęs į saulę savo tamsiąją pusę, bando sugerti kuo daugiau saulės energijos
Tuo tarpu
Mažas banditėlis
Vis tikrina ar kai kam gerai pritvirtinta uodegėlė
Sveikos.
Dėl vakar... Būčiau žurnalistė, antraštę rašyčiau tokią: "Didysis šeimininkės FIASKO pilnaties fone." Pasakoju realią vakar vakaro įvykių eigą ( nes kultūringai mandagios viešnios šį bei tą nutylėjo).
1) Ne pirmi atėję svečiai rado mane ant kelių klūpančią ir intensyviai plaunančią prieškambario grindis ir truputį sienas. Plius užsiimančią raudono ( nealkoholinio) vyno spalvos su gausiomis stikliukų inkrustacijomis kilimuko deportacija. Šeimininkei nerišliai murmant "sudaužiau...chmmm...kažkaip..." svečiai nukreipti virtuvės link patys svetainėje pasiserviravo atsineštus skaniukus ir užkandukus.
2) Vakarienei ruošta jautiena burgundiskai, nėr ko slėpt, buvo guminio puspadžio minkštumo ir linkusi įstrigti kažkokiame tarpdantyje visam vakarui beigi įnirtingai erzinti subtilų organą - liežuvį.
3) Netękus nealkoholinio vyno, šeimininkė iš nealkoholinių gėrimų be vandens tegalėjo pasiūlyti kokį tai saldų nesveiką radler limonadą.
4) Svečiams išsiskirsčius pažvelgusi į veidrodį ant suknelės identifikavau keletą nesubtilių dėmių, kuriomis aš visą vakarą buvau pasipuošusi.
5) Išvedusi Čiją į lauką, žvilgtelėjau į dangų - ten tupėjo ir murkė pilnatis.
Grikis saulės vonias priiminėja labai teisingai. Mažiukė išdykautoja
Erendira, tu super šaunuolė purškėja.
Šponkiuk, geras tas mobilaus apsauginis reikalas, pasirodo.
Aš šiandien jau nusikirpusi. Gan trumpai. Iššlaviau terasą, lauke daug daug iššukavau Ainu. Katei šiandien jau pasirodė tinkamas oras lipti ant žolės. Nes kol yra sniego ar purvo arba žolė per šlapia, Ainu letenų nesipurvina, patupi ant plytelių ir eina namo. Jau bandė pabėgti, bet iš pirmo karto nepavyko užšokti ant tvoros. Po žiemos dar formos ne tos.
Kas nesuprato Aist, išverčiu:
1) Priėjus prie Aist žavaus kotedžiuko durų nosį kuteno subtiliai puikus raudonojo vyno aromatas. Tuo tarpu, pati šeimininkė lakstė su savo naujuoju išnaniuoju siurbliu idan svečiai galėtų pasigėrėti, na ir beabiejo šiekt tiek užpavydėti, naujųjų technologijų.
2) Guminis puspadis arba tiesiog kepsnys puikiame vyne(na kaip be jo), buvo toks kietas, kad nuo šakutės prisilietimo subyrėdavo. Tiesa sakant, visiškai brokuotas puspadis Šeimininkei visaip kaip bandant apgaulingais manevrais nukreipti - neužteko valandos ir pan., lėkštės žaibiškai ištuštėjo. Peršasi mintis, kad visos tos puspadinės temos buvo plėtojamos tik tam, kad ginkdie svečiai nepaprašytų dar. Nors su Aist galiu čia sutikti, taip, kepsnys buvo gero puspadžio dydžio.
3) nekomentuosiu, nes mano taurėje radler buvo virtęs skaniu raudonu vynu
4) Aist, tas testas vadinasi Rorschacho, taigi mes, na bent jau aš, tavo suknelėje įžvelgėme tik kates.
P.S vis tik pagalvok apie kilimo pardavimą už krūvą pinigų.
O aš berašydama šitą paklodę, prideginau ryžius. Rašau ir girdžu, na kas taip smagiai spragsi po to ir užuodžiau
Gielux - atlikai tiesiog tobulą Aist vakaro aprašymą
A
O vakarykštis padisėdėjimas vyko pagal geriausias tradicijas: vynas laisvai liejosi, svečiai linksminosi virtuvėje išbandydami virtuvėje instaliuotas technologijas, išmaniojo siurblio deminstracija buvo įspūdinga, aš sau pati pastebėjau, kad sėkmingai išlaikiau testą "atspėk kas tai iš garso" - iš garso neklystamai identifikavau kad prieškambaryje dužo ne kas kitas o vyno butelys, kepsnys buvo tikras skanumėlis, ir visą tai lydėjo nenutrūkstamas juokas
Erendira - tu šaunuolė, tikiuosi šiandie purškiai o ne vakar namo parvažiavus
Viską suskaičiau, viską supratau, skaniai pasijuokiau, tik nesupratau, kokio bieso prieškambaryje atsirado vyno butelys? Aist, tu jį ten slėpei, ar ką?
Lengvai užpavydėjau susimatymo
Mano gyvuliai lauke džiaugiasi gamta,parvaryti niekaip negalima.
Lisitėja, ten dužo mano atsineštas nealjohilinis vynas Aist iš mandagumo sako,kad kaip ir ji kalta, bet na aš jį ten pastačiau ir mano striuko Aistės rankose tą butelį ūžkliudė
Vynas nenorėjo eiti į svečius ir nušoko žemyn. Kažkokia bloga armosfera pas mane, vakar nušoko mano vynas, o paryčiais telefonas..
Šponkiau, šukės laimę neša!!! Na ir uždaryk klozeto dangtį, dėl viso pikto 😁
Aga, taikliai Magnuna paklausė, tai kaip tas purškimas ir kuo? 😁