Įkraunama...
Įkraunama...

*** Mūsų katytės ir katinėliai ***

Kugis, koks geras padėjėjas :D

Moliukas - saulės spinduliukas

Čija, Ainu, kaip visad nuostabios. Na Juma su Grikeliu - nemirtinga porelė :D

Atsakyti

Pas mane vėl daiktai žudosi. Dabar pomidoras. Matosi, kad katinai dar bandė jį gaivinti, toks paminkytas gulėjo ant žemės.

Atsakyti

Oi, negaliu, pomidorai -savižudžiai :lol:

Šiandien miške buvau, tai mano medžiokliniai ,kaip rado kažkokio gėrio,kaip išsivoliojo, kaip išsikvėpino, tai namo važiavau atvirais langais :oh:Dabar guli abu išprausti,labai nepatenkinti, kad tokį puikų parfumą šeimininkė nuplovė.

Atsakyti

Kingui ausų polipozė. Kažkoks gerybinis onkologinis dalykas. Šeštadienį operuos, nes be antibų bijom ilgiau tempti. Jie (polipai) užkemša ausies landą ir tada jis ją krapštinėja, įneša infekciją ir vėl antibai. Man nusibodo. Tada nuo jo smirda. Siūlo daryti žemo imuniteto testą ir leukemijos testą.

Jei jis visada gyvens su tais katinais, kaip dabar?

Reikia/ būtina tas testas?

Po to, kai ausis išsioperuos, reiks šalinti dantis. Vis tik reiks, atsinaujina kas pusmetis. Nebegaliu leist nei antibų nei Epomedrono. 

Iltis paliks apsigynimui. Planuočiau operaciją tik po ausies, praėjus gal 2-4 mėn.

Nes kartu daryti nepataria. Labai skauda.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Erode: 25 kovo 2019 - 21:16

Kingučiui :4u: daug sveikatos.Bet ir negalavimų pas jį,visa puokštė.Vargšas katukas,bet su šeimininke jam pasisekė.

Atsakyti

Erode, aš daryčiau testą. Jei jis teigiamas, žinosi ko tikėtis su kitom katėm, galbūt koreguosi mitybą visiems. Vargšas Kingas. O tau stiprybės.

Atsakyti

Šponkiuk, o ką koreguot??? Tašei inkstininkų maistas. Mauriui tuoj reiks diabetikų. Kingui - atskiras. Kaip šert, jez, kad jūs žinotumėt, kaip sunku.

Atsakyti

Erode:4u:  :4u:  :4u: 

Atsakyti

Daug sveikatos Kingui!

Taip, guliu ant pagalvės. O kur turėčiau?!

Priedas  IMG_20190326_112642-1560x2080.jpg   74,05KB   0 Parsiųsta kartų

Atsakyti
Erodei tikrai daug stiprybės 4u.gif 4u.gif 4u.gif Kingui sveikatos 4u.gif O kiek jam, kaži, metų?
O kas yra žemo imuniteto testas?

Jetus, žiema už lango blink.gif Aš savaitgalį paslėpiau žieminius drabužius ir išsitraukiau vasarinius doh.gif
Atsakyti

Erode, na tokiu atveju, nieko ten neprikoreguosi.. 

Pavasaris viduj ir už lango

20190326-172428-01.jpg

Atsakyti

Sveikos.

Tai kaip tokiu oru žibutėms jaustis?  :unsure: 

Šponkiuk, o ten tie eilutėmis išsidėstę kondensato lašeliai šiltnamyje? :hmm:  Gražios nuotraukos su akimis pakeltomis.  :wub:  Kugis prajuokino, kad nors ir nelabai vikrus, bet sugeba sumėtyti pėdas, kai nori.  :D Juoduko žvilgsnis į gėlės žiedą daug pasakantis.  :D 

Spurgos baltas nazolabialinis trikampis man tobulai snukutyje atrodo.  :wub: Tokia minkštai niurkoma pliušinė katė.

Daredi, nesirodysiu, droviuosi.  :rolleyes:  Bet papasakosiu - pečių per kelis cm nesiekia, artima mano gimtajai rudai spalvai.  :) Pakeičiau kirpėją, naujoji labai stipriai šneki, bet dirba gerai, man patiko, kaip nukirpo. 

Molis komposte toks visas laimingas.  :wub: 

Erode, laikykis.  :4u:  Testus atliksi, bent žinosi. Manau, tau, kaip medikei, tikrai norisi turėti diagnozę. Net jeigu gydymo specifinio ir nėra. Linkiu Kingui sklandžios ausų, o po to dantų operacijos. 

Atsakyti