Įkraunama...
Įkraunama...

*** Mūsų katytės ir katinėliai ***

C8-D9-F66-B-3-E93-412-C-A58-B-91-EE8-B2-

01549-C12-9-E76-429-B-92-B8-A36039-E7-A8

Truputį matosi, kad katytė plonesniais kailiniais, ar ne? Labai daug iššukavau savaitgalį lauke kailio. Bet, kai namie tylu tylu, aš galiu girdėti, kaip jos kailis vėl atauginėja.  :oh:  :bigsmile:

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Aist: 26 kovo 2019 - 18:14

Aist, taip, ten šiltnamio stogas :) nuotrauka su gėle turėjo būti tik gėlė ir sniegas, bet gi įlindo pirman kadran, tai parodžiau žiedą ir oplia, visai kitokia foto :) 

Ainu kaip iš kirpyklos, plaukai prigludę :) 

Atsakyti

Kugis žinojo, kokioje temoje bus keliama foto, tai teisingai vaikinas į kadrą įsipaišė.  :D 

Aš vakar ryte vežiau į valyklą kilimuką, tada labai skubėjau kraują tymų atsparumui įvertinti priduoti. Tai greit greit įvažiavau į Uniparko naują aikštelę prie Pramogų banko, Hondikę palikau ir tekinom nuskuodžiau į Antėją. Grįžtu po 20 minučių ir tik neradusi jokio aparato, kur susimokėti už stovėjimą, perskaičiau užrašą, kad mokėti tik su sutartimi arba per unipark programėlę. Nu neturiu aš nei sutarties, nei programulkos. Nieko, galvoju, tuoj aš ją parsisiųsiu. Ir šūds su bruknėm - programėlė nesisiunčia. Rašo, kad mano device'as netinkamas. Ne, nu visai supykau. Geras tas mano devicas, galvoju, nesikabinėkit. Bet po truputį kyla panika, kad neišvažiuosiu gražiuoju aš iš tos aikštelės. Apžiūriu šaligatvio - aikštelės bortelius, neaukšti, kaip ir įmanoma perlipti su mašina, bet gi ne lygis iš aikštelės bėgti. Galvoju, gal eit pas Parmogų banko kokį darbuotoją ir prašyt pagalbos, tipo, duodu grynais, tik išleiskit mane. Bet paskambinau vyrui. Tas dirbant neatsiliepia, tai per darbinę administratorę liepiau perduot, kad skubiai reik pagalbos žmonai. Gerai, kad vyras, pasirodo, turėjo tą apps'ą pas save telefone, tai sumokėjo už mane 1 eurą ( dėl tokios sumos mano šviežiai dažyta makaulė kone pražilo vėl) ir man pavyko išvažiuoti. Tokia, sakyč, escape room automobilinė versija gavosi. :D​  Namie grįžusi palindau po dušu, nusiraminau, pasiėmiau telefoną ir iš pirmo karto pavyko parsisiųsti tą prakeiktą programėlę. Žodž, nemyli manęs technika, o aš jos irgi.  :rolleyes:  

Atsakyti

Labukas,

Kingui daug sveikatos, o Erodei kantrybės.... :4u:​ 

Atsakyti

Labas rytas  :4u:  Aist , prajuokinai, nors ir negražu juoktis :)  Esu panašiai ir užstrigusi aikštelėje, bet mane paleido už SMS  :D  Kugis kvietkelis gražiai atrodo prie žiedelio :wub:  Nauja (labai įvertinta) draskyklė ir nenauja, bet labai vertinama, dėžutė :hihihi:

20190326-215445.jpg

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Erendira: 27 kovo 2019 - 09:33

Laba ryta,

8a197ed40a4dfb04200a2c61f289220f519.jpg

Gražus saulėtas be vėjo rytas

Erode  :4u:  :4u: , o Kingui imuno deficito testas darytas? jis šiaip dvigubas su leukemija kartu eina- ir tikrai siūlyčiau pasidaryti. Būtum kaune duočiau testa, tai gal už kraujo lašo paėmimą daug nepaimtų. O gal jie tą FiV-ą ir vadina imuniteto atsparumu, nes sakau tie testai kartu eina. Laikykitės abu

Aist, pasirodyk :)

aš ilsiuosi nuo katinų, iš globotinių liko tik 6 ....bet visi "nekondiciniai" tai šansų pasidovanot l. mažai. Bet už tai ariam prie namelio ir sklypo naujo....bet gal 3-čiam DL gimtadieniui vienas kambarys bus sutvarkytas (jau apšiltinta, pakeisti langai liko elektra ir apdaila

Pakasiukai visiems

Atsakyti

Diinkos cukruotos tulpės  :D 

Blizgusis dupciukas  :) 

20190323-080326.jpg

Atsakyti

Sveikos,

Pavasaris visai pablūdo  :blink: 

Aš irgi iš Aist nuotykio pasijuokiau į kumštuką  :) 

Ainu suknelė labiau prigludusi atrodo  :)  bet lanai prajuokino pasakymas, kad girdisi kaip kailiukas atauginėja  :D 

Erode - Kingui sveikatis, tau - kantrybės  :4u:  teks ir tau, kaip man, iškaišioti visus po spintas maitinimo metu. Kruopa jau apsiprato, kad spintoje valgo - pati bėga pirma manęs.

Kugis ir kvietkelis  :D 

Spurga pagalvinė  :)  

Savaitgalio nuotykiai

Įsisavinama nauja palapinė

20190323-162142.jpg

Nežiūrint to, kad palapinė nauja, vietos oalapinėje dviems nėra

20190324-102242.jpg

Kruopa irgi išbandė naują palapinę

20190324-114310.jpg

Mažoji laukia kol ateis ir jos eilė palapinėje pagulėti

20190323-162113.jpg

Atsakyti
Sveikutės
Aist, su plačia šypsena perskaičiau tavo parkavimosi ypatumus biggrin.gif Kadangi mano pačios santykiai su technologijomis dažnai būna įtempti, tai labai suprantu tave biggrin.gif
O Ainu tai tikrai tokia sublogusi atrodo bigsmile.gif

Kugis labai puošia pavasarinę nuotrauką wub.gif

O Spurgai labai sėkmingai parinktas vardas - apvali, minkšta, papudruota nosyte wub.gif
Atsakyti

Blizgusis dupciukas nai nai kokis nublizgintas  :D  ir naujoji draskyklė kokia puiki  :4u: 

Diinkos cukruotos tulpės (labai taiklus Erendiros pasakymas) labai skaniai atrodo - nubėgau arbatos užsikaisti  :D  

Diinka - o pakasiukai visiems, tai tik kailiniuotiems ar ir mums?  :rolleyes:  :D  :P​ 

Atsakyti

Merginos, vis užmirštu apie vieną dalyką pakalbėti.

Per beglobių mugė susidūrėm su tokia organizacija, kuri renka iš žmonių labdarą, parduoda ir pinigus dalija prieglaudoms. Turiu šiek tiek daiktų jiems, ketinu vežti šeštadienį. Jie Lentvaryje. Gal kas nori prisijungti?

Atsakyti

Sveikutės, įlendu kaip jaunas mėnulis...

Kaip visada esu tyliai violetinė iš pavydo jūsų susitikimams. A gal pirmom gegužės dienom irgi susiplanuokit, kąąąą? :ax:

Erode, varge varge, laikykis! Kingui glėbys sveikatos. :4u:

Aist, man net baisu pagalvoti apie save Tavo vietoj... Ir mano vyras manęs turbūt nebūtų paguodęs. Sutrukdei vidury darbų dėl to, kad už parkingą susimokėti nesugebi???  :rolleyes:

Mums šiandien irgi sniego drėbtelėjo, šalta ir šlapia, fui fui. Ir visai ne taip cukruota, kaip Diinkos tulpės, o tiesiog murzina viskas.

Žiūriu į Grikelio palapines ir namelius ir galvoju, kad mano katėms visai jų netrūksta. Bent jau Haku yra įsitikinęs, kad tie dvikojai, ypač mažieji, turi begales geresnių guoliukų. :D

Priedas  IMG_9951s.jpg   458,91KB   0 Parsiųsta kartų

Priedas  IMG_0072s.jpg   501,36KB   0 Parsiųsta kartų

Priedas  IMG_0067s.jpg   614,43KB   0 Parsiųsta kartų

Priedas  IMG_9302s.jpg   416,72KB   0 Parsiųsta kartų

Dar noriu švilptelt, kad šiandien užsakinėju vokiečius, turiu 10 proc. nuolaidą. Tik va atiduoti galėsiu ne anksčiau balandžio galo. Tai jei kažkam kažko neskubiai norisi, tai galit skubiai prisipažint.

Atsakyti