Įkraunama...
Įkraunama...

*** Mūsų katytės ir katinėliai ***

Dyzeliuką nuniurkyčiau. wub.gif

QUOTE(Daredi @ 2019 10 24, 14:45)
Pasirodo aš apie kėkštus visiškai nieko nežinojau blink.gif Kiek netikėtų naujienų išgirdau.

Apgirtusi striptizo šokėja hihihi.gif
Pilvukas tai geras cepelinukas bigsmile.gif Tiktų Rainiui į poras biggrin.gif

Myliu Rainiukus. wub.gif wub.gif wub.gif Ir tokius kaip Šponkiuko, tik su abiejom akytėm, 2 turėjom dar su tėveliais kai gyvenau. Vienas buvo Tabis (tuo metu dar rodė Teletabius), kitas Morčius.
Pusnė, gaila, kituose kačiukuose mato priešus. Prieš kokį pusmetį, turbūt, adrenalino iš pykčio veikiama, perplėšė pusiau širmą, skiriančią kambarius, kad pagauti kitą į svečius užsukusią katytę. unsure.gif Žalioj jaunystėj ir didelį šunį buvo užsivijus...

Dėl madam man neramoka. Ėsti atsisako. Neįsivaizduoju kaip su tuo švirkštu ją pamaitinti. Paėmiau ant rankų, kraujo nenuleido, bet iškoliojo gerokai mane...
Šiaip liūdnoka atrodo, "nekalba". Galimai jai skaudena išlupto dantuko vietoje, bet, turbūt, su apetitu tai nesusiję... unsure.gif

Atsakyti

20191024-204742.jpg

Atsakyti

O, Pusnė - pukatukas su charakteriu  :D 

Mėtutė grožis  :wub: jos snukutis niu jau tokia mergaitė mergaitė  :flirt2: 

Atsakyti
Kokia graži Mėta. Kaip jūsiškiai taip mėgsta gultus smile.gif pas mus mėtos vienišas gultas, o miegama visur tik ne ten. smile.gif Dėžės gerbiamos, bet greitai atsibosta. :O
Atsakyti
Mėtulė irgi rubuiliukė.
Pusnė gultuko neturi. Dabar miega paprastoj kartoninėj dėžėj, su patiestu adijaliuku. Dėžes dievina, neatsibosta.
Jos, ko gero, antroj vietoj po ausų krapštukų. Šitie nuo mažens yra jos gyvenimo esmė ir prasmė. Niekada jų neduodu, bet kažkaip geba pavogti. Paskui, būna, randu netikėtose vietose.
Atsakyti

Sveikos. 

Mėta kokia daili  :wub: 

Rainys kaip pyragas guli laimingas  :D 

Dyzelis įspūdingas buvo katas  :wub: 

Pusnės baltas pilvas primena man kažką  :D 

467-F6028-35-F1-4-D5-B-AB2-B-37-CD4-F00-

Atsakyti

Sveikos iš pat ryto.Žiūriu pilvus demonstruojate.Mes irgi galim savo parodyti, tikrai galim.Nei kiek neplonesni mūsų pilvukai :liezuvis:

.Šiandien Zunda, ta ragana nutarė,kad laikas pusryčiauti.Pradėjo brazdėti po bliūdus, nenukenčiau, atsikėliau, padaviau guliašiuko, užsikaičiau kavą, žiūriu laikrodis rodo lygiai 5 val. :oh:

Tada rėkdama laukan išpūtė, matai reikalų per naktį prisikaupė. baee8e0be2c0.jpg6cd32574006e.jpg

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lisitėja2: 25 spalio 2019 - 04:58

Ainu, Zundos ir Moliuko pilvūzai  :wub: 

Aš tik vieną pilvuką galiu parodyt  :hmm: 

Kitas pilvukas atrodo taip:

Pilvą parodysiu tik po štampo pase  :B 

300-EBD41-4-CF3-4262-A4-A7-4-FE3-D0-BD76

Atsakyti
Oi kokie geruliai pilvūzai wub.gif Viens už kitą geresni biggrin.gif

Mėta mėgsta kas kelias savaites keisti norimą gulėjimo vietą. Taip ir vyksta miegojimo rokiruotės: gultas, fotelis, krepšys su pagalvėmis, kėdė ir vėl gultas, fotelis, krepšys, kėdė...
Atsakyti
Pas mus gulėjimo vietos: ant palangės nusvėrus galvą (storasis), vonioje ant šildomų grindų (princesė), pas mane lovoje prie kojų, pas dukrą lovoje prie kojų, ant kėdės, ant svarstyklių, pas sūnų po stalu biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif. Vietos irgi keičiamos
Atsakyti
Pilvūzai wub.gif

Nesiseka Pusnei įsiūlyt ėsti. Po trupiniuką kitą tik... unsure.gif
Atsakyti

Night, mano prievartinio maitinimo praktika tokia - pripildyti švirkštą (be adatos, aišku) atskiestų konservų (jei reikėdavo, pertrindavau per sietelį). Tad tūptis prie žvėrelio, suimti už čiupros, kad nesimuistytų (pradžioje nestipriai), kišti švirkštą į burnos kamputį ir lėtai švirkšti, stebėti, ar žvėris ryja. Maniškiai visi (išskyrus Matildą, bet ji autistė   :D ) supranta, kas suėmus už čiupros reikia gražiai elgtis  :rolleyes: 

Atsakyti