Įkraunama...
Įkraunama...

*** Mūsų katytės ir katinėliai ***

Panos, kur Diinka blūdija?Ar galima pas ją Pusnės atveju kreiptis pagalbos?Ar ji pasiekiama?Nes didesnio speco už ją nežinau :hmm:

Atsakyti

Diinka jau turėtų būti grįžusi iš Europinės kelionės

Atsakyti

Be Diinkos dar Colomba tikrai spece visokiu suaugusiu beduliu  :unsure:  Tik senokai cia nerase. 

Atsakyti

Net neįsivaizduoju, kaip Colombą rasti.Gal kuri jos fb turite?

Aš pametu pati kiek vargau su savo senuoju rainiuku, kaip aš jį maitinau,kaip kėliau ant kojų.Įsivaizduoju kaip Night yra sunku, juo labiau kad ten vetų kainos drakoniškos.

Atsakyti

Dar prisiminiau, kad Busy Kiarą irgi atpaipalojo, gal irgi patarimų turėtų, bet irgi seniai nerašė. Nors Erendira viską parašė. Kiek auprantu, tai nuo šeimininko užsispyrimo priklauso.

Šiandien žiauriai keista diena :) prasidėjo nuo to, kad išėjau šampės į parduotuvę vasara, o gryžau tai rudenį  :blink: sakau, gal čia koks Verygos užkeikimas. Imkit tą šampę atgal, geriau vasarą gražinkit, galvoju. Grįžtu namo. Bela išsirauna pro duris į koridorių, po kelių minučių kačiukas padvigubėja, prisispaudžia prie grindų ir sėlina namolio.  :huh2:  Žiū, gi ji Spurgą ir gyvai, ir veidrody pamatė  :D šokas katei, ir taip gyvenimo nėr su koležanka, o ta dar ir pumpuruojasi :D tai davė profilaktiškai į skudurus.

Vakar nupirkau konservuko natūralaus, abi pasakė FUuuuuui. Atnešiau Diabolessai, tos nebuvo, bet Diaboliukas irgi pasakė Fuuuui nešk iš čia ta gadstva, dar ir dobriai apšnypštė mane  :D 

Atsakyti
O kokio prekės ženklo konserviukas?

Mūsiškiai prasčiokiško skonio, neįsiūlau kitokio ėdalo, nors storulio kailis kaltūnojasi :O
Atsakyti

Colomba is back :mirksiukas: 

Inkstininkai katinai mano "hobis". Turiu 3 dabar.. 🤦‍♀️

Lisitėja susirado mane :) 

Telefone baisiai nepatogu rašyti plačiai.

Ar galima katės inkstų paratmeeų skaičius? Arba tiesiog nufotkinti tyrimo lapą? 

Atsakyti
Ačiū visoms dėl rūpinimosi. Jūs nerealios. 4u.gif
Skaičių jokių neturiu, kadangi nieko man nesako, bet, manau, galima gauti. Paprašysiu pirmadienį, taip pat ir nuotraukos rentgeno.

Erendira, jaučiu, sulauksiu, dar dviejų rankų vakare, ir reikės bandyti kaip sakai, jei nieks nesikeis... Mačiau, vet. kažkaip įdomiai, lyg kažkaip pusiau šonu suima.
Šian viso prarijo 3 gerus kąsnius konservuko. Sysiojo ir kakojo, bet nemačiau kad gertų. Kad pykintų neatrodo, įdomu, kodėl nevalgo... Mačiau, net žaidė.
Atsakyti

Ė, jei pati 3 šaukštelius valgė, gal dar nereikia maitinimo represijų  :hmm:  Ką manai, Colomba?

Atsakyti
QUOTE(Erendira @ 2019 10 25, 17:11)
<p>Ė, jei pati 3 šaukštelius valgė, gal dar nereikia maitinimo represijų  hmm.gif<strong></strong>  Ką manai, <strong>Colomba</strong>?</p>

Kąsnius, ne šaukštelius. Tai čia gal būtų kavos šaukšeliai, tie maži. Jei nebūčiau kišus, nebūtų ėdus. unsure.gif Ir tai buvo pirmoj dienos pusėj. Ar nebus, kad dar veikė vakarykščiai vaistai, o dabar nebe jau, ir neįkišu...
O. Savo balsu parėkavo. Atgavo bent šitą.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Night13: 25 spalio 2019 - 16:25

Kąsnius, ne šaukštelius. Tai čia gal būtų kavos šaukšeliai, tie maži. Jei nebūčiau kišus, nebūtų ėdus. unsure.gifIr tai buvo pirmoj dienos pusėj. Ar nebus, kad dar veikė vakarykščiai vaistai, o dabar nebe jau, ir neįkišu...
O. Savo balsu parėkavo. Atgavo bent šitą.

Be skaičių man sunku kažką sakyti. 

Valgo tikrai per mažai. O kai nevalgo pažeistiems inkstams dar blogiau. Nevalgo, nes pykina dėl inkstų nepakankumo, o nepakamumas sunkėja, nes nevalgo. 

Ką aš daryčiau - statyčiau poodines lašines. Nėra sunku, nebent katė yra kovinė. Bet savo chebrai pastatau. Sulašinti reikėtų maždaug 100ml per kartą. Po oda gerai, kad galima atsukti pilnai ir varyti visu greičiau. (P.s. sužinojau, kad lašinių pūslėms yra suspaudimo maišai. Nerealus dalykas, labai greitai sulaša).

Maitinčiau per prievartą. 

Papildus duočiau. Labai geras dalykas yra NormaPhos, suriša fosforą, kas kenkia katėms. 

KC Mega irgi labai geras papildas.

Bet jeigu situacija tokia rimta, tikrai lašinčiau skysčius kasdien.

Ir pasitarčiau dėl Fortekor (veiklioji medžiaga benazepril) vartojimo. 

https://www.wedgewoo...rinary-use.html

69280259-420588205329482-478803481580063

Atsakyti

Va, Colomba sudėlios taškus ant i Pusnės gydyme. Linkiu greitai atsigauti. :4u:

Jau tie minkšti pilveliai kokie niurkytini! :wub:

Tuo tarpu pas mus:

Mano kriaušės! Mano! Nekišk letenų!

Priedas  Webp.net-resizeimage-17.jpg   175,32KB   0 Parsiųsta kartų

Atsakyti