Įkraunama...
Įkraunama...

*** Mūsų katytės ir katinėliai ***

Oj sveikatos Pusnei kaio nesmagu kai kas serga... 

Haku su grusem prajuokino 😂😂😂

Nenoriu i darba 

IMG-20191025-184953.jpg

Atsakyti

Nuotaikai pakelti

https://youtu.be/Isimr7NxYa8

Atsakyti
QUOTE(Colomba @ 2019 10 25, 18:13)
Be skaičių man sunku kažką sakyti. </p><p>Valgo tikrai per mažai. O kai nevalgo pažeistiems inkstams dar blogiau. Nevalgo, nes pykina dėl inkstų nepakankumo, o nepakamumas sunkėja, nes nevalgo. </p><p></p><p>Ką aš daryčiau - statyčiau poodines lašines. Nėra sunku, nebent katė yra kovinė. Bet savo chebrai pastatau. Sulašinti reikėtų maždaug 100ml per kartą. Po oda gerai, kad galima atsukti pilnai ir varyti visu greičiau. (P.s. sužinojau, kad lašinių pūslėms yra suspaudimo maišai. Nerealus dalykas, labai greitai sulaša).</p><p></p><p>Maitinčiau per prievartą. </p><p></p><p>Papildus duočiau. Labai geras dalykas yra NormaPhos, suriša fosforą, kas kenkia katėms. </p><p>KC Mega irgi labai geras papildas.</p><p></p><p>Bet jeigu situacija tokia rimta, tikrai lašinčiau skysčius kasdien.</p><p>Ir pasitarčiau dėl Fortekor (veiklioji medžiaga benazepril) vartojimo. 

Colomba, ačius tau labai už info.
O koks skystis turi būti lašinamas? Aišku, man baisu, nes, turbūt, reikia bent kažkiek įsivaizduoti, kaip ten įdurti, kad nepažeisti ko nereikia ir pan. unsure.gif
Papildus, kad sumaitinti, tikriausiai, irgi reiktų prievartos? Ar juos maitinti, kol neėda normalaus maisto?
Pusnė kovinė, vakar dar taip ir nepasiryžom represijoms. verysad.gif Bet, deja, ryžtis reikia, nes šiandien valgymas toks, kaip ir vakar. Atsigerti irgi tik porą gal lašiukų lyžtelėjo. Ir jau matos iš snukučio kad pakūdus.

Vakar abi susidomėję spoksojom šitą: filmukas
Atsakyti

Colomba, ačius tau labai už info.
O koks skystis turi būti lašinamas? Aišku, man baisu, nes, turbūt, reikia bent kažkiek įsivaizduoti, kaip ten įdurti, kad nepažeisti ko nereikia ir pan. unsure.gif
Papildus, kad sumaitinti, tikriausiai, irgi reiktų prievartos? Ar juos maitinti, kol neėda normalaus maisto?
Pusnė kovinė, vakar dar taip ir nepasiryžom represijoms. verysad.gifBet, deja, ryžtis reikia, nes šiandien valgymas toks, kaip ir vakar. Atsigerti irgi tik porą gal lašiukų lyžtelėjo. Ir jau matos iš snukučio kad pakūdus.

Vakar abi susidomėję spoksojom šitą: filmukas

Tinka paprasčiausias Natrio Chloridas. Po oda sulašinti nėra taip sudėtinga kaip į veną. Aš nelaukčiau ir pradėčiau lašinti. Jeigu nori, galiu paieškoti Youtube video kaip lašinti po oda. Pirmus kartus baisu, bet jei reikia, tai reikia. :D

Papildai būtų jau visam laikui. 

Esmė, kad su kiekviena diena inkstams blogiau ir jeigu nepradėsi gydymo, gali baigtis liūdnai. Nenoriu gąsdinti, tiesiog toks nevalgymas tikrai negerai, prasta savijauta irgi nėra geras ženklas. Kuo anksčiau pradedi, tuo geresni šansai, kad situacija pagerės.

Atsakyti

Sveikos,

uff, kiek puslapių prikalbėjot. Viską suskaičiau, nuotraukom pasigrožėjau  :) 

Pusnei linkiu kuo greičiau atsigauti  :4u: Pusnės pilvelis iš ties labai niurkytinas  :wub: 

Pamačius Di nuotrauka daug prisiminų grįžo  :4u:  ir supratau kad nemažai metų prabėgo čia kartu bebendraujant  :rolleyes: 

Haku su kriaušėmis prajuokino  :D 

Mniškiai visi glostytini, Grikelis, jeigu reiktų rinktis pusvalandis glostymų ar vakarienė, ko gero glostymus rinktųsi  :D  sąžiningai ateina miegoti šalia manęs kasnakt, Jumcikas nepraleidžia nei vieno ryto ateiti man ant kaklo pagulėti  :)​ 

Atsakyti

Kruopa leidžia savaitgalį svečiuose

20191026-192545.jpg

Atsakyti

Nu, va Colomba prakonsultavo, skaityk dalis darbo padaryta.Labai tikiu,kad reikalai kryps į gerąją pusę.

Jumos su Grikiu į svečius neneši?

Vincas labai į Molį panašus :wub:

e9e44c72e5df.jpg

Buvau šiandien miške.Išėjom ieškoti paskutinio baravyko.Mama rado, o man teko tenkintis šituo grybu :blink:

Atsakyti
O koks grybas biggrin.gif, čia tas atvejis, kai grožis svarbiausia. smile.gif ))

Kaip Pusnė į vakarą?

Aš turbūt nesiryžčiau statyti lašinės, prašyčiau vetų bent pirmą kartą pamokyti.... Tik kad jie tokie lupikai.... o gal nenuluptų nežmoniškai už parodymą ar pamokymą?

Kruopa kažkaip vis nuošalėje laikosi nuo draugelių.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Evangelic: 26 spalio 2019 - 19:18
QUOTE(Colomba @ 2019 10 26, 19:03)
Tinka paprasčiausias Natrio Chloridas. Po oda sulašinti nėra taip sudėtinga kaip į veną. Aš nelaukčiau ir pradėčiau lašinti. Jeigu nori, galiu paieškoti Youtube video kaip lašinti po oda. Pirmus kartus baisu, bet jei reikia, tai reikia. biggrin.gif
</p><p>Papildai būtų jau visam laikui. </p><p>Esmė, kad su kiekviena diena inkstams blogiau ir jeigu nepradėsi gydymo, gali baigtis liūdnai. Nenoriu gąsdinti, tiesiog toks nevalgymas tikrai negerai, prasta savijauta irgi nėra geras ženklas. Kuo anksčiau pradedi, tuo geresni šansai, kad situacija pagerės.</p><p></p>

Šian vis tik vežėm į kliniką lašinei ir injekcijų porą suleido. unsure.gif Kažin ar ryšiuos pati, nes nlb kaip sekės ir vet... Taškės kraujai ir vet., ir Pusnės.

Po to suvalgė daaaaug skanukų. doh.gif Nžn ar gerai taip iškart.

Evangelic, iššiaušė močia į gimtadienį. Palikau vis dar piktą po vet.
Atsakyti

Sveikatos Pusnei. 

Visus giriu. 

Mes šiandien anksti ryte atskridom į Amsterdamą. Dieną praleidome drauge su Ignu. Family reunion. Buvo gera visiems kartu. Apsilankėme Karališkame muziejuje, užsukome jaunėliui raudonųjų žibintų kvartalą parodyt ( jis nebuvęs), pasivaikščiojome po Amsterdamo Universiteto teritoriją. O dabar atsisveikinę su vyresnėliu ( jis neturi atostogų, paskaitos), jau tik trise laukiame skrydžio į Lisaboną. 6 dienas išsinuomavę auto važinėsime po Portugaliją. 

Atsakyti

"užsukome jaunėliui raudonųjų žibintų kvartalą parodyt ( jis nebuvęs)" maama  :blink:  tu pavarai  :huh2:  :D  šposyju, bet susiskaitė juokingai  :D 

Pusne sveikatos  :4u: 

Evangelic, nepamenu kai koncervai vadinas, kažkas naturalaus ir zoobazės  :hmm: 

Kugis šnurkis  :D 

Atsakyti

Aš Tašei turėjau ir turiu imobilizacinį veterinarų krepšį, su juo leisdavau po oda tą Natrio Chloridą, leisdavau ne lašine, o švirkštu. 100 ml kasdien.

Atsakyti