Įkraunama...
Įkraunama...

*** Mūsų katytės ir katinėliai ***

Grįžau jau, po vaistų žvėrelis jaučiasi, manau, geriau, nes, užkandus šiek tiek ir savarankiškai.

Nepasakojau - ją žiūrėjo jau 3 vet., nes jie ten dirba pagal savo grafikus, matyt, bet, gerai, kad info į kompus susivedę.

Šiandien buvo, turbūt, pikčiausia iš visų kartų, pradedant, kad vėl vos sugrūdau narvan. Numano juk jau kur vyksim... Jau nekalbu, kai tą narvą atidarė... Urzgė ir koliojos visą laiką, net ir baigus procedūras, dar ir namo parvežta šiek tiek koliojos. Apdraskė vet., o ir neišlaikė kažkaip jos, nes išsitraukė adatą lašinės, tai keitė iš naujo. Parsivežiau šlapia uodega ir šiek tiek kruviną. Bet čia baikės, aišku, palygint.

Atsakyti
Pamiršau Azucenos TIKRO LIŪTO vardą. Haku? OOOOOOOdega įspūdinga.

Mūsų storasis irgi kovinis, grumiasi iš paskutiniųjų. Vetai suvynioja į anklodėlę, tai kažkaip pavyksta imobilizuoti. Nors paskutinį kartą kai nešėm skiepyti, atėjo veterinarė su sesele laikyti ir vis klausė "ar piktas?" (gal įtraukė į kortelę įrašą apie bjaurų charakterį?), o vaikinas nesusigaudė, ką čia jam daro - bakst ir viskas biggrin.gif, nepademonstravo plėšrūno įgūdžių. Šiaip gyvenime labai ramus, šeimininkams leidžia niurkyt kaip nori.

JEIGU PUSNĖ VALGO GARDĖSIUS, tai jau sveiksta, gal neprireiks represijų.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Evangelic: 26 spalio 2019 - 23:51

Pamiršau Azucenos TIKRO LIŪTO vardą. Haku? 

Haku - tai mano baltasnukis babyface'as. O Azucenos yra du liūtai: Toras ir Vincas.

Atsakyti

Man regis Pusnė išsikrapšys.Vaistus leisti teks išmokti pačiai.Sunku, baisu, bet kai nėra pasirinkimo,tai imi ir darai

Evangelis, primink,kieno mamka esi.Niekaip neatgaminu.Ta proga ir pasirodyti galite.

Čia mano mažieji.Didysis šuo su mailiumi neguli, per žemas lygis.9eec5533f485.jpg

Atsakyti
Pašėriau be represijų, ką tik, bet dar nesibaigę bus vaistai nuo pykinimo ir pati nebūtų ėjus ėsti. Matos, kad kačiukas vis toks pastiręs tupi.
Atsakyti
Aš nauja tarp mamkų, truputį rašiau, paskui truputį mečiau, bet GROŽĮ visada stebiu.

Storulis - Princas. Ne tiek storas, kiek pūkuotas, prasčiokas, labai šnekus.

vartotojo įkelta nuotrauka

Dar yra princesė, trumpaplaukė, mėlyna, šinšilinė, su charakteriu smile.gif Dukrai pavesta nufotografuoti, kai pas ją ateis. smile.gif Įmesiu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Evangelic: 27 spalio 2019 - 13:59
Nesupratau, o kodėl mano pilkoji didenybė įkelta po to storo????

Atsakyti

Kokie gražuoliai 😍

Smagu kad Pusne taisosi

Aj Vinco vardadienio proga jid vaisina vyneliu

IMG-20191027-191641.jpg

Snd uz Toro vizitą pas vet suplojom 85.54 🤔 vien vizitas apziura 30sv. Prirase dar lasiuku  dar plaut ausi ir dabaigt abtibus..  

Atsakyti

Hehe, didenybė :D

Mano Tašė į Storą labai panaši... Bet aš ją nukerpu, nes ji dredus auginasi.

Atsakyti
Vincas alkoholį reklamuoja, ajajai biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
O kiek jis sveria? Atrodo kaip iš didžiųjų kačių šeimos.

Princas irgi auginasi dredus, bet nesistemingai. Dalį išsišukuoja pats, dalį nukarpom....

Laukiam vakarinių žinių apie Pusnės sveikatą
Atsakyti
Seilė iki kelių, kai tuos pūkuotus niurkalus matau.

Iš Pusnės nieko naujo. Iš esmės pašėriau, kol nebuvo suėjus para po vaistų. Paskui jau nebeįsiūliau. Nors pati 1skanuką ir kąsnį guliašiuko užkandus. Močiai neramu dėl to neėdimo, dar kai db žinau, kad tai blogai.
Iš kt. pusės ramiau, nes šian ir vakar bus gavus pakankamai maisto.
Kad negerai kažkas matau, nes ir juda mažiau. Beveik niekad to nebūdavo, bet ir miega šalia manęs. Dar keista, kad labai daug laižos. Taip irgi nesielgdavo.
Atsakyti
Parašiau, kad mažiau juda, ir siautėt pradėjo. Nu bet dieną mažiau.
Atsakyti