Įkraunama...
Įkraunama...

*** Mūsų katytės ir katinėliai ***

Jergau, Pusne, laikykis! :4u:  Ir klausyk mamkos, ji žino, kaip.tau padėti.

Pas mus šiandien į kiemą užsuko svečias. Jau nebe pirmą kartą. Prižiūrėtas, išpuoselėtas, aksominis. Su visais atributais

Priedas  Webp.net-resizeimage-16.jpg   203,84KB   1 Parsiųsta kartų

Haku atbėgo su juo pažindintis, siūlė pasidalinti savo smėlio dėžės žaislais. Bet tas pareiškė esantis rimtas karjeros veikėjas. Solistas ir dirigentas. Neaiškios pažintys nedomina. Pradirigavau jums per nosį? Tai, gerbiamasis, per arti sėdėjote. Atlikėjui reikia palikti kūrybinės erdvės.

Priedas  Webp.net-resizeimage-18.jpg   288,2KB   1 Parsiųsta kartų

Kai pasirodymas peržengė padorumo ribas, aš įvardinau save koncertinės erdvės administratore ir netikusį menininką palydėjau iki artimiausios tvoros. Kur jis be jokios baimės ar gėdos užsilaikė ir apšalusiai auditorijai atliko kūrinį "Aš dar dainuosiu!" .

Atsakyti
Tikrasis menas - tie auksiniai lapai. Čia tas retas atvejis, kai atitraukia žvilgsnį nuo katinų. O katinai tai OHO abudu.

"Aš dar dainuosiu!" - tiesiog ausyse skamba. biggrin.gif

Atsakyti

Evangelic, tavo katinukai nuostabūs :4u:

Oi, Vincai, gerai,kad čia klesti demokratija ir supratimas, o tai būtų tau už reklamą   a045.gif

Bet Haku didumas :oh:,dar didesnis nei mano abu sudėjus.Ir koks taikingas, draugauti siūlė.Zunda parodytų įsibrovėliui kur vartai yra.

Pusne, laikykis,klausyk mamos, valgyk.Tikra katytė privalo būti aptaki :lol: Tas persuktas laikas visai iš vėžių išmušė.Blūdiju nuo pusės penkių.O dar lyja, tamsu kaip maiše, ruduo, nieko nepadarysi :unsure: 

Atsakyti

Svečias  :D Vadinkt mane Hitleriu, tiesiog Hitleriu  :D 

Evangelic, gražūs ir išraiškingi katai  :rolleyes: 

Lisiteja, man kaip žiauriai pelėdai šis persukimas ok, tik šiap beryšio, kam reik tų sukinėjimų.

Atsakyti
Ačiū!

Persukimas ir man patinka, nors truputį erzina, kad dieną jau būna naktis. smile.gif

Hitleris.... tai jis gal ne tik dainavo, bet ir kalbą sakė nuo tvoros.
Atsakyti

Lisitėja, nedidelis tas Haku. Na, už Zundikę didesnis, bet palyginus su Azu liūtais, tai smulkmė. Tiesiog toj nuotraukoj jis gerokai arčiau, dėl to taip atrodo. O tas kitas katinukas išvis mažiukas, už mano Mikutę mažesnis. Kompaktiškas toks. :) 
Evangelic Princas tai toks normalus atsipūtęs vyriokas, o piktoji princesė tai gerulė. :D Kaip drįstate trukdyti??? :D  

Atsakyti
Lapyna, svetys nerealus! rolleyes.gif Pas mus neseniai prie lango rainiukas buvo atėjęs, pasipuošęs lapu ir voratinkliu ant galvos. wub.gif Pusnei nerodžiau, kad nekiltų karas.

Gerai, kad dabar dirbu namie, galiu užmesti akį į tą savo baltą žiurkėną. Naktį bliūdus panaršius, bet dingę tik pora kąsnelių.
Baisu pagalvot, kaip būtų, jei grįžt tektų be jos tektų. verysad.gif
Viliuos, kad nėr tiek labai blogai, nes paryčiais siautėjo ir truputį zbitkų pridirbo. Dabar miega ir tarpais po porą skanukų įkišu. Pati neitų ėsti.

Pridėta:

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Night13: 28 spalio 2019 - 12:00

Toras visai nedidelis mano. Palyginus pagal kitus meskenus jo puse. Ir sveria tik 5.6kg. Vincas tai perauges kiemsargis  gal koji 8kg ir lasiniu ziemai 🤣🤣🤣

Pusne kokia grazuole 😍

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Azucena: 28 spalio 2019 - 13:08

Night, nuskambėsiu piktai, bet sorry - jeigu blogai su inkstais, tai kasdien būtina lašinti skysčius po oda, papildų duoti, vaistų dar, jeigu blogi parametrai.

Nes katė susivarys inkstus galutinai, jeigu priešokom gaus gydymą. 

Nevalgymas inkstininkui yra labai blogai. 

Lašinami skysčiai mažina apsinuodijimą organizme ir padeda inkstams atlikti jų darbą. 

Katė pikta, nemėgsta procedūrų - tai daryti namie tada, galbūt pažįstamoje aplinkoje bus ramesnė. 

Atsakyti
QUOTE(Colomba @ 2019 10 28, 14:09)
<p>Night, nuskambėsiu piktai, bet sorry - jeigu blogai su inkstais, tai kasdien būtina lašinti skysčius po oda, papildų duoti, vaistų dar, jeigu blogi parametrai.</p><p>Nes katė susivarys inkstus galutinai, jeigu priešokom gaus gydymą. </p><p></p><p>Nevalgymas inkstininkui yra labai blogai. </p><p>Lašinami skysčiai mažina apsinuodijimą organizme ir padeda inkstams atlikti jų darbą. </p><p>Katė pikta, nemėgsta procedūrų - tai daryti namie tada, galbūt pažįstamoje aplinkoje bus ramesnė. </p><p></p>

Juk paskutines 3d. mano akim, maisto gauna pakankamai, tiesiog, jei nekiščiau, pati neėstų, arba tik po trupiniuką per parą. unsure.gif Dabar kaip tik mąstom, ar rytojui užrašyti į kliniką, ar ne. Anot vet., dabar svarbu, kaip ir sakai, kad ėstų.
Papildų dar neįsigyjau, bet būtinai tą padarysiu.
Atsakyti

Juk paskutines 3d. mano akim, maisto gauna pakankamai, tiesiog, jei nekiščiau, pati neėstų, arba tik po trupiniuką per parą. unsure.gifDabar kaip tik mąstom, ar rytojui užrašyti į kliniką, ar ne. Anot vet., dabar svarbu, kaip ir sakai, kad ėstų.
Papildų dar neįsigyjau, bet būtinai tą padarysiu.

Papildai gerai, bet bent porą savaičių kasdien 80-100ml po oda irgi būtų labai gerai. 

Ir maistą keisti į gydomąjį reikėtų. :)

Atsakyti
QUOTE(Colomba @ 2019 10 28, 14:57)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Night13" data-cid="72530519" data-time="1572266893"><div><p>Juk paskutines 3d. mano akim, maisto gauna pakankamai, tiesiog, jei nekiščiau, pati neėstų, arba tik po trupiniuką per parą. vartotojo įkelta nuotraukaDabar kaip tik mąstom, ar rytojui užrašyti į kliniką, ar ne. Anot vet., dabar svarbu, kaip ir sakai, kad ėstų.
Papildų dar neįsigyjau, bet būtinai tą padarysiu.</p></div></blockquote><p>Papildai gerai, bet bent porą savaičių kasdien 80-100ml po oda irgi būtų labai gerai. </p><p></p><p>Ir maistą keisti į gydomąjį reikėtų. smile.gif</p>

Supratau. unsure.gif Pasakiau draugui, kad mane aprėkė SM, tai nutarėm, kad reik vizito pas vet. unsure.gif
Atsakyti