Night,klausyk Colombos.Ji labai pakalusi tokiuose dalykuose.
O gal tą skystį,skirtą švirkšti po oda,galima supilti į nasrus?Taip sakant sugirdyti.
Night, patikėk Colomba reto fainumo žmogus, ji tikrai nuo dūšios tau pataria.
Vetai gerai, bet Pusniukei reik kasdieninio gydymo. Aišku ji katė su charakteriu, bet ir su tokiom merginos susitvarko. Daug daug pakaikymo jums visiems bet tiesiog tokia situacija, neturi teisės, na galimybių, svarstyt galiu-negaliu, moku-nemoku, kiši abiejonės giliai, imi ir darai. Suprantu, kad bedant adatą gyvam padarui rankytės kojytės dreba, bent jau man taip buvo, kai žmogui reikėjo leist. Galvoji, kad 100 kart sau suleistum greičiau. O gal tavo draugas galėtų? Mano vyras kažkada man leido, nerealiai gerai leido, nors darė pirmą kart. Sakiau, tu visai manęs nemyli, kad nė ranka nedreba
bet kokiu atvieju, laikom kumščius ir tegu Pusnė greičiau sveiksta.
O jūs šeriat konservais... Pusnei neduodavau, nes irgi vet. kadais buvo sakius, kad geriau tik sausu šerti. Dabar duodu, kad, kaip sakė, nors ką ėstų.
Aš neaprėkiau, o bambėjau
Dėl tyrimų - ar įmanoma gauti tyrimų kopijas iš klinikos? Aktualiausia kreatininas (Crea) ir šlapalas (Urea).
Į gerklę nesuleisi 100ml katei. Tikrai nereikia. Po oda reikia.
Yra va tokie "pressure bags for IV" https://www.amazon.c...72287789&sr=8-2
Nerealūs. Sulašinu 100ml per 5 minutes.
Su inkstais yra taip - gydomasis maistas, duok ir konservų. Ypač jeigu ji mažiau vandens geria. Bet jeigu yra situacija, kur absoliutus badas, tada laikinai, kol pagerės, duoti bele ką, svarbu valgytų.
Bet dieta labai svarbu. Man labai keista, kad veterinaras nesiūlo jokio gydymo.
Ta prasme, mačiau post'us kiek sumokėjai. O gydymas toks atrodo, lyg bele kaip skiriamas.
Aš tikrai neturiu tiek žinių kiek veterinarai, bet dauguma pasakytų lašines skirti, jeigu su inkstais blogai, duoti papildų.
Ir atvirai pasakysiu - su inkstais žaisti ir laukti nereikia, jeigu situacija rimtesnė.
O jūs šeriat konservais... Pusnei neduodavau, nes irgi vet. kadais buvo sakius, kad geriau tik sausu šerti. Dabar duodu, kad, kaip sakė, nors ką ėstų.
Šeriam, valgomas šaukštas 2xd.Sausas visada yra, vanduo šalimais.
Papildai.
Pradžioje lašelinių nestačiau, nes Tašė mane paskerdė, paskerdė 2 veterinares, paskui namie puolė ant kitų, raminau vaistais, tada atvažiavo vetas, atsivežė tą imobilizacinį krepšiuką, parodė kaip suleist 100 ml po oda per 2-3 min ir taip ir dariau, po 2 savaičių vežiau apžiūrai, dar leidau 4 d., leido nutraukt, nustojo vemt, 1 mėn sausiako tik, paskui jau įvedžiau ir šlapią, nes ištisai kaulijo.
Vaistams tada buvau išleidus apie 500 Eur...
Buvo atkrytis. Pasirodo, ponia fyrino maistą iš kitų kačių.