Įkraunama...
Įkraunama...

*** Mūsų katytės ir katinėliai ***

Labas rytas :4u:Kai mano senasis rainiukas nevalgė ir negėrė, būtent vetas liepė girdyti Ringerį.Kad galima leisti po oda vetas nesakė, o aš nežinojau,apie lašinės statymą nei kalbos nebuvo.Na,bet tai buvo  prieš gerus 10 mtų.Gydymas dar ne taip pažengęs buvo

.Jooo, drakoniškos gydymo kainos,kad tik padėtų.

Didysis banditas Okis.Čia mano broliuko katinas, jei kas nežino. :P 14fea91e92cc.jpg

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lisitėja2: 29 spalio 2019 - 07:53

Labas rytas,  Night , nemanau, kad sergantis gyvūnas imtų išsikalinėti... ypač, jei anksčiau su valgymu viskas buvo OK. Aišku, būna tokių caraičių, kaip Zundytės Špulė, bet ji nuo kūdikystės nesusikaupdavo valgymui ir buvo 2 kartus mažesnė už kitus vados katukus (kai juos gavau, visi svėrė apie 500-600 g, o Špulė - 286). Kai Runcius susirgo inkstais, irgi laksčiau su visokiais konservais iš paskos kiek įmanoma dažniau siūlydama (jam plius 6 dantys buvo pašalinti) ir šerdama švirkštu per prievartą, kol "prarovė" ir ėmė ėsti (lygiagrečiai su lašelinėmis ir papildais)... Tad geriau jau pakaišiot tą maistą.

Matilda. Po 5 metų pagaliau vidury kambario  :D

20191027-141650.jpg

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Erendira: 29 spalio 2019 - 07:54

Per Labą rytą sakė, kad šiandien kačių diena. Taigi visiems mūsų katukams sveikinimai😻 Ryte kol ruošiausi darban.. 20191029-081313.jpg20191029-081344.jpg

Atsakyti

Nugi Matildos grožis! :wub:  Galėtų nebūti autistė ir dažniau pasirodyt.

Grikio net žiovulys minkštas ir pūkuotas. :) 

Padūkėlis rainiukas irgi labai mielas.

Ar visi šįryt nusiprausėte snukučius?

Priedas  Webp.net-resizeimage-19.jpg   168,87KB   0 Parsiųsta kartų

Atsakyti

Šiandien taip ir neišgavau, bet, aišku, nemanau, kad problem gauti.
Pas mus, ko gero, ir yra ta situacija, kai duoti bele ką, svarbu valgytų. Pvz., sausiukų nepavyksta įsiūlyti, bet skanukų lengvai.
Panašu, kad Tašė, kaip ir Pusnė, dėl skerdimo.
Minėjo, jog siūlytų būtų hospitalizuoti, dėl ėdimo ir stebėjimo, bet tai tiesiog neįmanoma, nes žvėrelis aršus ir jam didžiulis stresas. Tokiai maisto ir nesugrūstų.
Tai taip ir pasakė, kad reikia žaisti, ieškoti ką valgytų.

Dėl sumos, įdomumui, iki šios dienos 550€. Kraujo tyrimas, rentgenas, vaistai migdymui, vaistai dėl pykinimo, lašinės, dantuko rovimas, jei neklystu - kitų dantukų pavalymas, pora skardiniu recovery konservukų (šitų negaliu pasakyti, kad valgė, tik paragavo). Dėl injekcijų nesu tikra, ar tik dėl pykinimo, nes leido po 2. Berods ir viskas. Gydymo dar nebūta, kaip supratau iš jūsų pasakojimų...

Dėl ėdimo šian vakare susimąstėm. Man sako, kad nebeaišku, kiek dama drama queen, kiek čia viskas iš tikro, nes jei sekioju su maistu, ar nebus taip, kad pati ir neina savarankiškai ėsti. unsure.gif

Papildyta:
Tą patį per tą patį pripyliau. Dovanokit... doh.gif

Hospitalizuoti dėl stebėjimo? Tai ir tu gali uždaryti ją kambaryje ir stebėti kiek gramų suvalgys. 

Plius stresas ir inkstų nepakankamumas nėra geras derinys. 

Aš asmeniškai neleisčiau pinigų ir nestresinčiau katės.  

Man iš vis truputį kosmosas veterinarai. Katė nevalgo, lašinę pastatė kaip suprantu tik porą kartų, sako reikia dietinio maisto, bet daugiau nieko nepaaiškino. 🤦‍♀️ Tai tokiais tempais katė su rimtom bėdomis turbūt su šv. Petru kalbėtųsi greitai. 

Inkstų nepakankamumo gydymo esmė yra nuoskelus gydymas. T.y. papildai kasdien ir nuolatos, lašinės bent savaitę, geriau dvi, kasdien. Tada kartoti tyrimus ir lyginti parametrus, krinta ar kyla. 

Aišku aš ne vetė. Jie geriau žino. 🤷‍♀️

Atsakyti
Kai pačiai neteko susidurti su rimtu gyvūnų gydymu, tai skaitau apie Pusnės gydymą kaip apie kažkokį košmarą blink.gif Kiek jūs visko žinote blink.gif

Matildai 4u.gif už pasirodymą biggrin.gif
Atsakyti

Sveikos

Su katų diena! Sveikatos visiem pūkuočiam  :4u: 

Lapyn, jei tu apie šio puslapio žiovulį, tai ten Mėta  :D  bet, teisybės dėlei, aš pati pradžioj pagalvojau, kad ten Griksius. Ale visai apsukus rubensiška ta Mėtutė :D 

Matilda :wub: 

Klausimuks, ar kastruoti katai žymi teritoriją? :hmm:  Diabolesiukas tik ką pro mašinas parėjo, niu bet ausia tai kirpta :hmm: 

Colomba, žinok pagal viską tai probangi šalis ir pas juos greičiausia nuo saviveiklos visi aparpalį gautų  :huh2:  matyt ten visas problemas gydo stacionaruose ir galvos nesuka, na jei nepasiseka, klonuoja sau kitą  :hmm:  žinoma juokauju, bet man gaila Night lėšų ir pačios Pusniukės. Night, bet Colomba sakė, svarbu tyrimų rezultatai, manau iš jų būtų aišku padėties rimtumas  :4u: 

Atsakyti
Su KAČIŲ DIENA!
MIAU

Šiąnakt išleidau savo jaunuolius per atostogas į kitą šalį su mokykla, tai princesė nervuojasi, pas mane neateina visai, demonstratyviai guli ant sūnaus lovos biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif. Storulis jau atsileido.

Kokių madingai pilkų kacų padavė. biggrin.gif
Atsakyti
Katytės tyrimų duomenys buvo tokie.
Atsakyti
Lašinę ji gavos ne porą kartų, dabar jau 5.
Dėl dietos ir papildų pakartojo, kad NOT FOR NOW. Nes ėda tik kai kišu, pati savarankiškai per parą kokių porą kąsnelių.
Mjo. Saviveiklos nesuprastų, bet čia įprasta gyvūnėlius drausti. Kaštuoja ~40€/mėn.
Numetė 100gr., palyginus su tada, kai buvo nusivėmus.

Su ėdimu šiandien buvo ne kitaip, bet šiaip sakyčiau, kad jaučias geriau. Padaužauja, juda daugiau, balsą rodo.

Atsakyti

Lapyn, jei tu apie šio puslapio žiovulį, tai ten Mėta  :D  bet, teisybės dėlei, aš pati pradžioj pagalvojau, kad ten Griksius. Ale visai apsukus rubensiška ta Mėtutė :D

Ale tikrai aš žabala bobutė... :huh2:  :D O Mėtulė patapusi patogiai minkšta. :)

Kastruoti gali ženklinti. Arba gali "ženklinti". Mano Hakūnas taip būna trinasi apie ką nors ir uodegą drebina. Tik kvapo nepalieka. :) 

Iš Pusnės vis laukiu žinių kaip kokių stojamųjų rezultatų.

Atsakyti
Pasvėriau savo minkštąją Mėtą, viso labo lygiai 4 kg🙂
Pakomentuokit Pusnės rodiklius kas suprantat. Norėčiau suprasti ir aš.
Atsakyti