Įkraunama...
Įkraunama...

*** Mūsų katytės ir katinėliai ***

Lapyna, ačiū  :wub: bo vos iš klumpių neišvirtau, kai pamačiau, kad Diabolesiukas uodagą drebena. Kaip Hakų? Atsigavo?

Mėtutę, matyt, aprėdai storina  :D 

Night, tu šaunuolė, nes kovoji dėl katytė, tiesa pasakius, gydymo sumos tai iš fantastikos srities. Dėl lašinių, nu inkstininkam ar žmonėm, ar žvėrim, tai ypač svarbu. Aišku, kad vietiniam vetam atrodytų visiškas aborigenizmas daryti tai pačiai. 

Atsakyti

Nežymiai sutrikę tie inkstai. Tašės urea apie 8, kreatininas apie 290 maždaug, bet bėda ta, kad kepenų fermentai jos visada aukšti.

Aš rekomenduočiau inkstininkų kačių dietą. Šlapią, paskui ir sausą įvesti.

Papildai buvo jau parodyti Colombos ir siūlau rimtai atsižvelgti, nes tai bus garantas, jog katė nevems.

Ieškodama ekonomiškiausio varianto perku maistą zooplus.de. 

Ten paieškoje vedu renal arba nieren.

Perkam 2 rūšių maistą. Hills geriausia mažino rodiklius, bet Tašė viduriavo nuo jo.

Trovet irgi skystėjo viduriai. 

Dabar perku Smilla ir Happy cat Nieren.

Pradžioj, kad katė ėstų, gal geriausia Royal Canin Renal.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Erode: 29 spalio 2019 - 21:42

Lapyna, ačiū  :wub: bo vos iš klumpių neišvirtau, kai pamačiau, kad Diabolesiukas uodagą drebena. Kaip Hakų? Atsigavo?

Mėtutę, matyt, aprėdai storina  :D

Night, tu šaunuolė, nes kovoji dėl katytė, tiesa pasakius, gydymo sumos tai iš fantastikos srities. Dėl lašinių, nu inkstininkam ar žmonėm, ar žvėrim, tai ypač svarbu. Aišku, kad vietiniam vetam atrodytų visiškas aborigenizmas daryti tai pačiai. 

Aš pati tai daryčiau, nes kai Tašė visus paskerdė. aš vežiau į Šponkiaus rekomenduotą kliniką ir ten man parašė ką daryti ir veterinaras atvažiavo ir pademonstravo.

Atsakyti
O kuris parametras iš mano įkeltos lentelės yra urea?

Vimtelėjo vakare. Išsigandau... Nes vaistų gavo nuo pykinimo... Nu gal kad kai grįžom iš vet. per daug iškart pavalgė...

Atsakyti

Night, inkstai biškį pakilę. Darytas tik kreatininas, šlapalo nėra tyrime, nebent kitaip užvadintas.  Bet cukrus irgi pakilęs. 9,2 kai norma iki 5,7. Čia jau negerai. Pakartočiau, ar čia tiesiog vienkartinis atvejis, ar yra problemų su cukrum. 

Atsakyti

Gielux, nu man matyt šiandien sutrikęs pažinimas... Perskaičiau "lašiNIŲ" ir visaip vartau galvoj, kuom tie lašiniai tokie svarbūs... :hmm:

Nežinau, kokie turi būti kačių kraujo parametrai, tai skaitau ir ausim karpau. Mokausi. Tikiuosi, reikalai juda į gerąją pusę.

Haku tai atsigavęs, ėda kaip veršis, laksto, dūksta ir bet kokiom priemonėm raunasi į lauką.

Atsakyti

Lapyna, lašiniai visad gerai  :D a ypač tavo krašte. Mmmm pavydžiu, užsinorėjau natūralių, gerų, labai seniai valgiau  :D 

Smagu dėl Haku  :rolleyes: 

Atsakyti

Nesuprantu,sudubliavo postą.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lisitėja2: 30 spalio 2019 - 09:35

Pas mus vakar pasnigo.Ir sniegas dar ir dabar laikosi.Nejaugi jau žiema prasideda?

Night,kaip Pusnė?Gal jau valgo savanoriškai?

Atsakyti

Pas mus vakar pasnigo.Ir sniegas dar ir dabar laikosi.Nejaugi jau žiema prasideda?

Night,kaip Pusnė?Gal jau valgo savanoriškai?

Atsakyti
Lisitėja, nevalgo. verysad.gif Šiandien išvis nesiseka ir įsiūlyti.
Atsakyti

Aš irgi cukrų  Pusnės kraujyje atkreipiau dėmesį...

Labas rytas  :4u: 

neriu darban...

Atsakyti