Įkraunama...
Įkraunama...

*** Mūsų katytės ir katinėliai ***

Labas rytas,

Smagu matyti senbuvius, gal dar kas grįš...Pusnei sveikatos Night kantrybės

Aš sunkiai grįžtu į vėžias po fantastiškų atostogų, puiki kompanija, nuostabūs vaizdai, daug gerų emocijų ir pažintis su europarlamentu, būvo nerealiai smagu....

O čia nuotaikai pakelti, to dar nebuvau mačius, vadinasi susiruošiau grindis plauti....(gerai kad chemijos jokios neįpyliau)

https://youtu.be/RdtWI49tjxE

Atsakyti

Dii, nu šakės, nardančio katino dar nemačiau! :D 

Gielux, pridirbai su tais lašiniais: nuėjau į turgelį ir nusipirkau ritinėlį. Šviežiai sūdytų, su svilinta odele. Beveik pusę to ritinėlio ir susileidau už žando. Su savo namine duona ir turgelio bobutės raugtu traškiu agurku. Kad tik nesuliesėčiau. :B 

Atsakyti

Lapyn, aš jau nustebau, kai priekines kojas sukišo, paskui galines ...o tada galvą :) tiesiog mergina gaudė uodegą savo, bet tiurškėsi gal 20 min ..

Atsakyti
Kišau kišau, nepasidavė Pusnyna. Gal porą kąsnių tik įkišau. Galop nuėjo pati užėsti sausiukų. Dabar meldžiuosi, kad čia būtų neatsitiktinis kartas.
Atsakyti

Diinka , kadaise turėjau katytę, kuri ateidavo pas mane į vonią maudytis. Gaudydavo vandenį iš krano, gainiodavosi kempinę vonioj. Sušlapdavo iki kaklo. Mano tėvas labai pykdavo, nes paskui eidavo išsilaižyti ant jo pagalvės. :lol: 

Bet čia tai ir ją nuneša. Kad taip be ceremonijų panertų - tai jau aukštasis pilotažas.

Galvą į kibirą tik mano išprotėjusi šunė kišdavo - kai vaikai ten įmesdavo jos.mylimiausią žaislą. Na, dėl to žaislo ji ir ant kopėčių lipdavo...

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lapyna: 30 spalio 2019 - 12:51

Labuks,

Kyšteliu nosį

Diinkos nardytija bais prajuokino  :D 

Aš turėjau katę kuri kartu praustis su manim eidavo, įkrisdavo į kriauklę ir reikalaudavo vandenį paleisti. Guli, kaifuoja o šiltas vandenukas per pilvelį srovena. Ir taip kiekvieną rytą.

Visiems pūkiams po bučkį.

Draugeliai džiaugėsi savaitgalį buvimu kartu. Lisitėja, klausiai ar draugeliai nemori į svečius pas tėvukus eiti - nesiveržia anys į svečius, patenkinti ir namie būdami. Nunešu papramogauti kartais  :) 

20191027-141709.jpg

O štai Kruopa tai labai nori, jau penktadienį vakare manęs laukia daiktus susikrovusi ir reikalauja katytę į svečius nešti.

Kruopa mėgaujasi svečio teisėmis

20191027-155940.jpg

20191027-155946.jpg

20191027-160036.jpg

Atsakyti

Lapyna, baltai pavydžiu  :rolleyes: 

Diinka, turi undinėlę  :D 

Ui kaip Kuopytė smagiai vieši  :wub: 

Atsakyti
Neketina vis tik mano 'žiurkėnas' pats valgyti. Vakare sušėriau gabalėlį konservuko, tai truputį ėmė žiaugčiot. verysad.gif Tikiuos nevems...
Maniau, atkaliau sistemą, kaip ją pašerti - pakišti, kai mieguista, ar net pažadinti specialiai. Tada beveik visada kažką suvalgo. Bet gal todėl ir negerai, kai organizmas nepabudęs.
Jaučiuos lyg gyvenčiau su vaiku. Aišku, dabar, kai nevaikštau darban, tik dar labiau prisirišau.
Neįsivaizduoju, kurių katai ligoniai, kaip randat laiko tarp vykimų į darbą, dar, tikriausiai, ir šeimas turint, pvz., paskui juos lakstyti su maistu.
P. s., papildų žvėrytė jau turi, tik kad irgi pavyko suduoti vieną tik apgaulės būdu, prisnūdusiai, kitaip su juo tik žaidė.
Atsakyti

Magnunos saldžioji porelė :wub:

Dar nemačiau,kad katinas taip maudytųsi savo noru :hmm:

Pusne, ar pavalgei????Jei, ne, žiūrėk į foto ir imk pavyzdį. Dubenėlis net tviska.f08a9dbd0e5e.jpg

Atsakyti
Laaabai gražiai dubenėlis blizga ir liūtas koks. wub.gif

Pusnės dubenėlis neblizga, bet pavalgė. Tik kad wc per kitą galą paliko.

Atsakyti

Ta prasme viską išvėmė?Ar tinkamai viską atliko?

Laaabai gražiai dubenėlis blizga ir liūtas koks. wub.gif

Kur jau ten liūtas. :irnesakyk:,tik vargingi 3,4 kg.Bet už tai valgo kaip drakonas.Lauke atšalo, tai abu neprimaitinami.Va ir dabar girgėjau kaip Molis balsu maisto reikalavo.

Atsakyti

Plaukė žąselė

Per ežerėėėlį

Spurga smegenėlių

Neturėėėjo

Belos liaudies daina

58-D6-B5-B7-8-DCB-485-E-B077-F4682-F6-E8

Spurga atsigulė man prie šono, Bela tol spoksojo, kol Spurga neišlaikė ir pabėgo  :D

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gielux: 31 spalio 2019 - 14:29