Įkraunama...
Įkraunama...

*** Mūsų katytės ir katinėliai ***

QUOTE(Lisitėja2 @ 2019 10 31, 14:10)
<p>Ta prasme viską išvėmė?Ar tinkamai viską atliko?

Kur jau ten liūtas. irnesakyk.gif,tik vargingi 3,4 kg.Bet už tai valgo kaip drakonas.Lauke atšalo, tai abu neprimaitinami.Va ir dabar girgėjau kaip Molis balsu maisto reikalavo.
</p>

Tinkamai. smile.gif Nevėmė ir vakar, tik pažiaugčiojo. Ačiūdie.

Bet atrodo kokia dručkė tie 3,4kg unsure.gif

Dėl Pusnės, atrodo, "grįžo į save", išskyrus ėdimą. Toji apetitu niekad nesiskųsdavo. Bet tyliai džiaugiuosi, kad vakar ir šian be vaistų kartą dienoj savarankiškai užkąnda. Kad ir nedaug, bet...
Gerti iš dubenėlio nelabai nori, kai kas nors būna vonios kambary, įsilipa į vonią, prašos gerti. Tai užkemšu ir vos vos įleidžiu, kad nesušlaptų (jai panika, jei ir lašas ant jos užkrenta).

Atsakyti

Smagu, kad Pusnė bent kiek atsigaudinėja.

Na, o aš pasirodo turiu princesę kuri kristalų prikaupė. Ir kur kur, ne seifuke kur, o šlapimo puslėj. Šiandien buvo suplanuotas pakartotinis Bugi apsilankymas vet., tai po darbo galvoju, na reik Rainio šlapimo paėmimo taktiką pabandyt ir su Bugi, gal pavyks. Pavyko :) Visa to rezultatas- gydomasis maistas. Bet palikom ir raminamuosius. 

Atsakyti

Šponkiuk, bet tau nenuobodu juk. Tiesa?  :victory2:  :oh:  :nail:​ 

Atsakyti

Šponkiuk, bet tau nenuobodu juk. Tiesa?  :victory2:  :oh:  :nail:​ 

:D  :D  :D  linksimuosi :D dabar dar linksmiau bus sugalvoti kaip maitinti katinus, kai visą gyvenimą jie ėdė kada norėjo. Tai greičiausiai Bugi dienomis liks miegamajam su savo maistu :) 

Atsakyti
Valio, Pusnė atsigauna!

AUKSINĖ katė ji dabar smile.gif
Atsakyti

Oj negaliu  :lol:  Namuise reikia dviejų manęs. Padėjau Bugi jis naują maistą. Ėda. Palieku ją miegamajame vieną, girdžiu baubia jau. Ok, atidarau duris įsileidžiu. Vaikšto ratais ir miaukia. Įleidžiu į miegamąjį. Vėl ėda. Glostau. Murkia. Tik atsitraukiu, nustoja ėst, eina iš paskos. Lieku ilgiau, kad ėstų. Už durų prasideda bernų koncertas ir Hipuko durų bružinimas. Palieku Bugi ir einu lauk. Gauja pradarius duris tiesiogine to žodžio prasme įvirsta į kambarį. Surenku ir išnešu. Prisėdu ant sofos. Girdžiu Bugi jau serenadas traukia. Grįžtu pas Bugi. Bugi vėl nusiveda mane prie bliudelio ir kol glostau, tol ėda. Už durų vėl manęs laukia bernai. Ir taip pasaka be galo  :oh:​ 

Atsakyti
QUOTE(Evangelic @ 2019 10 31, 22:10)
Valio, Pusnė atsigauna!

AUKSINĖ katė ji dabar smile.gif

Aha, šian nelabai ir reikėjo sekiot, kad ėstų. smile.gif Nupirko Royal Canin Renal konservukų, pati prisistato ėsti, nors ir nedaug.
Nors, man rods, svorį ji toliau sėkmingai meta.

Pamirštu pagirti - man labai patinka tavo nikas ir avataras. Kaip suprantu, jie ne šiaip? smile.gif
QUOTE(Šponkiukas @ 2019 10 31, 22:50)
<p>Oj negaliu  lotuliukas.gif  Namuise reikia dviejų manęs. Padėjau Bugi jis naują maistą. Ėda. Palieku ją miegamajame vieną, girdžiu baubia jau. Ok, atidarau duris įsileidžiu. Vaikšto ratais ir miaukia. Įleidžiu į miegamąjį. Vėl ėda. Glostau. Murkia. Tik atsitraukiu, nustoja ėst, eina iš paskos. Lieku ilgiau, kad ėstų. Už durų prasideda bernų koncertas ir Hipuko durų bružinimas. Palieku Bugi ir einu lauk. Gauja pradarius duris tiesiogine to žodžio prasme įvirsta į kambarį. Surenku ir išnešu. Prisėdu ant sofos. Girdžiu Bugi jau serenadas traukia. Grįžtu pas Bugi. Bugi vėl nusiveda mane prie bliudelio ir kol glostau, tol ėda. Už durų vėl manęs laukia bernai. Ir taip pasaka be galo  doh.gif​ </p>

O kodėl jiems kartu negalima? Ar kad serga?
Ir, turbūt, anksčiau rašei, bet neskaičiau - kodėl reikia raminamų?
Sveikatos tavo kacams ir tau. 4u.gif
Atsakyti

d8a4d93cb7f3.jpg

Ryžas,ar girdi,leisk ir man aukštai pagulėti :ax: Tupėk, margoji apačioje,mano pareiga mamos rūbus apipūkinti.

Šponkiuk, na pas tave rūpesčio užderėjo :oh:

Auksiniai jie visi pas mus.Kam pinigų prikišta, dėl kurio nervai prigadinti.

Geros dienos visoms, neskubėkite :4u:

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lisitėja2: 01 lapkričio 2019 - 08:35

Sveikos!

Pas mane  visi  trys  auksiniai - ėda  specialų  Kolumbo  maistą  visi  trys, nes  neturiu  galimybės  atskirai uždarius  kiekvieną  maitint ! Ir  taip  jau   9 metai! Klausiau  ar  tas  maistas  sveikai  katei  nekenkia,tai  vetas  sakė  ,kad  ne,tai  9  metai  tokio  maitinimo  ir  patvirtina. Dabar  kokie  ketveri  metai  dar  katėms ir  kitokio  maisto  duodu,tai  Kolumbas  tik  paragauja, daugiausia  savo  maistą  kapoja.Tyrimai  geri,tai  ir ramu!

Sveikatos  visiems  ligoniukams!

Atsakyti

:D  :D  :D  linksimuosi :D dabar dar linksmiau bus sugalvoti kaip maitinti katinus, kai visą gyvenimą jie ėdė kada norėjo. Tai greičiausiai Bugi dienomis liks miegamajam su savo maistu :)

aš tam reikalui užsisakiau tą Cat Feeder su čipu. Parodžiau Tašei 2 kartus, iškart jai daėjo, ji iškart užsidaro, kai nueina čipas. Mauricijų beveik į normą atstačiau, nes jaučiu, kad būtų susirgęs diabetu. Jis fyrina maistą. Ir nesustoja. Kingas ilgiau mokėsi - jau 2 turiu tas šėrykles. Ant kaklo dedasi čipas ir kas prieina, tam atidaro.

https://www.zooplus....angebote/475256

Atsakyti

Vava, aš apie tą patį, auksinis Tašės maistas. Savo suryja ir tada varo Tašės maisto griaužt.

Kadangi mačiau, kad Mauricijus pučiasi nuo tokio kiekio, sugalvojau šitaip.

Atsakyti

O kodėl jiems kartu negalima? Ar kad serga?
Ir, turbūt, anksčiau rašei, bet neskaičiau - kodėl reikia raminamų?
Sveikatos tavo kacams ir tau. 4u.gif

Kaip Pusnė?

Pas mane yra 4 katinai. Bugi (seniausia, 9 metų katė, kuri yra jautrios sielos princesė), Hipė (keista meino meškėnė), ir du banditai bernai: Rainys (aklas 8 kilogramų tankas) ir Kugis (klišas bebaimis ir nejaučiantis skausmo jaunas pacanas). Bugi nuolat kenčia bernų terorizmą, bet jie ją terorizuoja labiau del to, kad ji nuo stresuodama bėga, jiems dar nieko nedarant pradeda stresuoti ir taip atkreipia jų dėmesį. trumpai tariant ji pati atkreipia jų dėmesį, o jie gaudo viską kas juda. Ir pradėjo Bugi laižytis pilvą. Galvojom nuo streso. Nesenai pradėjo gremžti ir virš akių. Nuvežėm pas vet. Šlapimo iš jos nepaimsi, nes ji į wc eina tik naktimis, kai jos bernai nepuldinėja. Echoskopija nieko neparodė. Ji gavo antialerginių, priešuždegiminių, nuo streso vaistų. jos savijauta grokai pagerėjo, ji linksmesnė, ne taip stresuoja dėl bernų, netgi gali su jais prasilenkti neatkreipusi jų dėmesio. Trumpai tariant, oj t.y  rašant, raminamieji jai padeda. Todėl tesiam raminamuosius, o pagaliau sumedžiojus sos šlapimą, paaiškėjo, kad pilvo laižymasis vis tik dėl kristalų, ką buvom įtarę, bet niekaip negalėjom šlapimo sumedžioti. Todėl ją norim maitinti atskirai, kad ji ramiai galėtų ėsti savo maistą nebijodama bernų. Šituo maistu pasivaišina ir Hipė, nes nakvoja jos su mumis kartu, atskirai nuo bernų.

Merginos, apšvieskit su tais maistais. dabar maitinu gydomuoju, bet žinau, kad yra ir palaikomais. Gal galit parašyt kokius palaikuomuosius naudojat? galvoju palaikomuoju maitinti visus 4

Atsakyti