QUOTE(Šponkiukas @ 2019 11 02, 13:20)
Pas mane yra 4 katinai. Bugi (seniausia, 9 metų katė, kuri yra jautrios sielos princesė), Hipė (keista meino meškėnė), ir du banditai bernai: Rainys (aklas 8 kilogramų tankas) ir Kugis (klišas bebaimis ir nejaučiantis skausmo jaunas pacanas). Bugi nuolat kenčia bernų terorizmą, bet jie ją terorizuoja labiau del to, kad ji nuo stresuodama bėga, jiems dar nieko nedarant pradeda stresuoti ir taip atkreipia jų dėmesį. trumpai tariant ji pati atkreipia jų dėmesį, o jie gaudo viską kas juda. Ir pradėjo Bugi laižytis pilvą. Galvojom nuo streso. Nesenai pradėjo gremžti ir virš akių. Nuvežėm pas vet. Šlapimo iš jos nepaimsi, nes ji į wc eina tik naktimis, kai jos bernai nepuldinėja. Echoskopija nieko neparodė. Ji gavo antialerginių, priešuždegiminių, nuo streso vaistų. jos savijauta grokai pagerėjo, ji linksmesnė, ne taip stresuoja dėl bernų, netgi gali su jais prasilenkti neatkreipusi jų dėmesio. Trumpai tariant, oj t.y rašant, raminamieji jai padeda. Todėl tesiam raminamuosius, o pagaliau sumedžiojus sos šlapimą, paaiškėjo, kad pilvo laižymasis vis tik dėl kristalų, ką buvom įtarę, bet niekaip negalėjom šlapimo sumedžioti. Todėl ją norim maitinti atskirai, kad ji ramiai galėtų ėsti savo maistą nebijodama bernų. Šituo maistu pasivaišina ir Hipė, nes nakvoja jos su mumis kartu, atskirai nuo bernų.</p><p></p><p>Merginos, apšvieskit su tais maistais. dabar maitinu gydomuoju, bet žinau, kad yra ir palaikomais. Gal galit parašyt kokius palaikuomuosius naudojat? galvoju palaikomuoju maitinti visus 4</p>
Ohooo, koks turtingas Šponkiukas!!!

Aš
apakus. Jei ne paslaptis, bute, ar nuosavam name gyvenat?
Su gydomaisiais/palaikomaisiais maistais patirties neturiu...
Lisitėja, kad mano ir taip jau vos ne kas antras postas, nenoriu atsibosti jums.
Konservukus ėda noriai, bet ne po daug. Šiandien dar nereikėjo kišti, pati prisistatė. Sauso gal kokią kruopytę nebent... Tai nežinau. Sakyčiau, visai gerai šiaušalas laikos.
Šiandien mane lengvai priskerdė, nes nukėliau nuo palangės. Ji žino, kad negalima, kur kvietkas (tik ir taikos jį numest), bet eina tiesiai prie jo. Kai mato, kad matau, apsimeta, kad nedomina. Tik nusisuku ir vuolia...