Įkraunama...
Įkraunama...

*** Mūsų katytės ir katinėliai ***

Night, mano įsitikinimu, nėra taip svarbu, ar maistas tik premium, ar super premium - svarbiausia, kad tiktų katei. Nes FB jau prisiskaičiau apie kačių šeimininkus, kurie neriasi iš kailio, bandydami katei nupirkti PATĮ geriausią maistą, o paskui taip pat sėkmingai tampo sergančias kates per veterinarus, kaip ir tie, kur paprastu sausiaku šeria. Man geriausias rodiklis yra katės savijauta, kailiuko būklė, tualetiniai reikalai, na, ir ilgainiui kitų problemėlių atsiradimas/neatsiradimas. Kažkuriai katei reikia liesesnio maisto, kažkuriai - lengviau virškinamo, kažkas turi polinkį į struvitus ar inkstų ligas - vieno geriausio maisto nėra.
O su amžium katėms, kaip ir žmonėms, sveikatos reikalai įgauna labiau apčiuopiamas formas. Su kuo jaunystėje gali nesiskaityti, su amžium pradedi jausti rimčiau. Ir atitinkamai koreguoji mitybą ir gyvenimo būdą. Žodžiu, manau, kad viską darei teisingai, tiesiog atėjo laikas paieškoti labiau pritaikyto varianto.

Aist, nuotraukos superinės! Nežinau, kaip savijautai, bet nuotraukoms drėgmė ir rūkas tikrai pridėjo šarmo. :)

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lapyna: 04 lapkričio 2019 - 14:48

Labas rytas,

Kam reikia keltis i į darbą eiti, o kam - ne  :) 

20191102-093006.jpg

Atsakyti

Labas rytas   :4u: 

Bet tai kaip skiriasi nėjikų į darbą gabaritai  :wub: 

Šponkiuk, kažkada, kai Runciai buvo chroniški kristalai, profilaktiniai maistai nepadėjo, reikėjo tik struvitinių. Paskui užklupo alergija ir su antialerginiu maistu visi struvitiniai reikalai išsisprendė... tai va ir žinok, kas kam geriau :) Teisingai sakė Lapyna - reik žiūrėt į katiną, kuris tą maistą ėda.  Bet aišku, pradėti nuo kažko reikia.... Dabar mano šeimyna išskyrus Runcių ėda RC sterilised ir gražūs+patenkinti+nekristaliniai. sakyč, išsimėgint nusižiūrėtus maistus ir nuspręsi. Aš tik Josera light atsisakiau, nes po kurio laiko (daugiau nei metų ar net  dviejų) ir Bižū, ir Pedrui buvo po pūslės uždegimą su kristalais. Gal sutapimas, nežinau  :rolleyes:​ 

Atsakyti
Labas, pagaliau galiu pasakyt, kad žvėris pradėjo normaliai ėsti pats. clap.gif
Ir prašo pats sausiukų, konservų kažkodėl nelietė.
Atsakyti
Kaip džiugu už Pusnę bigsmile.gif Kad tik geryn ir geryn..

Aš mielai prigulčiau šalia neinačių į darbą. Būčiau dar viena svorio kategorija hihihi.gif

Aist nuotraukos puikios wub.gif Ir tas rūkas tik prideda šarmo smile.gif

Atsakyti

Night, smagu dėl Pusnės. 

Erendira, manau dabar užsakysiu didelį maišą hill's (šiuo metu Bugi hill's gauna) ir jį sumaitinsiu visiems, tuo pačiu bus ir kitiems į naudą, jei turi kokių kristalų užuomazgų. O tada turbūt pereisiu prie rc sterilizuotiems, kuris turi s/o žymenį.  Gerai būtų pereiti nuo sausiukų prie kitokios mitybos, bet tą galiu daryti tik su trim iš keturių. Bugi netik išranki sausam, konservui, bet ir mėsai. Tai ji vištienos nevalgo, tai jautienos. 

Prispaudė Rainys, ir kol išpirkos nesumokėsiu, nenulips nuo manęs:

20191102-150333-01.jpg

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Šponkiukas: 05 lapkričio 2019 - 10:49

Valio Pusnei  :D 

Nėjikų į darbą gabaritai skiriasi bet dažniausiai ant žemės būna nuverčiamas tas pilkai baltas nėjikas  :)​  arba tiksliau jis geraširdiškai leidžiasi nuverčiamas

Atsakyti

Išpirkos reikalautojas labai iškalbingas  :D​ 

Atsakyti
Dievuliau, koks išpirkos prašytojas wub.gif Atiduočiau viską biggrin.gif
Atsakyti
Žinokit kiek nusistebėjau. Bandymas konsultuotis dėl šiaušalo dietos baigėsi tuo, kad Royal inkstams skirti maistai ok (kadangi jau ir taip jais šeriu). Ir viskas. Dėl papildų nk nesakė. Tai tiek seniai galėjo pasakyti, kad yra spec. maistas ir juo rekomenduojama šerti. unsure.gif
Atsakyti

Night, aha, ims jie tau ir sakys, o kaip po to melejonus iš gydymo surinkt?  :D Juokauju žinoma, visokių veterinarų pasitaiko. O čia esančios merginos, savo kailiu, na gerai, ne savo  :D viską patyrusios. Aš jau susidūriau, kad net keli veterinarai man pievas pasakojo, o merginos viską tvarkingai susakė, taip kaip ir buvo  :4u: 

Atsakyti
QUOTE(gielux @ 2019 11 05, 17:13)
<p>Night, aha, ims jie tau ir sakys, o kaip po to melejonus iš gydymo surinkt?  biggrin.gif Juokauju žinoma, visokių veterinarų pasitaiko. O čia esančios merginos, savo kailiu, na gerai, ne savo  biggrin.gif viską patyrusios. Aš jau susidūriau, kad net keli veterinarai man pievas pasakojo, o merginos viską tvarkingai susakė, taip kaip ir buvo  4u.gif </p>

Juokas juokais, bet, taip, visai gali būti, juk tai verslas, iš to jie gyvena. Tuo labiau, juk Pusnyna be draudimo, vadinasi, gydymui nėra skirta fiksuota suma, kurią garantuotai klinika gautų.
Atsakyti