Įkraunama...
Įkraunama...

*** Mūsų katytės ir katinėliai ***

Valio Pusnei!  :clap: 

Rainys moka nutaisyti labai LIESĄ veido išraišką kaulydamas. :D 

Mano katinas žioplys. Nu totaliai nesigaudantis gyvenimo realijose. Nesuprantu, kaip iki šiol niekas jo snukučio "nepapuošė"...

Šiandien darbavausi kieme - ir jau matau, Mikutė neramiai trepsi palei tvorą. Akurat: katinas tvoros viršum svirduliuoja. O aš jau žinau, kad už tvoros gyvena raina žiežula. Ilgai laukti nereikėjo: kitapus pasigirdo riksmai keiksmai triukšmas, katinas nuskrido nuo tvoros, ant tvoros atsirado aršiai rėkianti kaimynka. Mika jau pasišiaušusi skuto į kitą kiemo galą, bet kaimynka pamatė mane ir susirinko savo garsiakalbį nuo tvoros. 

Ir ką galvojat, Haku padarė išvadas? Vos tik triukšmas nutilo, mano gražuolis vėl ant tvoros nuotykių ieško. :oh:  Maža to, nušoko į aną pusę. Neilgai trukus vėl triukšmas keiksmai, Mika padvigubėjus slepiasi uo mano kojų, o Haku... nėra. Nežinau, per kur jis evakavosi, bet kieme atsirado tik po kokių 5 min.

Katinai katinais, bet mačiau, kad jis ir pas kitą kaimyną pažinčių ieško. O ten gyvena toks baltas man beveik iki pažasties, kaip ten jo giminė besivadintų. Laimė, kad ten tvora nelabai įveikiama. Bent jau kol kas....

Tas mano gražuolis, beje, ne tik kad muštis nemoka, bet net kailiuko pašiaušti nesugeba. Turbūt jaučiasi toks mielas ir gražus, kad jo niekas nenuskriaus...

Atsakyti

Sveikos. 

Grikis su Juma tiesiog tobulybės.  :wub: 

Rainys Šponkiaus koją primynęs reketu užsiiminėja.  :D 

Ainu irgi stabiliai bando skaniukų ( RC meinams) išprašyti. Tik, kad nepasisekė jai su užsispyrusia mamka - ožka. Bandau atvesti katę į šlapiavalgystę. :B Mažais žingsneliais. Aš kantri. :) 

Ilgesinga meditacija prie ex skaniukų spintelės:

CB166-CB0-9068-4-F86-898-C-46-E16-DE505-

Žiūrėk, šeimininke, aš tau pelę, tu man - Royalio. 

D4418-EEA-B38-B-46-C9-9-D12-C2487-F6306-

Tiesioginė vakaro transliacija - gyvūnų apgultis:

8-D3443-BA-299-D-4-D9-D-B39-C-CB14-D110-

O dėl portugališko rūko, tai šūds gavosi, kai važiavome į kalnus vienos įspūdingai spalvotos Pena pilies žiūrėti. Pilis tai va tokia:

6-ACF9-EAB-A337-449-C-84-DF-CC96-D2-B3-B

O mūsų viešnagės joje dieną vaizdelis buvo kaip su balikliu ACE nuskalbus spalvas:

5-F3-EEC70-1-DF6-4413-AF8-A-C81-CE9-CE7-

(Pirmą foto užsiutusi padariau suvenyrų parduotuvėje pasičiupusi atvirutę.)

Atsakyti

Haku didelės širdies naivuolis. :wub: Sakyč, kaip mano Čija. Ta pusglušė irgi nepasidariusi išvadų bando blogį gerumu nugalėti.  :blink: 

Bet tai, Lapyn, ten pas jus katinų Santa barbaros vyksta.  :D 

Atsakyti

O ten gyvena toks baltas man beveik iki pažasties, kaip ten jo giminė besivadintų.

Snieginis leopardas  :bigsmile: 

Atsakyti

Aist, man ta nuskalbta nuotraauka bent 10 kartų gražesnė už atvirutę. Nes atvirutė gražiai nuobodi...

Ir kaip Ainu pilvelis reaguoja į šlapiavalgystę? :)
Haku tokiam pokyčiui gal ir pasirašytų, bet Mika labai konservatyvi katė, geriau badaus, nei keis įpročius. Jau wc gavau du pastatyti (nu ok, iš tikrųjų visus tris), nes poniai tinka tik smulkus "smėliukas" ir su jokiom pjuvenų granulėm ji nesitaikstys. Nesugebat man nupirkti smėlio - pasinaudosiu jūsų vazonais. O į tas malkas galit patys š**t. Tai va, o vietinėj rinkoj gero smulkaus kraiko nėr, tik baisus ir dulkantis (ir nelabai sušokantis) bentonitas.

Atsakyti

Tai va va, kad tos katės dažniausiai žiauriai konservatyvių pažiūrų. Liberalų kaip Haku - vienetai. :)  Atsimenu, kai globojau Diinkos katukus, viena katytė Tavi griežtai neėdė sauso, tik šlapią. Aš ten ją visaip kaip apgaudinėjau, įmaišydama į mėsą sauso granulių. Dabar manau, intuityviai  gudri ta Tavi buvo.  :) 

Ainu kol kas turi įprasto Taste'o sauso pripilto kaip įprastai. Tai nebadauja. Bet nebeduodu RC skaniukų ir didinu žalios mėsos kiekį bei keičiu paprastą žalią mėsą į teisingesnę receptūrą ( pagal anksčiau įdėtą nuorodą). Jei pasieksiu, kad pilnai subalansuotą mano gamintą šlapią maistą ės normaliai, atimsiu sausą. 

Atsakyti
Kaip aš norėčiau tokio geruolio, kaip Lapynos Haku. wub.gif Koks ten žioplys, ten geraširdis vaikščiojantis stebuklas. wub.gif

Pusnyna kai tik ėmė geriau jaustis, iškart atvirto į kobrą. Kai negalavo, štai koks stebuklas buvo įvykęs (neapsigaukit, taip būna tik per šventes, kurių datas pati nusistato): Pusnė
Atsakyti

Vincas galetu Pusnei paskolinti puse savo edrumo. Tas galetu visus apesti tik jis graziai sedi laukia ir paskui tikrina bliudus. Arba Tora nustumia ir jo slapia sueda. Nes Toras gi needa nieko raw . Tik sausa, ir šlapia. Cia nuoirkau Hills urinary. Hair ball control. Galiu pati esti nei viens netgi edrunas needa. Uztai is Lidlo maistas baisiai vertinamas. Bet jis ten suoer premium,gal ir nera blogas. Šiandien Vincui daviau jautienos gabaliukais. Oasjui radau visa isvemta nekramtyta. Ka su juo daryt  ne kramto ryja viska paskui vemia. Arba primaiso maisto bevogdamas is Toro irgi apsivemia. Cia man pigiau farsa pirkti jan dar ir kramtyt nereiks. Nes tingi matyt. Lapyn Toras irgi isvepes toks. Is jo gali viska atimt sedi ziopso. Arba idedi est tai medituoja kol pradeda. Bet va ant drauges vaiko sugebejo apsnypst ir urgzti. Kazko vaiku nemegsta pastebėjau 🙄🙄 Noriu ir as neit i darba  IMG-20191029-191404.jpg Fejerverkai jau uzkniso cia visa savaite. Gerai katinai nebebijo. Bet pradzioj Vincas krupciodavo cia akym isverstom drebedavo. 

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Azucena: 05 lapkričio 2019 - 21:42

Pusnė labai elegantiška daili princesė. 

O gulintis ryžas Azu fainas katas labai atsipalaidavęs. 

Aš tai susidūriau, kad įspūdingai graži katė dažnai nebūna itin meili. Nes, nu ji ir taip graži.  :D 

Atsakyti
Aist, perdaviau, ką parašei (turiu šizofreniškumo, tai įsivaizduoju, kad mano mintis skaito, ir šiaip kalbuosi balsu su ja, nors kurčia biggrin.gif).
O šiaip man visi pūkiai gražūs. Gal tik nevisai suprantu beplaukių grožį.
Azucena, man vienas gražiausių vardų Vincas. Nesvarbu dvikojui ar keturkojui. rolleyes.gif Pusnė šiaip irgi visad buvo ėdri mergytė, o ištuštėjus dubenėliui ir naktį skandalas kartais kildavo. Rodos, grįžo tas ėdrumas.
Atsakyti

Aš tai susidūriau, kad įspūdingai graži katė dažnai nebūna itin meili. Nes, nu ji ir taip graži.  :D

Dar reikėtų pridurti,kad graži katė,jau padarė dyyydelę paslaugą pasirinkdama šituos namus, juose apsigyvendama.Čia apie mano Zundą.Įsismelkė į namus, įlipo į širdį,ir ne man vienai, sėdi ten, murkia, o jūs dvikojai per galvą verskitės,kad katytė būtų laiminga.Ir glostymas griežtai dozuotas, pagal grafiką.Guliašo tas neliečia.Guliašas teikiamas, kai madam užlipa ant palangės.Tai ženklas nenuovokiem dvikojam,kad katytė alkana,viską mesti ir maitinti.

Džiugu, dėl Pusnytės, greitai reikalai susitvarkė.

Vinculio koks puknumas :wub:7e1ec408dced.jpg

Poguliukas, prašome netrukdyti  :rolleyes: 

Atsakyti

Smagu dėl Pusnės :super:

Jo, kačių grožis ir meilumas, regis dažnai būna atvirkščiai proporcingas  :D   Imkim kad ir Runcių - visiškai negarantinis kačius, ašarojančia akim, bet meilumo turi už abi mano autistinę ir princesinę mergas  :wub: 

Beje, šian mėginsim atlikti Fiv ir dar ten kokius tyrimus Runciui. Nes neaišku ko negyja ausis. Jei jokių brudų nerasim, teks ausikę patrumpint... o tai visi namai nutaškyti krauju - ar su gaubtu, ar be jo, nusidrasko, pasipurto ir  :oh:  Žodž, gali būti, kad Runcius bus dar labiau negarantinis  :unsure: 

Rainys kokio suvargimo :hihihi:  Šponkiau, išpirka būtina.

Pas Lisitėją, matau spec. įranga kačiukamas miegoti  :D 

Vincukas  :wub:​ 

Atsakyti