Valio Pusnei!
Rainys moka nutaisyti labai LIESĄ veido išraišką kaulydamas.
Mano katinas žioplys. Nu totaliai nesigaudantis gyvenimo realijose. Nesuprantu, kaip iki šiol niekas jo snukučio "nepapuošė"...
Šiandien darbavausi kieme - ir jau matau, Mikutė neramiai trepsi palei tvorą. Akurat: katinas tvoros viršum svirduliuoja. O aš jau žinau, kad už tvoros gyvena raina žiežula. Ilgai laukti nereikėjo: kitapus pasigirdo riksmai keiksmai triukšmas, katinas nuskrido nuo tvoros, ant tvoros atsirado aršiai rėkianti kaimynka. Mika jau pasišiaušusi skuto į kitą kiemo galą, bet kaimynka pamatė mane ir susirinko savo garsiakalbį nuo tvoros.
Ir ką galvojat, Haku padarė išvadas? Vos tik triukšmas nutilo, mano gražuolis vėl ant tvoros nuotykių ieško. Maža to, nušoko į aną pusę. Neilgai trukus vėl triukšmas keiksmai, Mika padvigubėjus slepiasi uo mano kojų, o Haku... nėra. Nežinau, per kur jis evakavosi, bet kieme atsirado tik po kokių 5 min.
Katinai katinais, bet mačiau, kad jis ir pas kitą kaimyną pažinčių ieško. O ten gyvena toks baltas man beveik iki pažasties, kaip ten jo giminė besivadintų. Laimė, kad ten tvora nelabai įveikiama. Bent jau kol kas....
Tas mano gražuolis, beje, ne tik kad muštis nemoka, bet net kailiuko pašiaušti nesugeba. Turbūt jaučiasi toks mielas ir gražus, kad jo niekas nenuskriaus...