Įkraunama...
Įkraunama...

*** Mūsų katytės ir katinėliai ***

Ačiū už sveikinimus mano senoliui.

Žiūriu ir Runcelis ir Setukas abu pusiaausiukai. :blink:

Erendira, gal tai skardos gabalas ant kelių gerai būtų?Ale sunkus bjaurybė būtų.

Seniai matyta Zundytės trijulė :wub:

Bet tai Špūlės mažumas  :oh: Jei ne Erendiros geros rankos, nebūtų užaugusi katytė.

Pusnės prabangi odiga :wub:

Kas ten ką vogti nori? Pavokite  mane, va žiūrėkite ką su manimi daro, kaip nepagarbiai varto  :blink: Skundą rašysiu...

f48b55d10ef5.jpg

Atsakyti
Man šiandien visą dieną galvą skaudena. Kaip nervina aggressive.gif

KOkia Pusnės odiga karsta.gif thumb_yello.gif

Setuką su gražiu gimtadieniu 4u.gif

Špulytės smulkumas įgimtas ir nuostabus wub.gif

Kaip čia apie sportą į temą. Aš jau keli metai ruošiausi morališkai ir visai kaip eiti sportuoti. Ir pagaliau subrendo reikalas. Žinojau, kad treniruokliai ir aerobikos ne man. Pasirinkau jogą ir neprašoviau. Ir kūnui ir protui ir su prasme. Kaip sakau, 1 klasę jau baigiau, eisiu į 2 klasę, o naujais metais į atviras pamokas.
Atsakyti

Beje, dar nepaminėjau body fleks.Ten kvėpavimas derinamas su jogos elementais.Visai nieko.Tik minusas, tai garsus oro iškvėpimas.

Atsakyti

Beje, dar nepaminėjau body fleks.Ten kvėpavimas derinamas su jogos elementais.Visai nieko.Tik minusas, tai garsus oro iškvėpimas.

Man po pertraukos būna, kad net gerklę paperšti :)

Atsakyti

Dar Špulytės seskės Šujos (irgi kaunietės) 

DSC-8527.jpg

Atsakyti

Mano visiškai subjektyvūs pamąstymai apie gymus :)))

Kadais dinozaurų laikais štanginės arba kačialkos buvo skirtos kultūristam ir jiems prijaučiantiem. Ten buvo daug laisvų svorių: štangos, hanteliai, šiek tiek treniruoklių, na ir vienas kitas kardiotreniruoklis, kur nors kampe, skirtas pagrinde kojų dienai :))) na ir rimti dėdės su rimtais preparatais, dažniausia to neslėpdami net. Šiandien klubuose turim daug kardio, daug treniruoklių, šiek tiek laisvų svorių, na ir trenerius - didžiažasčius cheminius apolionus, kurie žinoma, kad gyvenime nieko nieko nevartoję, tik ryžiai ir vištiena  :B toks apolionas net policijai vadovavo. Dabar detaliau, kardio - bėgi ir sveikėji minutėmis, kaipginetaip, visų pirma bėgt nėra pats sveikiausias užsėmimas ant šio svieto, iki 30 metų organizmas atleidžia daug glupstvų, tiesa, po to atsiima. Taigi, bėgt reik mokėt, bėgt nereikia ant bėgtakio, ant jo geriausia eit į kalną, kaitaliojant intensyvumą. Kodėl blogai bėgt, apie sanarius nešneku, todėl, kad žmogų valdo sudėtinga neurohumoralinė sistema( nu čia keiksmažodžiai pasirodyt, kad univere ne veltui sėdėjau   :D ). Taigi į smegenis eina impulsai iš kojų - chebra mes bėgam, o iš akių- nifiga mes nebėgam. Vienžo, kas pirmą kartą bėga ar po petraukos, puikiai žino, kad atsistojus ant žemės vis tik ji sukasi  :D įvairių nuomonių apie visą šį reikalą yra, bet viena iš tokių, kad tai bereikalingas stresas smegenim. Aišku čia baika toks stresas, bet tai parodo, kad organizmas žiauriai sudėtinga štuka. Einam prie antro punkto - treniruokliai. Izoliuoti prarimai, gamtoje to nėr, smegenys vėl gauna signalą- tu kartoji tą patį pratimą n- tajį kartą kvaily, dilini sanarį, kas yr tiesa. Na su bobiškais svoriais nieko baisiai nenudilinsi, bet kiekvienas žmogus asimetriškas, retas treniruoklis yra su laisvais svoriais, leidžiatis kiekvieną pusę daryt atskirai. Taigi, jei kairė pusė silpnesnė, ji ir liks tokia, nes dešnė dirbs už save ir už slabakę. Dar judėjimo individuali amplitudė, vienžo. Darant pratimus su laisvais svoriais, visą apkrovą prisitaikai pagal save. Dabar apie apilionus. Jie nejaučia slenksčio, po kurio organizmas smarkiai užsirūgština. Pradinuko užrūgštinimas - visiškai nieko gero. Neretai po to seka traumos. Užrūgštinimas - tai pieno rūgšties perdidelis kiekis. Tokius bajeriukus, kai porą dienų rankytes, kojytės skaudena, minimum po gero pusmečio galima daryt. Na ir kaip su sveikata gali būti susijęs cheminis apolionas????  :D Čia jau Erodė galėtų pasakyti kas kasa tokiem būna  :D . O realybė yra tokia, sportas, ryškus kūnas ir sveikata ne visai dera, tai aš čia švelniai parašiau. Tie visi treneriukai naktimis tyliai rauda į pagalves, nes beveik pas visus traumos. Kai buvom su vyresnėle klinikoj, sutikau pas mus dirbusią aerobikos trenerę, atvažiavo operuotis išvaržos. 
Jazau kiek pripyliau, nežinau kas perskaitys  :D  čia 1 dalis. Jei atsiras noričių, parašysiu dar, apie tai, kad sportuot būtina, bet daryt viską reik su protu  :umn: 

Atsakyti

Gielux, labai įdomu.Bet vis tiek galvoju,kad geriau eiti į gymą ir kažką daryti, nei verkti sėdint prie kompo, su baronka burnoje- vaje, vaje, kokia aš stora.

Atsakyti
Gielux, viską perskaičiau, viskas logiška, su viskuo sutinku ir laukiu antros dalies. tongue.gif
O kaip geriau: jei, pvz., man iš bandytų sportų vis dėlto fainiausia treniruokliai, ar geriau taip, ar kai visai šiknos nejudinu? Tiesa, mankštindavaus aš ten su kokiais 2 kg. Darbas sėdimas (neskaitant, kad buvo transformavęsis jau į gulimą), iš/į mašiną kokie 10 žingsnių. Esu bandžius bėgioti lauke. Nu neeeeeee. Turbūt never again.
Ir kas yra laisvi svoriai?
Atsakyti

Lisitėja, aš laiko neturiu dabar, bet ryt (gal) parašysiu, kodėl į gymą eit reikia, bet svarbu sau nepakenkt, nes atstat oiiii kaip yra sunku :))))

Night, ryt, gerai. Bėgu vergaut savo vyresnėlei, nes jai gulimas režimas

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gielux: 28 lapkričio 2019 - 19:33
QUOTE(Lisitėja2 @ 2019 11 28, 19:21)
<p>Gielux, labai įdomu.Bet vis tiek galvoju,kad geriau eiti į gymą ir kažką daryti, nei verkti sėdint prie kompo, su baronka burnoje- vaje, vaje, kokia aš stora.
</p>

Vat aš irgi galvoju. hmm.gif Suprantu, jei kitą dieną kažką skauda, tai negerai, bet jei ne, ir jei nepersistengi, vis tiek juk profesionaliai toli gražu niekad nesportavau, ar ten gali kenkti labiau, nei padėjus šikną. unsure.gif
O dar, aš kaip pensininkė (Sodra, jaučia mano sena širdis, šito nepripažintų, bet aš žinau geriau), jau ne tik storumas, bet gal ir šiaip nesveika taip plerpsot, kaip aš, su tom baronkom. ninja.gif Po to inkščiu į miestą išėjus, paėjus 100 m (metrų, ne metų), kad žmonės gelbėtų...
Papildyta:
Lauksim lauksim. Sveikatos jum. 4u.gif
Atsakyti

Gielux, norėčiau ir kitų dalių  :rolleyes: 

Bet šiaip ir aš, kaip Lisitėja, už ko nors veikimą  :rolleyes:​ 

Atsakyti

Night, tau šuns reikia, pageidautina medžioklinio.Tokio, kuriam reikia ilgų pasivaikščiojimų.Vo, tada neštum odigą kaip didelė.Nes šuniui nepasakysi,kad aš šiandien niekur neisiu, galvą ar šikną skauda, ar koja viena atsilieka.Imi pavadį ir sliūkini.Žinau,ką sakau, du turiu. :P

Gielux, vyresnėlei sveikatos :4u:

Atsakyti