Nu va, dabar tvarka

Laba
Night, laisvi tai tie, kurie nepririšti svarmenys, blynai, štangos.
Ačiū visom už palinkėjimus dukrai.
Aist, mano šio ryto slaugymo ypatumai. Guliu lovoj, į wc noriu žeuriai, bet guliu ir nejudu, apsimetu miegančia
Katukai nuostabūs, o Bižu gerutė princesė o jei jūs jos dialekto nesuprantat, ne jos problema.
Niu ką, raitau toliau.
Pirma nuo to, kaip kartais nieko nedarymas yra net geriau už darymą Sėdim kamšty, prabėga jaunuolis, ok, aplenkiam, sustojam, jis vėl aplenkia. Na ir vilnietėm bus aišku, nuo Kardiolitos iki Spaudos rūmų taip, męs nusukom, jis nušuoliavo toliau. Kokia gali būti sveikata lakstant palei kamštines gatves?! Pati užterščiausia vieta mieste yra sankryžos, kuriose stovi mašinos, na o čia viena didelė sankryža
apie bėgimus kieta danga nekalbu. Vienžo, kaip rašiau anksčiau sportuoti yra būtina , bet daryti tai tinkamai. Dabar kodėl būtina sportuot. Šiap kaip ir kiekvienos gyvasties, mūsų misija: atėjau, pasimaitinau, pasistengiau, kad manim nepasimaitintų, pasidauginau ir ate. Gyvenimo trukmė pailgėjo sąlygiškai ne taip seniai, palygint su visa žmonijos istorija. Taigi, nuo 35metų, nors kitur rašo net nuo 30, mūsų raumenų masė pradeda nykti, sausgyslės darosi neelastingos. Taigi, Night arti tiesos, realiai gamtai, kai pasibaigia fertilumo pikas, į mus visiškai nusispjaut, vienźo pensija
Tai dabar ta dalis, kad gymai gerai. Kadangi raumenų masė nyksta, mes privalom duot krūvio, bet tai daryti protingai. Mano galva, įdealiausias sporto modelis. Pirma pas kinezeterapeutą, jie turi krūvą navatnių testų, įvertina kuri leškos dalis stipresnė, kuria ranka geriau pasiseks užtvot kam nors. Įdealu, jei žmogus nesportavęs, pas kinezeterapeutą užsilaikyt, sustiprint gilesnius raumenis. Dar visos balansinės, funkcinės treniruotės su tuo susitvarko. Ir tada su gromata pas trenerį. Kaip turėtų atrodyti treniruotė klube: apšilimas, tada treniruokliai ir laisvi svoriai ir užbaigiam tempimo pratimais. Jei treneris tik pasodina į treniruoklį, nieko gero, treniruokliai yra patogu- pasodinai, prigrasinai, kad nedėtų svorio, i psio, nieks nieko nesusitraumuos. Bet, kaip rašiau, jei kairė pusė silpnesnė, žmogus persisukę, korekcijos su paprastu treniruokliu nepadarysi. Čia panašu kaip, kad kas universalu, netinka niekam
, na ne taip žostkai, bet esmė aiški. Dabar apie moterų sporto ypatumus. Na vėl, ne mūsų funkcija bėgt gaudyt mamutą ir vožt kaimynui kuoka, todė mes sėslios iš prigimties. Na aišku, sapiens ir Instagram fotkės įnešė korekciją, na bet niekur toli nuo gamtos nepabėgsi. Moterim, vis tik smagiau sportuot kai jos tai priverstos daryt, pėvėzė yra tvarkaraštis
Svarbi dedamoji viso paveikslo - sportas turi patikti, nes tai daryti reikia nuolat. gamta pasistengė, nori ilgiau kokybiškai gyvent - būk malonus, eik art
Erendira berods rašė apie pasivaikščiojimus, puiku, greitas ėjimas, dar nerealiai, jei su paįvairinimais žingsnio kas kažkiek laiko, tada sustot, ar kokie lauko treniruokliai, ar tiesiog pritūpimai, mostai ir pan. ir toliau čiūžinam. Grįžtam namo, ant kilimuko tempimo pratimai. Vienžo trys banginiai: kardio treniruotė, jėgos treniruotė(raumenukai nyyykstaaa) ir tempimo pratimai. Tik sportuot reik intensyviai. Tarkim, treniruoklių salėj, jei trauzai šlapi, liuks. Ėjimas irgi ne koja už kojos, o siekian patekt į olimpinę rinktinę, nesvsvarbu, kad į žiemos Zimbabvės, bet vis tiek
Žinoma, kad judėt būtina, bet gaudom iš to kaifą ir max naudą
P.S. Į crosfitą geriau neikit
Nunu, kalbi kaip Trockis
Sveikos.
Gielux, tavo postai - ko gero, vieni smagiausių mano skaitymų apie sportą. Aš šiandien turėjau važiuoti pas kinezitetapeutę, bet užstrigo garažo atsidarymo vartai, kažkoks ten troselis nutrūko. Ir ką, atjungiau palubėje elektrą, bandau rankiniu būdu kelti garažo vartus. Eina sau, pusmetrį pakėliau ir visks. Mind the gap, tsakant.
Na, techniškai galėjau iššliaužti iš garažo pilvu, bet neturėjau galimybės iškrapštyti Hondos laukan per tą plyšį ir iš lauko pusės nuleisti tų vartų ( rankena tvirtinama tik iš vidaus). Skambinau atsiprašinėti trenerės, kad šįkart techniniai nesklandumai mane įveikė ir įkalino namie.
Nieko, prabėgs laiko, pasveikusi dukra kaip gazelė laigys. O kai tu pasensi, atsidėkodama atneš tau stiklinę vandens.
Grikio balionėlinis jaukus gražumas
Šponkiuko Bugi akis išplėtus, matos, kad vargsta ant keliu.
Erendiros vyzdžių kelionė smagiai susiskaitė.
Aš, Šponkiau, kažkada buvau užsisakiusi specialius lęšius astigmatinius, sumokėjau visai nemažai, šūds gavosi - nepripratau nė per kur. Išmečiau. Lęšiai ne man.
Labas rytas, skaitau jūsų mokomąją medžiagą, seku nuotraukas.
Grikis turi pakankamai efektyvaus paviršiaus šilumai siurbti.
Bugi: jei nepakeliamą darbą (sėdėjimą ant žmogo kelių) derini su pramoga (dėžute), tai darbas tampa įmanomas.
Apie treniruotes skaitau ir slepiuosi tarp eilučių... Nu man tie sporto saliai su visom kankinimo priemonėm įkvėpimo nesukelia... Kažkada bandžiau jogą lankyt, bet man ten buvo per daug pratimų pasilenkus (senos stuburo traumos...). Po jogos tarsi turėtum jaustis išlaisvinta, o aš vos paršliauždavau namo surakinta nugara.
Gilioj jaunystėj man patikdavo bėgioti, bet kai šį rudenį porąkart pabandžiau išbėgti, tai organizmas pakėlė štormą. Paskaičius Gielux paskaitėlę, bent jau suprantu kodėl. Pradedant nuo to, kad norint bėgioti mano amžiuje, reiktų ir sverti kaip studentei (-18 kg nuo dabartinio), nes kitaip tuoj teks su ramentais vaikščioti. Seniau dar susikaupdavau mankštelei po 10-15 min per dieną. Dabar ir tuos numuilinau. Guodžiu save bent tuo, kad namas su laiptais, kitaip virsčiau garantuota medūza.
Apie astigmatizmą ir linzes. Mano vyras turi didelį astigmatizmą su saikinga toliaregyste. Seniau tokių linzių tiesiog nebuvo. Dabar gal ir galėtų gauti, bet patys gydytojai nerekomenduoja: vargu ar tiks. Ypač, kai jis ir akinius po porąkart perdarinėja, kol gali nešioti. O va dukra su savo +9 teleskopo, bet be šoninių nukrypimų nešioja linzes ir vargo nemato.
Truputį ne į temą...
Ukraina - stebuklų šalis. Niekas nesikuklina tokių skelbimų klijuoti ant stulpų. Dar poroj vietų mačiau didelį stendą su "tachografų kalibravimu". Reikės pradėti rinkti "legalių paslaugų" kolekciją.
20191130_141027.jpg 342,05KB
0 Parsiųsta kartų
Šiandien pas mus netikėtai šilta: +4. Ir net nelyja. Ta proga išleidom katulius į kiemą. Po pusvalandžio jau mačiau, kaip rainoji kaimynų rėksnė vijosi Haku per visą savo teritoriją. Nu blondinas tas mano katinas, niekaip nepasimoko...