Įkraunama...
Įkraunama...

*** Mūsų katytės ir katinėliai ***

Mik mažuuuti 

d055fafd3576e9fbfde7c339d03b6bc3236.jpg

Atsakyti

Erode, vaje  :4u:​  Vargstas Kingas :( Stiprybės tau

Atsakyti

Kaip Kingučio gaila, bet gal tai nebus piktas daiktas?O be klausos galės gyventi, juk neina į lauką, nepapuls niekur.

Atsakyti

AŠ darysiu viską, ką galėsiu, bet jei tai kartosis... Nesinori kankinti - laikysiu, kol nesikankins... Bet baisiausia, kad Jomantas taip jį myli... 

Pas mus nepopuliariausias - Mauricijus, nors jis ir ant ranku man ateina, guli pas mane, migdo mane, bet tas masažas pilvui - ne, Tašė jį nuveja, nes ir ji nori pašonėj gulėti. Kingas miega pas Jomantą. Jiedu ten meiliai susiglaudę guli ir migdos.

Atsakyti

Erode, liūdna, kad taip yra. Kaip lemta, taip bus. Jomantas tavo protingas vaikis, išliūdės ir su laiku susitaikys. Laikykitės.  :4u: 

Čija susirgo - čiaudi, kosėja, sloguoja, akys pūliuoja. Parsivežiau jau ant ribos tokią vakar, šiandien pablogėjo. Ko gero, sugebėjo peršalti kažkur.  Sudaviau antibiotikus, tobradexą į akis lašinu, rengiu vedant į lauką, spanguolių šilta arbata su medum girdžiau. Pirmą kartą jį man taip "žmogiškai" serga. Ėda savo maistą ir matosi, kad ryjant skauda gerklę. Žiūrim su vyru, stebimės. Kad tik katės neužkrėstų.  :hmm: 

Atsakyti
Vargšas Kingas, sveikatos jam.
Čijai taipogi.
Mes jau PL, neįtikėtinai žvalūs. Šįkart žvėriukas neturi tiek streso, kiek atvykstant. Viskas jai įdomu, ypač fūros ir autobusai. Susimušėm tik 2k.
Kažkodėl apsuktai prisegt išeina, bet tiek to.
Ačiū už linkėjimus kelionei. Rodos, linkėjimai bus išsipildę. smile.gif

Pridėta:

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Night13: 06 sausio 2020 - 01:09

Rytiniai dėžučių bandymo darbai

20200105-131343.jpg

Night - sveika jau ko gero Lietuvoje  :4u:  

Erode - laikykitės su Kingu  :4u: 

Čijai linkiu kuo greičiau atsikratyti peršalimu  :4u: 

Erendiros porelė  :wub:  Runculis tiesiog tobulas  :wub: 

Aš Kruopą vakar parsinešiau iš tėvukų po naujametinių atostogų  - ryte nubudau iš visų pusių apkaišyta katinais, Grikis su Kruopa iš šonų užspaudę, Jumcikas ant kaklo užsivyniojusi

Atsakyti

Labas rytas :4u:Snyguriuoja pas mus lengvai,minusiukas mažiukas, visos balutės užtrauktos.

Žiema,drėgmė,vėjas, nenuostabu,kad Čija peršalo.Bet kaip tu jai arbatą sugebi sugirdyti?

Night, gal tu jau tikrai LT?Yra spec tabletės nuo streso gyvūnams.Tikrai pamačlyvas daiktas, Setas su tabletėmis visą šventinį laiką ištvėrė.

Duokit gi Grikiui normalesnę dėžutę :ax:

O mūsų namuose pufas per mažas :blink:

f8df4b27ded5.jpg

Atsakyti

Sveikos. 

Erendiros suktukas - In ir Yang.  :wub: 

Lisitėjos pūkiai gražiai susikomponavę ant pufo.  :wub: 

Grikelio mikro dėžikė.  :D 

Čija šiandien vis dar šnirpščia, švokščia ir čiaudi, bet akys jau daug geresnės. Pataikiau su antibiotikais.  :super: 

Lisitėja, aš darau šuns "arbatą" labai paprastai. Esu rudenį prisišaldžiusi ledo formelėse maltų su medumi spanguolių tokiom vienkartinėm/vieno arbatos puodelio dozėm. Tai užpilu tą šaldytą kubelį šiltu ( tik ne verdančiu) vandeniu, įmetu šaukštelį jautienos faršo, viską išmaišau, supilu į dubenį  - skaniausia šuns arbata gaunasi. Na, bent jau Čija labai noriai ją išlaka.  :) 

Atsakyti

Skaniausia šuns arbata prieš pietus skaniai nuskambėjo  :D 

Atsakyti

Aist,patentuok šuns arbatą,Nobelis garantuotas.😆

Atsakyti

O vargeli, vargšas Kingas, vargšas Jomantas... Erode, laikykis. Gal dar nėra taip blogai? :unsure: 

Čijai - greitai pasveikti :4u: 

Šponkiuk, žinau, kas yra gastritas. Jau gerus metus žinau. Ir užjaučiu. Man šiuo metu lyg ir viskas gerai, bet būna suvalgai kokią nesąmonę - ir vėl iš pradžių. 

Magnun, tu turbūt tyčiom tokias mažas dėžutes vartoji, kad liptum Grikeliui ant jautrios temos? :rolleyes: 

O čia truputį papavydėkit. :) Vakarinis meilės priepuolis: https://youtu.be/h6AX6FHGXSQ

Atsakyti