Mik mažuuuti
AŠ darysiu viską, ką galėsiu, bet jei tai kartosis... Nesinori kankinti - laikysiu, kol nesikankins... Bet baisiausia, kad Jomantas taip jį myli...
Pas mus nepopuliariausias - Mauricijus, nors jis ir ant ranku man ateina, guli pas mane, migdo mane, bet tas masažas pilvui - ne, Tašė jį nuveja, nes ir ji nori pašonėj gulėti. Kingas miega pas Jomantą. Jiedu ten meiliai susiglaudę guli ir migdos.
Erode, liūdna, kad taip yra. Kaip lemta, taip bus. Jomantas tavo protingas vaikis, išliūdės ir su laiku susitaikys. Laikykitės.
Čija susirgo - čiaudi, kosėja, sloguoja, akys pūliuoja. Parsivežiau jau ant ribos tokią vakar, šiandien pablogėjo. Ko gero, sugebėjo peršalti kažkur. Sudaviau antibiotikus, tobradexą į akis lašinu, rengiu vedant į lauką, spanguolių šilta arbata su medum girdžiau. Pirmą kartą jį man taip "žmogiškai" serga. Ėda savo maistą ir matosi, kad ryjant skauda gerklę. Žiūrim su vyru, stebimės. Kad tik katės neužkrėstų.
Rytiniai dėžučių bandymo darbai
Night - sveika jau ko gero Lietuvoje
Erode - laikykitės su Kingu
Čijai linkiu kuo greičiau atsikratyti peršalimu
Erendiros porelė Runculis tiesiog tobulas
Aš Kruopą vakar parsinešiau iš tėvukų po naujametinių atostogų - ryte nubudau iš visų pusių apkaišyta katinais, Grikis su Kruopa iš šonų užspaudę, Jumcikas ant kaklo užsivyniojusi
Labas rytas :4u:Snyguriuoja pas mus lengvai,minusiukas mažiukas, visos balutės užtrauktos.
Žiema,drėgmė,vėjas, nenuostabu,kad Čija peršalo.Bet kaip tu jai arbatą sugebi sugirdyti?
Night, gal tu jau tikrai LT?Yra spec tabletės nuo streso gyvūnams.Tikrai pamačlyvas daiktas, Setas su tabletėmis visą šventinį laiką ištvėrė.
Duokit gi Grikiui normalesnę dėžutę
O mūsų namuose pufas per mažas
Sveikos.
Erendiros suktukas - In ir Yang.
Lisitėjos pūkiai gražiai susikomponavę ant pufo.
Grikelio mikro dėžikė.
Čija šiandien vis dar šnirpščia, švokščia ir čiaudi, bet akys jau daug geresnės. Pataikiau su antibiotikais.
Lisitėja, aš darau šuns "arbatą" labai paprastai. Esu rudenį prisišaldžiusi ledo formelėse maltų su medumi spanguolių tokiom vienkartinėm/vieno arbatos puodelio dozėm. Tai užpilu tą šaldytą kubelį šiltu ( tik ne verdančiu) vandeniu, įmetu šaukštelį jautienos faršo, viską išmaišau, supilu į dubenį - skaniausia šuns arbata gaunasi. Na, bent jau Čija labai noriai ją išlaka.
O vargeli, vargšas Kingas, vargšas Jomantas... Erode, laikykis. Gal dar nėra taip blogai?
Čijai - greitai pasveikti
Šponkiuk, žinau, kas yra gastritas. Jau gerus metus žinau. Ir užjaučiu. Man šiuo metu lyg ir viskas gerai, bet būna suvalgai kokią nesąmonę - ir vėl iš pradžių.
Magnun, tu turbūt tyčiom tokias mažas dėžutes vartoji, kad liptum Grikeliui ant jautrios temos?
O čia truputį papavydėkit. Vakarinis meilės priepuolis: https://youtu.be/h6AX6FHGXSQ