Magnun, laikykis ir nepasiduok, neįsileisk tu svečių.
Aist, kaip tu?
Erode, sėkmės Kingui.
Pas mane pačia irgi kažkas nori užsukti į svečius. Nosis pasikimšus, skaudus guziukas prie ausies, lengvai skauda akį.
Labos.
Merginos laikykitės, bandykit nesirgti.
Aš šiandien po 3 dienų namų arešto išėjau su Čija į lauką. Saulė šviečia, tai kaip kokia Drakula marksčiausi, marksčiausi, akys šviesos bijo, ašaroja. Sutikau vyresnio amžiaus kaimynę, tai iš tolo prikimusi kranktelėjau, kad neitų prie manęs galimai dar užkrečiančios. Namie jau visai padoriai besielgianti nosis lauke staiga užsėmė kaip pavasarinis Nemunas Rusnės - Šilutės kelią. Bet šiaip jau galiu grįžti į gyvenimą.
Gyvūnai šiandien pajuto mano energijos pokyčius. Ainu po namus bėgioja, žaisti kviečia, kniaukalioja, dėmesio nori. Maždaug, jei jau nebesiruoši mirt, tai malonėk pažaidinti katytę. Žiauriai greitai lekiantis gauruotas cepelinas su ausytėmis:
Labukas, jau išoperuotas Kingiukas, buvau aplankyt, tai pankas, pusė galvos nuskusta, su gaubtu, iš auselės kateteriukas, pašalino radikaliai, bet ryt bus aišku, ar piktybinis... Labai pasimetęs, bet glosčiau, tai murkė ir skundėsi man... Net širdį spaudžia. Mauris čiaudo pusmetriu į priekį, Tašė gal nedaug... Vaistų gavom.
Kingas ir užkrėtė visus ta sloga, jis parsivežė iš klinikos.
Evangelic, pasidarykit Chlamydia pneumoniae Ig G ir Mycoplasma pneumoniae Ig G antikūnius, čia bus bėda, greičiausia.
Ir tavo dukraitė nematė Mauricijaus. Suleidau vaistus. Sudaviau nuo tempos, čiaudo mažiau ir pakilo tempa, man rods. guli ir nelabai ėdė.