Įkraunama...
Įkraunama...

*** Mūsų katytės ir katinėliai ***

Magnun, laikykis ir nepasiduok, neįsileisk tu svečių.
Aist, kaip tu?

Erode, sėkmės Kingui.

Pas mane pačia irgi kažkas nori užsukti į svečius. Nosis pasikimšus, skaudus guziukas prie ausies, lengvai skauda akį. 

Atsakyti

Labos. 

Merginos laikykitės, bandykit nesirgti.  :4u: 

Aš šiandien po 3 dienų namų arešto išėjau su Čija į lauką. Saulė šviečia, tai kaip kokia Drakula marksčiausi, marksčiausi, akys šviesos bijo, ašaroja. Sutikau vyresnio amžiaus kaimynę, tai iš tolo prikimusi kranktelėjau, kad neitų prie manęs galimai dar užkrečiančios. Namie jau visai padoriai besielgianti nosis lauke staiga užsėmė kaip pavasarinis Nemunas  Rusnės - Šilutės kelią. Bet šiaip jau galiu grįžti į gyvenimą.  :) 

Gyvūnai šiandien pajuto mano energijos pokyčius. Ainu po namus bėgioja, žaisti kviečia, kniaukalioja, dėmesio nori. Maždaug, jei jau nebesiruoši mirt, tai malonėk pažaidinti katytę. Žiauriai greitai lekiantis gauruotas cepelinas su ausytėmis:

7014-A1-CE-3511-4668-91-BC-4-C057-C2-D42

Atsakyti

Susirgo Mauris... ir Tašė... sloga. Čiaudi be perstojo. O Kingo riksmai - mam, duok ėst... Vežu į kliniką.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Erode: 15 sausio 2020 - 14:21

Oi, Erode, laikykis, viskas išsispręs... Kingui sėkmės!

Atsakyti

Erode, laikykis  :4u: Kingui sėkmingos operacijos. 
Pas mane Bugi pačiaudo jau antrą dieną  :unsure:, bet linksma, tai tikiuosi rimčiau nesusirks

Atsakyti

Erode, tau kupeta palaikymo :4u:

Visiems temos sergaliukams po  :4u:

Lyja, bjauru, kur tau neslankios visokie gripai  :blink: 

Atsakyti

Lisitėja, o pas mus buvo saulė, tik vėjas baisulinis priedo, niu bet taaip faina, nors pro langą žiūrėt  :rolleyes: 

Erode, daug daug daug palaikymo  :4u:  

Ainu bėganti :wub:  ir visai ji ne cepelinas, o debesėlis  :D 

Atsakyti

Erode sekmes  :4u: Ainu koks cepakas  :wub: Vinco "tuneliukas" IMG-20200115-100152.jpgIMG-20200115-100249.jpg

Buvo ant išmetimo padeta ryta girdim po virtuve ciauzo jau viduj 😂😂😂

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Azucena: 15 sausio 2020 - 20:02

Labukas, jau išoperuotas Kingiukas, buvau aplankyt, tai pankas, pusė galvos  nuskusta, su gaubtu, iš auselės kateteriukas, pašalino radikaliai, bet ryt bus aišku, ar piktybinis... Labai pasimetęs, bet glosčiau, tai murkė ir skundėsi man... Net širdį spaudžia. Mauris čiaudo pusmetriu į priekį, Tašė gal nedaug... Vaistų gavom.

Atsakyti
Laikom kumščius toliau už Kingą. Po operacijos negalima bus namo į tokį lazaretą.

Sveikatos ir kitiems 4u.gif

Dukra pažiūrėjo į Ainu - KOKIA APVALI smile.gif

P. S. Mes toliau minam slenksčius pas gydytojus. Merginai laikosi 37+ (max 37.6) kelinta savaitė, nėra sveikatos, gerklė, galva, dirginantis kosulys iš gerklės, ausis... ir niekas nieko neranda, :O gerklė net neraudona, o neranda - ir vaistų neskiria. LORas tik nosiai skyrė, bet, sakė, nuo nosies negali būti temperatūra. Kraujas infekcijos nerodė prieš kelias dienas... gal ryt ką parodys. O semestras baigias... Pasiskundžiau smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Evangelic: 15 sausio 2020 - 21:17

Kingas ir užkrėtė visus ta sloga, jis parsivežė iš klinikos.

Evangelic, pasidarykit Chlamydia pneumoniae Ig G ir Mycoplasma pneumoniae Ig G antikūnius, čia bus bėda, greičiausia.

Ir tavo dukraitė nematė Mauricijaus. Suleidau vaistus. Sudaviau nuo tempos, čiaudo mažiau ir pakilo tempa, man rods. guli ir nelabai ėdė.

Atsakyti
Erode, ačiū. 4u.gif 4u.gif 4u.gif Ryt kaip tik vėl eisim pas gydytoją, pasakysiu.

P. S. Skaitau, OHO kaip panašu :O
Nematė smile.gif reikia Mauricijaus nuotraukos. smile.gif
O Kingui visą ausį šalino? verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Evangelic: 15 sausio 2020 - 23:51