O aš va, sėdžiu ir dirbu PATI prisilupusi mandarinų
O aš va net mandarinų neturiu. Kiba rytoj reiks eiti pirkti
Aist - sveik toliau
Šponkuti - laikykis merginos teisingų žodžių prisakė
Man gerkę skauda, sunku ryti, uždariau visas čakras, kad nė užuomina apie jokį peršalimą ar virusą nepakliūtų, geriu imbierų arbatą ir nakčiai Jumą ant kaklo apvyniosiu, Grikis prie šono tai garantuotas
Ir dar - mane Kruopa metė, išsikraustė pas tėvukus. Namo jau nesiruošia, nė nežiūri į savo tašę, tėvukai irgi prašė išleisti rainąją nuolatiniam gyvenimui pas juos. Kruopai pas tėvukus gerai, ji visą dieną mamai padeda, visą dieną turi kuo užsiimti, sukiojasi aplink bet mamai neįkiri. Žodžiu visi laimingi
Kruopa šeimininkę metė trūksta žodžių.Na, nesakyk, truputuką apmaudu.Bet jei ten Kruopai gerai, niekas nekutena, žaisti nekibina, tai gal ir niko baisaus.
Prie uždarų čakrų ir arbatos wiskio siklinaitė gerai būtų
Aist, bet čia gripas...
Magnun, laikyki savo čakras užantspauduotas visokioms nesąmonėms
Oi , Kruopcė kokia pragmatiška - lakstančių ir trukdančių uodegų nėra, be to, žmogus visą dieną krebžda, galima pavadovauti į valias
Taip taip, pliusų išsikraustymui pas tėvukus Kruopa atrado daug plius dar visas krepšys pelyčių (namie visas pelytes Jumcikas nusavino).
Lisitėja - jau insipyliau į stiklinaitę prie arbatos
Štai Grikis niekur kraustytis nesiruošia
Nėr nieko geriau kaip mamkai prie šono nugriūti
Na ir nusižaidusi draugytė
Eride - sėkmės jums rytoj su Kingu ir lauksim žinių
Nu va Kruopa isejo paskui Maura jauninui vietas uzleido...Grikiui tai ir su mamka gerai. Jumai irgi. Svarbu visi laimingi. Erode sekmes su Kingu 😉 Nutisusi meilė Musu serialai
Magnun, laikykis ir nepasiduok jokiem intruderiam
Erendira, nu svarbu ne koks Kotletų requiem arba In memoriam
Magnučiuk, laikykis į Grikio ir Jumcės letenas įsikibus, nesirk, nefaina. O kaip Mika priima Kruopą?
Erode, gal ir gripas. Reiškia, skiepas nesuveikė nei man, nei vyrui. Sėkmės jums su Kingu rytoj. Parašyk, kaip sekėsi.
Azu sofos gulinėtojai.
Aš va dvi dienas namie guliu, gyvūnus stebiu. Tai abu tinginiai - miega beveik visą laiką. Na, Čijai gal jau senatvė, suprantu. Bet Ainu jokio poreikio palakstyt neturi. Ateina paėsti, nutipena į wc, truputį ant kelių pamurkti, kitu laiku snaudžia įvairiose namų vietose.

Pusnė naudoja, jei niekam nepažadėjai dar ir neatidavei, su malonumu dovanas priimtume.

Aš ką tik grįžau iš svečių iš Kauno (iš vyriausios sesės). Meet mr. Dūmas:
Papildyta:
Dūmui dar tik pusmetis. Labai žaismingas ir nepiktas.
Vis mintys lenda apie Šponkiuką. Siunčiu ramybės linkėjimus ir tikėjimo, kad Rainiukas stebi tave iš kačiukų rojaus.

Pridėta:
Nutysusi Vico meilė ech, Vinculis visad buvo mano simpatija
Azu serialų žiūrėjimo padėjėjai
Aist - Mika ant Kruopos šnypšdavo, kartą užšokusi ant sofos letena pliaukštelėjo. Paskutiniu metu Kruopą tiesiog ignoruoja. Netgi abi į vieną spintą sulindusios miega, žodžiu nusistovėjo neutralitetas. Mikai svarbiau, kad chuliganka Juma neatsikraustytų, bo ta užmačiusi jog Mika Kruopai užtvojo Miką nusivijo ir apvanojo, Mika jos bijo