Įkraunama...
Įkraunama...

*** Mūsų katytės ir katinėliai ***

Mano nosis vėl prakąsta. O ryt ryte važiuosiu dėl darbo sutarties. Labai gražu.
Šian draugai matė. Atrodau, kaip po drakių.

Pusnė prisirišo prie draugo, slepias nuo manęs už jo ir jam skundžias kad wc nešvarus. Nors jis jo nešvarina. Šeštadienį išvyks, jaučiu, bus ne kažką. verysad.gif

Papildyta:
Ai, ir kur žadėjau nueiti dėl mieguistumo pas gyd., buvau užsirašius pirmadieniui, bet bus pirma darbo diena, tai nebe iki to vėl. Atšauksiu. Gal kažkada... Meh.
Atsakyti
Night, man perleisk nors 3 val. miego per parą. Ačiū.

Užmiegu paryčiais :O verysad.gif

P. P. S. Erodei: skaitom su mergina ir žvengiam abi iš chlamidijų. Niekad nebūčiau sugalvojus, kad čia gali būti ir oro lašeliniu būdu plintanti kvėpavimo takų liga.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Evangelic: 15 sausio 2020 - 23:58

Labryts

Erode, kaip šiandien Kingas?  :4u: 

Ainu iš tiesų toks purus debesėlis  :wub: 

Vinco tuneliukas toks nedickas bet telpamas  :D 

Ir NIEKAS NIEKAS nesirkit :4u:  :4u:  :4u: 

Vakaronė mamkai ant kelių

20200114-205508.jpg

Atsakyti

Erode, kaip Kingas? 
Aist, Magnuna, kaip Jūs?

Night, kokiu būdu Pusnė taip sugeba prakąsti?  :huh2:  :hmm: 

Atsakyti

Labas rytas :4u: 

kaip Kingo sveikata šiandien?

Na, ir visoms apsidrauginusioms su kvaraba ir užsidariusioms čakras nuo kvarabų linkiu sveikatos :4u: 

Evangelic, balionai vaikei :4u: , blogai kai vaikai serga, o kai neaiškiai serga, dar blogiau...

Atsakyti

Kaip Kingas?

Šponkiau,kaip tu?

Aist,ar pasveikai?

Atsakyti

Sveikos. Kingas klinikoje, viskas gerai, skambino man, bet paimti griežtai vakare. Gal dar perrišinės. Sakė, jog dėl tinimo rizikos lašina Manitolį, čia toks alkoholis nepavojingas tirpalas, kuris neduoda tint.

Dabar pablogėjo Tašei. Nu visai šūdas, atsiprašau, prašau klinikos vaistų, atsižvelgiant į jos inkstininkės ir kepenininkės karjerą. Čiaudi ir užgulta nosis. Paskirčiau Actifed, jei žmogus būtų.

Nemoku čia įkelti foto. Pamiršau. Už tai ir rašau mažai.

Grikelis  :wub:

Night, kaip tu tą katę užsileidi šitaip? Jau seniai knietėjo klaust, bet susilaikau vis. Man katė jei dreskia, dreskia gindamasi, na ten vaistus kokius nors sudavinėju arba Tašė - kai nagus karpau. Bet niekada šiaip sau. Tu gal Nerealios temą pasiskaitinėk, čia forume, ar ką, beje, jų gal 4 yra... Užtektų pirmos. Kingas - aršus kitiems, Mauricijui teisingas, o Tašei - nekerštingas, bet jam apsirgus aiškiai pasikeitė hierarchija. Ir Kingas numestas į antrą vietą, Mauris - trečioj. Manau, kad Pusnė stato save antroje vietoje hierarchijoj po Žmogaus namiškio. O čia negerai. Alfa esi tu. Atsiprašau, jei tau patinka kitoks išdėstymas, bet man nepatiktų. Nesitaikstyčiau. :hmm: Nes sulauksim, kad Žmogui išvažiavus ji tau ims žymėtis - nes viršesnė.

Evangelic, taip, Kingui šalino visą vidinę ausiukę paliekant kaušiuką. Jis ja ir taip nebegirdėjo, nes augliukai buvo peraugę būgnelį. Bet ateitis miglota, nes panašu, kad ir kita auselė eina link tos perspektyvos. :unsure:​ 

Tos bakterijos, tiek Mycoplasma, tiek Chlamydia yra žiaurios - lyg ir nieko nėr, bet tu kosti. Kol neišsitiri. MB kosėjo gal 33 metus, kol aš jį pasiėmiau gydyt ir radau didelius titrus antikūnių prieš jas. Beje, užkrečia ir kitus. Kolektyvinė liga čia. Jei simptomų nėra, tai negydome. 

Aš po operacijos namie. Su moteriškom ligom ten - mini invazija, bet turiu atostogų, ėmiau. Truputuką pilvas jautrokas. Night, kol dar nedirbi, galim susimatyt kavytės, jei norėsi. Turiu laiko. Kitą pirmadienį eisiu darbelin jau.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Erode: 16 sausio 2020 - 13:10
Kingas savo bokšte
Priedas  IMG_20171209_220618.jpg   125,75KB   0 Parsiųsta kartų

Tašė liūdnukė
Priedas  IMG_20170903_143841.jpg   133,45KB   0 Parsiųsta kartų

Mauris - išsižiojęs, sunku kvėpuoti.

Pridėta:

Atsakyti

Erode, vajė, kad užgriuvo katinyną...Na, tikėkimės visi greitai atsigaus  :4u:​ 

Atsakyti
Evangelic, su malonumu perleisčiau miego... Nepamenu, ar rašiau, bet nesugebėjau pirmadienį atsikelt, kad 8 ryto nuvažiuot į polikliniką. Nesibarkit. Žinau, kad negalima tą patį rytą šitaip, bet atšaukiau internetu vizitą. Visai valios neturiu, bet tikrai nepajėgiau. Nors dar kažin, ar tokios stadijos, kaip atsikėliau, galima vairuot, užmigt galiu važiuojant.
Aišku, dabar grįžus intensyvus laikas, tai gal ir nuvargstu. Šian ryte bijojau kad neatsikelsiu į darbą, nes buvau susitarus kad atvyksiu dėl sutarties, tai atsikėliau, bet pasąmonė, manau, siuntė signalus visą naktį, sapnavau košmarus.
Išsakiau baimes būsimam darbdaviui nuvykus, kas neramina (pvz., jie naudoja programą, kuria aš nemoku, tai turėsiu išmokt, o juk nežinau, kaip greitai pavyks), tai kažkiek nuramino tam kartui, bet jau vėl šiurpas per veidą eina.

Dėl Pusnės, tai ji, žinoma, nepuola tos mano nosies iš niekur nieko (ji ilga, bet nėra pusmetrio ilgio, kad sukiojant provokuotų katiną pulti). Kai žaidžia, aš ją kartais paimu ir lendu bučiuotis. ninja.gif Kartais toleruoja, kartais ne. ninja.gif Tai, turbūt, galima sakyti, kad irgi ginasi. Arba, šiaip kai paimdavau ant rankų išprašyti iš patalpos. Vnž., pati kalta.

Erode, būtų visai faina kavytės. Aš tavęs gyvai paklausinėčiau apie tyrimus. biggrin.gif Nuo pirmadienio aš irgi jau dirbu, tai jei per šias dienas išeitų, parašysiu tau a.ž. Nesu tikra kol kas kaip dėl laiko, ar pavyks iki to pirmadienio, nes grįžus vis dar visokių reikaliukų susitikimukų ir pan., bei šmutkės vis dar palėpėje. Žodž., jei būsiu laisva, brūkštelsiu, o jei ne, gal vėliau kada?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Night13: 16 sausio 2020 - 15:59
Ačiū visoms, kas mus paminėjo. 4u.gif

TAŠĖS VEIDAS VISIŠKAI KAIP STORULIO, visiškai.

Mes jau tuoj važiuojam pas žmonių vet biggrin.gif, žiūrėsim ką pasakys...

P. S. Mergina atnešė storą ir ieškojom 10 skirtumų. biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Evangelic: 16 sausio 2020 - 17:33

Evangelic, tai kiek radot skirtumų?

Sekmės pas žmonių gydytojus :4u:

Atsakyti